| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1310] Názory 13111320 z 92812  [Dalších 91492 >>]
Táni+dvojčátka 7/08 38783
28.5.2012 22:11:52
ahoj holky...tak po dlouhé době načuhuju ~z~
Dneska jsem si byla v práci pro hrnečky a vrátit klíče...před týdnem jsem dala výpověď a zítra se chystám na pracák. Práci hledám zatím tak nějak laxně, nejradši bych od září, kvůli dovče a zavřené školce v srpnu. Finančně je to dobrý, tak to nehrotím a po zkušenostech už nechci práci za každou cenu, takže jsem si dala podmínku dojezd max. 30 km, víc ani ťuk ~t~

Borisko, nám teda stačí jeden krém pro mě a mm a druhý pro kluky. Taky používáme z dm, ale hodně jsem teď četla chválu na cien z lidlu, snad vyhrál nějaký test nebo co ~d~

Paradox, my tenkrát byli s larinkovic vedle brodarici v grebaštici ~z~

My se letos chystáme na menší okružní jízdu ~t~ asi 2 dny lago di garda v itošce a pak přejedem na azurový pobřeží do francie a ještě chceme vzít provence...tak uvidíme, jak to s klukama dáme,ale snad jo...máme na to cca 16 dní, jeden koncem července a už se taky nemůžu dočkat ~z~

Wall, to budeš mít pohodičku, hezky si to užij, ten klídeček ~c~
Paradox 15600
28.5.2012 19:58:19
Jsem to odklikla dřív:-)
Jedeme do Chorvatska, do apartmánu kousek od Šibeniku (Brodarica).
Není to daleko a holky cestu autem snáší dobře. Koupili jsme jim přenosné dvd, zastavujeme každé 2,5 hodiny. Jezdíme přes Maďarsko, tam se nám jeví ta cesta klidnější.
Paradox 15600
28.5.2012 19:47:38
Borisko, já kupuju na doporučení Beky kosmetiku na opalování z dm. Je super. Ale i tak je to dost peněz.~:(
My bychom taky chtěli letět, ale to bychom museli jeden rok moře vynechat, abychom to finančně zvládli. A to nám nějak nejde.~k~
S Denou a s Bekou jsme byli už předloni. Loni jen s Bekojc a letos jedeme sami. Chtěli jsme dohromady, ale oba dva kolegové od mm z práce mají nějaké nutné akce a na mm zbylo volno jen 14 dní v druhé půlce července a Bekojc potřebovali jet zase kvůli práci na začátku.
Tak snad to vyjde příští rok. S dětma je totiž potom poloviční práce.~;)
Boriska- 76544
27.5.2012 21:25:19
Díky Paradox~x~,
my to máme za 42~;). Letíme do řecka na Lefkadu. V chorvatsku jsme byli dvakrát autem, když byli starší kluci malí. Teď si tu cestu s třema vzadu v autě nedovedu představit~e~. Furt se někdo vzadu někoho dotýká, někdo zas zpívá, jinej kope. A jak se napije jeden, pak musí všichni a čůrat a já na to fakt nemám nervy. Nedej bože když se pohádaj. No letíme z Prahy takže tři hodky v autě budou stačit než tam dorazíme až až. Raději jsme škudlili a pár let nikde nebyli než být zralá po 12h s děckama v autě na Chocholouška~6~.
Pomalu chytám nervy, nějak se to kvapem blíží. Jak jsem viděla to číslo a já zjistila, že mám menší, úplně mě zamrazilo~t~. Asi bych měla přitvrdit s přípravou. Takže krémů mám málo, na deset dní teda ještě dva. Šmarja to leze do peněz ty krémy~8~. Ale kluci se strašně těší, ani si to moře nepamatujou.
A kam vy? Zase Chorvatsko s Denou? No teď si nevzpomenu, ale fotky z loňska si trochu pamatuju. Nebo to už bylo předloni~f~
Paradox 15600
27.5.2012 17:07:12
Borisko, ahoj:-)
Já brávám jedno opalovací mléko na osobu na 10 nocí.
Koho čím namažu řeším na místě.~k~
Dor se mazala 50 celou dobu, ale na její tělíčko je potřeba pár kapek. Vrátila se od moře stejně bílá jako tam přijela.
Petru 50 choulostivá místa...obličej, ramena, hrudník a stehna, zbytek 30.
My s mm se mažeme 30 celou dobu.

Kampak letíte?
My to máme ode dneška za 47~z~
Boriska- 76544
27.5.2012 12:11:32
Ahoj,
holky, vy co jezdíte k moři, potřebuju poradit. PO 10 letech letíme k moři a já vůbec nevím kolik sebou opalovacích krémů~d~. Vůbec si nedovedu představit spotřebu. Jasně Tondovi beru faktor 50, voděodolný ale i na něm píšou přemazat po koupání~e~. Ostatním 2 klukům a sobě jsem vzala faktor 30. MM tomu je to jedno ten se namaže něčím až se zase spálí~q~. Ty tuby s krémem mají tak 300ml. Neumím vůbec řeči a nevím jak tam budou zásobené obchody.

Taky ty koupací oblečky s ochraným faktorem, používáte? Koukala jsem, že se dají sehnat za docela slušnou cenu na MMB. Jste s nimi spokojené?
Kdo bude mít čas písněte. Díky
Boriska- 76544
23.5.2012 11:44:06
Zdravím holky,
u nás vše ok~;). Teda občas bouřka s puberťáky~t~ a potřebovala bych den tak dvakrát delší a taky dvojnásob energie~;). Ale to asi všechny.

Včera nám porodila kočka koťátka. Kdyby jste měla některá zájem o zrzavo-bílé hlaste se. Rozepsala jsem to všude možně, tak zkusím i tady:-). Za tři týdny už je objednaná na kastraci.
Paradox 15600
20.5.2012 9:36:17
Ještě mě znáte?:-)

Peetinko, hlásím, že před třemi týdny jsme se odpoutaly od extremistické skupiny. Šlo to zcela hladce.~v~

Wall, gratuluju k prázdninám. Trošku závidím. Užij si je!~x~

Maci, co Eviččina nožka? Spravilo se to už?
wall123+Jiřík8/08 73574
19.5.2012 13:09:32
Ahoj ženský,

tak mi Jiřík v 9 odjel do školky v přírodě. Manžel odjel včera na montáž, tak mě čeká týden prázdnin. No ne že bych z toho byla kdovíjak odvázaná.
wall123+Jiřík8/08 73574
16.5.2012 21:34:03
Jupííí.

A dokonce je to i po výplatě. ~t~
[<<Předchozích 1310] Názory 13111320 z 92812  [Dalších 91492 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.