Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| monist | 73073 |
|
|
30.5.2012 20:33:54
Jitu tak to mě mrzí.Šimon se ptal jestli pojede teta s chlapečkem co jsme s nima byli v zoo.
Tak ať jsou neštovice brzy pryč |
| Peetinka+E08/08+A10/10+V07/16 | 68073 |
|
|
30.5.2012 20:31:48
Tak to je tedy opravdu blbe nacasovani.
Chudak Matysek. Kajovi bude chybet partak. Tak at alespon pupinky brzy utecou. Skoda, Jitu. ![]() |
| jitulda08 | 83642 |
|
|
30.5.2012 19:07:46
ahoj mám špatnou zprávu bohužel se letos apaluchy nezúčastníme . M chytnul neštovice.![]() má asi milion pupínku |
| Peetinka+E08/08+A10/10+V07/16 | 68073 |
|
|
30.5.2012 18:17:47
Ahoj holky!
K Apaluse: Zvazovaly jsme s Bien harmonogram akci a vzhledem k tomu, ze v patek prijedou vsici cert vi kdy, veskery organizovany program (pokud souhlasite) nechame na sobotu. Tedy dopoledne + obed + kdo jak dlouho vydrzi - Polnicka, cca v 17.00 opekani burtu, po veceri, dejme tomu v 19.00 - prevleknuti do karnevalovych kostymu, priprava ukolovky ve spolecenskem sale (bude to nejjednodussi na organizaci), shromazdeni vsech ucastniku a nasledne karneval spojeny s plnenim ukolu (nejdriv projiti trasy, pak volny tanec a zabava (Bien s Renou asi poverime masinkou a podobnyma zalezitostma, loni projevily velky talent v teto oblasti . Ukolovka: Pocitam-li spravne, jede nas 10 kusu rodin (s Larinkovic 11, ale ti nevim, jestli se budou ucastnit ukolovky), tzn. udelala bych 10 stanovist. Aby u nich nemusel nikdo stat, predepisu na karticky zadani ukolu, po jejichz splneni si muzou prckove (a myslim, ze klidne i ti vetsi, co? Paradox, Beko, Monist, budou chtit?) vzit zaslouzenou odmenu. Tu by pro kazde stanoviste pripravila jedna rodina do nejake krabicky, kterou bychom zanechaly na zidli, na ktere bude nalepena i karticka se zadanim. Vzdycky vozime na Apaluchu vsem detem nejakou drobnost jen tak, tak letos si ji vyslouzi v ukolovce. Monistovic odmenu bych nechala k poslednimu ukolu, c. 10 - medaili za prikladne plneni ukolu.Ukoly (navrh) - pripiste se k jednomu z ukolu, ke kteremu vlastnite potrebnou pomucku a jste ochotni vzit ji s sebou: 1 prolez rychle trikrat za sebou tunelem (pomucka - tunel, kdo by to byl rekl ![]() 2 namaluj obrázek (papiry nebo velky balici, aby vytvorili jeden společný obrázek, pastelky) 3 házení kroužků na tyčku (kroužky) 4 sestav puzzle (jednochuché puzzle) 5 poznej zvířátka na obrázcích (obrázky se zvířátky - 10ks) 6 řekni básničku nebo zazpívej písničku 7 shoď na tři hody alespoň pět kuželek (kuželky) 8 postav věž z desti kostek (dřevěné kostky) 9 tref na deset hodů tři míčky do krabice (malé míčky, krabice nebo jiná nádoba - tu by nám snad nějakou půjčili) 10 přiřazovačka - přiřaď správně např. mládě k rodičům, nářadí k odborníkovi... - vybralo by se jedno téma (takže pomůcky opět karty s obrázky, řekněme deset dvojic) Mame doma pomucky v podstatě ke všem bodum, takze pockam, co zbyde, co treba nikdo z vas doma nema a dovezu. Piste, jestli mate jakekoli pripominy, napady ci navrhy. ![]() Pro diplomy urcite jsem, deti je maji rady. Jen nevim, kdy predat. V nedeli po snidani? To budeme jeste vsichni. Pak uz se vetsinou moc nesejdem. Ale vlastne zas Larinkovic u nebudou, co? Tak nevim. Larinko, jaky je vas casovy plan na tu sobotu? Piste!! ![]() ![]() ![]() |
| Boriska- | 76544 |
|
|
29.5.2012 19:59:59
Marci ahoj,
nemáte pro malou vyzkoušený nějaký ten obleček s UV ochranou? Nevím, jestli mám do toho jít. No když tak na poslední chvíli. A Táni, už jsem to pochopila . Nedošlo mi spojení taška=aktovka. Opět tedy ztratil papír kde měl napsaný zadání dú z M. Mimo to 2x během 14 dnů psal úkol z JČ na papír, protože zapomněl sešit ve škole. Chtěla jsem vidět aktovku a HNED. Ne že z ní stihne něco vytahovat. Samo, že nešel, tak jsem zahulákala okamžitě dolů i s aktovkou! Jako bych jim nekupovala ty nejlepší složky na sešity, každému kovové kružítko, obyč. tužek nepočítaně. No mazec složky na sešity kdesi v šuplíku a sešity zmuchlané ale fakt. Normálně 3 kusy poskládané i s obalem napříč 4x jako harmonika . Každej jinak,to bych snad nevytvořila ani kdybych chtěla. Spousta papírů, písemek, vysypané pouzdro. Tak jsem udělala výstup a žehličkou rovnala sešity.![]() |
