| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1460] Názory 14611470 z 92812  [Dalších 91342 >>]
Gora 31983
27.3.2012 13:07:36
Táni, 70km je tedy opravdu dost.~t~~6~~6~

Včera jsme odepsali na ten inzerát řadového domku, tak jsem zvědavá. Nic moc od toho raději nečekám, myslím, že stejně skončíme v paneláku, ale přece jen by mě mrzelo, kdyby jsme to alespoň nezkoukli.~;)
Táni+dvojčátka 7/08 38783
27.3.2012 9:23:22
Marci, já tomu taky moc nerozumím, ale říkám si, že není špatný slyšet zase názor z jiné strany ~d~

Tak jsem musela odříct jedno výběrko ~n~ bylo totiž na stejný den a skoro i čas jako jiné a jindy prý nemůžou ~d~ vzdálenost měst je od sebe cca 70 km, takže to fakt nestíhám ~8~
Gora 31983
26.3.2012 16:14:01
Táni, díky moc.:-) Já si myslím, že finančně to bude na nás moc, ale ráda bych se tam mrkla. Já si taky myslím, že v dnešní době je jedno, jestli se topí plynem nebo elektřinou.~d~

Držím palce, ať vám to s tím domem vyjde.~R^~R^

Tý brďo, já těmto zdravotním věcem nerozumím, ale jestli se láduješ hormony zbytečně, tak je to mazec.~e~
26.3.2012 14:32:06
Marci, tak určo bydlení v řaďáku než v bytě, to je o 100% lepší. Já do svých 10 let byla v bytě a už bych se tam nevrátila. MM bydlel v okálu, když jsme spolu začli chodit, bylo to dobrý, menší zahrádka. Topení bych se nebála...sousedi v normoš domku topí elektrikou, my plynem a vyjde nás to nastejno. Pokud máte možnost, jděte se tam podívat a pak přemýšlejte. Za mě určo lepší než byt.

U nás je to tak, že mm včera volal realiťákovi, zda dají na domek ještě slevu...paní by prý dala hned, ale nemůže se dovolat bratrovi, který je spolumajitel. Pokud on kývne, že jo, zkusíme dát náš dům do prodeje nezávazně a druhý domek nám podrží. Pokud bysme viděli, že náš je za tu cenu neprodejný, nepůjdem do toho. Jinak pravděpodobně jo.

Jinak já dnes byla kvůli rhb a jsem z toho zmatená :-) mudr říkal, že mám všude zablokovaný záda, zkrácený šlachy, napsal mi prohřívání podbřišku a rhb. Prý mám vše od vaječníků, přes dráhu ledvin. Ptal se, jestli jsem plačtivá, což jsem...když jsem se s ním bavila o tom, že beru hormony, prý je mám okamžitě vysadit, že spíš odvápňují, než aby tomu pomáhaly a z toho mě pořád bolí hlava. Říkal, že v žádným případě nemůžu být ve svým věku v přechodu a vysvětloval mě to nějak přes ty vaječníky a dráhy. Pokud budu chtít, až dodělám rhb, domluvíme se na akupunktuře. Tak jsem z toho zůstala doc~e~ela paf. Jo a prý jsou to i nervy, že ze stresu mám zablokovaný krk a podobně ~d~

Dneska se mi po týdnu z prahy (kancelář sdružení, pro které pracuju) vrátilo ošetřovné a neschopenka, tak jsem zvědavá, kdy budu mít prachy ~o~
Gora 31983
26.3.2012 8:13:49
Ahojte,

konečně jsem sama doma.~:-D Kluci jsou ve školce a ve škole.~:-D~:-D
No přiznávám se, až zase tak moc si to neužívám, protože jsem v noci dostala běhavku, takže mám zase nachozeno spoustu kilometrů tam, kde sedával i císař pán.~k~

Táni, tak dlouho do podzimu čekat nechceme. Chceme, aby jak Tomík půjde do třetí třídy, tak ať jsme přestěhovaní.:-)

Založila jsem téma, jak se bydlí v řadovém domku, tak kdyby jste někdo měli zkušenosti, sem s nimi.:-)

Táni, tak to vypadá, že už ses s domečkem rozhodla.~:-D~:-D
25.3.2012 10:34:23
Holky, mm, už neví, jak na mě ~t~ Včera mu říkám, že vůbec nevím, jak by to případně bylo v D se školkou a on na to, že stejně neseženu práci, tak budu doma s klukama ~t~ No jinak jsme včera opékali na zahradě párky a je fakt, že když jsem si představila tu velkou zahradu a jen jedni sousedi, hned bych balila...tady máme zahradou vlastně 4 sousedy, tak jsem si tak s andsázkou říkala, že si člověk nemůže ani prdnout ~f~~t~ aby ho neslyšeli nějací sousedi. Co s nima sousedíme největší částí zahrady (jedna celá strana), tak tu do loňska nebydleli, předělávali to tu a byl klid. Teď jsou nastěhovaní a je tu ruch. Né, nějaký velký, ale prostě je. Když si sednu na terasu, hned za hlavou mají pozemek a na zahradě to samý...sednu si k ohništi a slyším, co si povídají a oni to samý, museli jsme včera skoro šeptat ~8~
25.3.2012 10:27:08
Marci, jak jsme tu měli toho realiťáka, tak jsme se o cenách bavili i o nabídce...když jsme sháněli barák před těmi cca 8 lety, skoro nic nebylo a když, tak kolem 2 mega, jenže do toho jsme nemohli jít, páč já bylo těsně po škole s minimální mzdou. Teď je kolem mega a půl baráků kupa...ceny prý půjdou ještě níž, než jsou, hlavně prý u bytů. Tak jestli vás nějak netlačí čas, ještě vyčkejte přes léto nebo podzim. Teď na jaře je to zase vyšponované...to je jako s autama ~t~ Nejlepší ceny na prodej byli cca v 2007 ~d~ Od tý doby je to horší, ale zase na nákup lepší :-)
Gora 31983
25.3.2012 9:14:55
Deni, díky moc.~x~

Nedávno jsem četla, že mají ceny nemovitostí zase trochu klesnout díky krizi, ale já bych na to moc nesázela. Přijde mi, že tady neklesají vůbec.~d~
Sengam 24288
25.3.2012 9:07:25
Marci, stačí když si povedeš jen příjmy a pak si k tomu % uplatníš výdaje.Není to nic složité, stačí ti k tomu tabulka v excelu.

Některé byty jsou tu drahé, hlavně zděné nebo na nových sídlištích.
Klasické paneláky jsou asi stejně drahé jak u Vás.
My máme 4+1, zděný, v klidné lokalitě,takže zatím se ty ceny drží tak nahoře. I když kdoví jak dlouho.
Gora 31983
24.3.2012 20:37:29
Aha, takže i kdybych vydělala pár stovek, takže to musím mít. To by byl problém, protože si vůbec nepamatuju, jak se vede Daňové účetnictví. A najmout někoho na účetnictví by se mi nevyplatilo. Tak zase nic. Asi se přihlásím do nějakého kurzu nebo školy.:-)

Tak to máte hodně drahé byty, když vyjdou za tři mega. U nás je hodně milion a půl, v okolních městech vyjdou kolem milionu.
[<<Předchozích 1460] Názory 14611470 z 92812  [Dalších 91342 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.