| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1340] Názory 13411350 z 92812  [Dalších 91462 >>]
wall123+Jiřík8/08 73574
6.5.2012 19:58:45
Jééé Larinko, to je mi moc líto. Na vás se vždycky moc těším.

Já dostala od manžela kuriozní dárek k narozkám. Chtěl mi na benzínce koupit kytku ~4~ a když se mu nic nelíbilo, tak že mě uplatí naftou na Apaluchu. ~s~
Larinka+3svišti 55666
6.5.2012 15:27:34
Ahojda holky!

Trávím nedělní odpoledne v práci, tudíž mám konečně chvilku vás dočíst a taky po dlouhé době něco napsat :-)

Meegy,gratuluji k obchůdku a doufám,že bude šlapat ~;((

a ad apalucha-jak už jsem hlásala bien do mailu,nevím jestli i sem,naše rodina se zúčastní apaluchy ne jako ubytovaná rodinka,ale pojedem se za vámi juknout v sobotu a večer bysme jeli domů.Bohužel nám nevyšly peníze na pobyt,ale i tak doufám,že si vás užijem :-) ...... takže budu ráda, když mi pak napíšete nějaký časový harmonogram na sobotu,abychom věděli, jestli jet za vámi k hrochovi nebo rovnou do polničky. A už se na vás moc těšíme :-)

Jinak hlásím,že Niki první mažoretková soutěž byla celkem úspěšná,holky byly moc šikovný, soutěž byla pořádaná a hodnocená trošku podivně .... nicméně odvezly si 4.místo za třásně a 3.místo za hůlky. Zítra nás čeká lampionový průvod s pochodem mažoretek, tak snad nebude zima a vyjde počasí.
jitulda08 83642
3.5.2012 17:52:29
Evčo když jste byly dělat ten pas. co sebou vše musíš mít?
Peetinka+E08/08+A10/10+V07/16 68073
3.5.2012 12:46:42
Meegy, tak at ti to slape! ~R^
Staronová.luc 34895
3.5.2012 12:36:13
Evi, přírodní kosmetika - Saloos, Pleva, Topvet, Boemi, dr. Popov bylinky, masti a doplňky stravy a pro miminka Bebivita. Plánuju v malém množství Bio produkty, co se v hypermarketech neseženou. Moc ráda tě uvidím. Je to u nás na Skvrňanech, 5 minut do školky, 5 minut do krámu, pohoda.
Evča76 75359
3.5.2012 12:30:55
my jsme byli udělat Petříkovi pas, tak mám dětičky obě doma.. zrovna oběváme.. špagety.. děti je mají nejradši a je to rychlý.. za chvíli jedeme k babi a na kožní.. já se snad uškrabu. ~j~
Evča76 75359
3.5.2012 12:28:54
ahoj

Tak to je super Peeti, že Evičku vzali..

Meegy, krámek??? s čím? co nabídneš :) do Plzně jezdíme, tak možná .. někdy .. ~x~
Ať to šlape!!!~;((
Peetinka+E08/08+A10/10+V07/16 68073
3.5.2012 9:58:36
Meegy, diky za inspiraci, super. Tak jestli budem pripravovat akce v prirode, to abysme to nechali na sobotu, aby byl cas na pripravu. Hlavne to tam v lese moc nezname, tak abysme se neztratili. :-) Mohli bysme to udelat podel te cesty k Darku, to by slo. Ted jen to dotahnout organizacne. Zeny, kde jste?? Vyjadrujte se tez!

A u nas novinka - Evicku vzali do skoky, tudiz se ja od zari castecne navracim do pracovniho procesu. Ucim po vecerech doma uz ted, tak to jen prestehuju na dopoledne a na nejake mene osobni misto. DOma budu mit klidek. :-)
Staronová.luc 34895
3.5.2012 9:07:08
Ahoj holky, ač nepřispívám, tak pravidelně čtu :-)
Jestli můžu poradit, byli jsme totiž tento prodloužený víkend v Krkonoších, 25 dětí, bylo to fajn, no a dělali jsme jim soutěže, tak pro inspiraci:

- hod šiškou do stromu
- pinpongový míček na lžíci, překážková dráha (kameny, klády, co les dá)
- floorbalová hokejka + míček - strefit se do brány z větví
- švihadlo - dvě maminky ho drželi a děti přeskakovaly tam a zpět, větší mohly samy
- namalovat obrázek - na papír nebo křídou na zem
- poznávací stanoviště (kůra, šišky, bukvice, kytičky..)
- házení kroužků na tyčku
- obrázky se zvířátkama a poznávání
- říct básničku
- vylézt po žebříku na skluzavku a sjet dolů, pak si zaskákat na trampolíně

Za každý úkol dostaly děti razítko na kartičku (může být i smailík) a na konci, kdo měl všechna razítka, jakože měly všichni, tak dostaly balíček s dobrotama.

Pak měli v lese dle fáborek stopovačku, hledali obrázky a kdo si je pamatoval, dostal odměnu, s dopomocí rodičů věděly všichni.

Snad jsem vás trochu inspirovala.

Evčo, moc moc gratuluju ~x~
~x~

Já už pracuju, nemám moc času, mám svůj obchůdek, snad to půjde :-)
[<<Předchozích 1340] Názory 13411350 z 92812  [Dalších 91462 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.