| monist | 73073 |
|
|
29.5.2012 8:26:34
Ahoj všem,
Borisko my se letos taky chystáme do Řecka ![]() A s tou ruštinou abys ses nakonec nedivila .Manžel se v dubnu ve francii domluvil nejsnáz rusky![]() Holky APALUCHA: Měli bysme nějak doladit tu úkolovku,ať víme co kdo má vzít. Co domluvit nějakou on-line schůzi všech zúčastněných? S mm jsme se domluvili,že prckům vezmeme čokoládové medaile (na místě pak doladíme kdy jim je dáme ) ale nevím zda je tvořit i pro ty větší dítka-ať jich mám dost pro všechny.A mm se ptal zda chceme pro dítka vytvořit pamětní diplomy (nojo hold deformace za x let pořádání dětských táborů ) |
| Boriska- | 76544 |
|
|
29.5.2012 7:07:56
Hezké ránko,
Táni, já nechápu tu zajímavost v tašce .S Dubají mi ani nemluv. MM má zájezd v září do Číny, Honkongu, Dubaje. Takový týdení okruh. Zaplacené ubytování, strava, výlety v hodnotě 3000eur. Jen si vzít peníze na útratu, spropitné... Dostal ho zdarma k nějaké akci. Snažíme se to prodat, snad to dopadne. Říkám mu ať jede, ale nechce. Už tak nás to řecko bude stát dost. Navíc se finančně uvázal na nějakých 5 let ke splátkám. Že bychom alespoň prodejem zaplácli nějakou tu rezervu. Bude s námi dost přes prázdniny tak v září stejně bude muset jet makat a ne cestovat. Ale zas mu říkám, že je to životní šance .Ikdyž teĎ jsem zas viděla film na téma, něco jako prasečí chřipka v Honkongu. |
| Táni+dvojčátka 7/08 | 38783 |
|
|
28.5.2012 22:35:00
Borisko, tak skotsko je božský, tam chci taky...ale já chci všude
Mamka teď byla v dubaji, tak jsem říkala mm, že už musíme šetřit, že po vyprávění zážitků tam musíme U nás letos byla ve hře sicílie a francie a nakonec jsme to vymysleli takhle S tou školkou je to letos divoký všude...tady hodně dětí taky nevzali a u kámošky se hlásilo 90 a brali necelých 40. Teď jsme s mm o víkendu byli na moto srazu a známá mi tam hučela do hlavy, ať si otevřu právě školku By mě zajímalo, co jsi v tašce mohla najít zajímavýho Jinak dobrou ![]() |
| Boriska- | 76544 |
|
|
28.5.2012 22:29:46
Ahoj Táni,
ta francie nás taky láká, hlavně MM. Já bych zas chtěla jet i do skotska .S tou prací se to nějak vyvrbí, hlavně že nemusíš vzít úplně všechno. Taky se mi to pomalu krátí, mám čtyřletý rodičák. Tonda je přijatý do školky. Ale byl to boj, prý některé děti nevzaly. A to se tu za posledních 20 let nestalo . Nejspíš nevzali tříleťáky, Toník už bude mít 4 tak asi má přednost![]() Už tu zívám... Holky přeju dobrou noc ![]() |
| Boriska- | 76544 |
|
|
28.5.2012 22:19:53
Paradox, tak si to užijete pro změnu jako "rodinka"
. My taky jedem sami. Mám trochu obavy protože moje základy němčiny jsem po 20 letech úplně zapomněla a MM s perfektní ruštinou to asi nevytrhne. Ikdyž on tvrdí, že kdo chce, domluví se vždycky. Spoléhám na syna.Já krémy vzala od Vichy, přes net měli slevu 150 kč při nákupu nad 300. A našla jsem v nabídce i krém 30 1+1 zdarma. Tomu jsem neodolala. Tondovi jsem vzala 50 a nad 800 mají poštu zdarma. Tady u nás nic kvalitního neseženu. Musela bych jet do města a to to raději objednám, jinak utratím při cestě ještě víc. Jdu spát, chvilku jsem tu relaxovala s čajem u pc. Přelezu ke knížce a pak chrním. Vytočila jsem se s prostředním. Při přepadové kontrole aktovky jsem se nestačila divit . Uf na to že jsem byla v pubertě nervově labilní, si připadám po třech klucích docela otrlá . |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.