Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
8.5.2012 15:49:14
Holky,nezkoušeli jste přímo psát Bien?Řekla bych,že se víc pohybuje na fb
![]() |
| jitulda08 | 83642 |
|
|
8.5.2012 10:07:47
wall já už jsem z toho celkem nervozní. apalucha za dveřmi a nic se neví
|
| wall123+Jiřík8/08 | 73574 |
|
|
8.5.2012 6:54:40
Jituš, taky sem nahlížím kvůli tomu, kdy budem platit zálohu a pořád nic.
|
| Staronová.luc | 34895 |
|
|
7.5.2012 20:55:53
Ahoj.
Deni, díky, jj, doba je zlá a kdybych sehnala práci,tak věř, že budu raději zaměstnanec. Nechci sedět věčně doma a být "ženou v domácnosti" , tak zkouším tohle. Nejsem nijak přehnaně náročná, jsem šéfem sama sobě, zaměstnávat nikoho nechci, prostě jen si něco přivydělat sama pro sebe. Moc mě to baví a myslim, že lidi ke mně chodí rádi a fajn je, když se opakovaně vrací a nebo mi přijdou říct, že to co si koupili jim udělalo dobře a nebo přijdou další na doporučení kamarádky/známé. Je mi jasný, že do důchodu tam nebudu, ale dokud je Vojta malej,tak bych ráda. |
| Sengam | 24288 |
|
|
7.5.2012 20:41:14
Hezký večer holky
![]() ![]() ![]() Maci, připomíná mi to Matyáška, který se asi před rokem ráno postavil na nohy a začal kulhat a pak začal říkat, že ho bolí nožičky a pak se celý den jen posunoval po rukách a zadku a nemohl vstát:-( Já byla tenkrát na nervy, myslím, že jsem to sem ani nepsala. Ale vyčetla jsem, že to může být z přemíry aktivity na to malé tělíčko:-( Malá je taky dost akční, tak ji nech opravdu dost odpočívat, pust jí i víc pohádky v TV, aby vydržela ležet a bude to dobré. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co Kubík? Je hodný? Kojíš pořád naplno? A co Evi a žárlení? A nějaké fotky by nebyly? ![]() Meegy hodně štěstí v podnikání, je to v současné době moooc těžké ![]() |
| jitulda08 | 83642 |
|
|
7.5.2012 19:35:21
aHOJ po dlouhé době ,nějak nestíhám.
Na Apaluchu zatím jedem. akorát mi pořád vrtá hlavou ,že paní od hrocha nechce žánou zálohu?????, |
| Maci1 | 27366 |
|
|
7.5.2012 14:59:32
Ahoj holky, vidím, že plánujete Apaluchu - skoro vám závidím, už bych taky potřebovala občas někam vypadnout, bohužel to ještě asi nějaký čas nehrozí...
A jdu si k vám ulevit od starostí - E. začala minulý týden divně našlapovat na pravou nohu, přitom žádný úraz neměla, na noze není nic vidět, napřed i tvrdila, že ji ani nic nebolí, pak (na opakované dotazy) začala označovat různá místa, ale pokaždé jinde ... Dneska jsme byli na vyšetření na ortopedii, dělali jí ultrazvuk kyčlí, zrentgenovali nohu, ale nenašlo se nic, co by mohlo být příčinou toho kulhání. Takže do pátku má mít klid na lůžku (haha) a pak případně další vyšetření. Prý to u 90% dětí přejde samo, ale strach mám stejně .Peeti, gratuluju Evičce k přijetí do školky . U nás se nakonec taky zadařilo, těšíme se všichni .Wall, s třískami se nám stalo totéž cca před půldruhým rokem - hrála si s kamarádčinými dětmi v dřevěném zahradním domečku, byla bosky, nohy plné třísek. Vytahala jsem, co se dalo, spousta drobných se ale prostě nedala . Nestalo se nic, časem zmizely, asi "vyhnily" .Meegy, tak ať ti jdou obchody ![]() . |
|
|
6.5.2012 21:23:58
a teda ten dárek k narozeninám,dost originální
![]() |
|
|
6.5.2012 21:23:33
wall,děkuju
-moc mě to potěšilo . My budem moc rádi,když s vámi strávíme alespoň ten jeden celý den. Hold ty finance letos natekly trošku jinam než jsme předpokládaly ![]() |
| Evča76 | 75359 |
|
|
6.5.2012 20:09:09
Jitul, musíš mít jen rodný list, svůj a malýho a občanku.. to je vše:)
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.