Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jutta+L08/08+K04/10 | 59122 |
|
|
2.4.2012 23:18:10
Teda Maci, super
![]() ![]() ![]() Evička je šikulka šikovná To jste ji dali instruktorce nebo kdo to byl?My byli na Slovensku a taky jsme dali Lu na lyže ... ona není žádná typická sportovkyně, o to víc nás překvapila, že s instruktorkou strávila 2 x jednu hodinu Nejezdila teda takhle obloučky, jen sjížděly mírný kopeček dolů a seznamovala ji s lyžemi a sněhem, ale i tak jsem na ni hrdá. Ovšem na Evičku teda nemá, to ne ... Je to borec ![]() Jinak ženský, moc vás všechny zdravím. Nepřispívám, ale občas dočítám. Přihlásila jsem nás na Apaluchu, moc si to přál můj manžel, tak se těšíme! No a Lu nám vzali od 1.3. do státní místní školky, tak už máme taky školkačku. A je teda fakt, že se z ní stává velmi sebevědomý pubertální jedinec Ještě tam nespala, ale zítra bude poprvé. Když jsem ji dnes vyzvedávala, tak mi oznámila: "Mami, zítra až po spa, jasné?" Tak tolik od nás. Mějte se moc hezky a držte se. Těm, kdo mění bydlení, přeji šťastnou volbu a klidné stěhování A ostatním taky jen to nej, na blížící se Velikonoce něžné mrskače ![]() Jinak jsem dnes lehce sentimentální, před dvěma lety jsem ležela na porodním lůžku a snažila se usnout, protože to vypadalo, že rodit se hned tak nebude. No ve 4.10 byl Kája na světě ... uff, už jsou to 2 roky, letí to neuvěřitelně ![]() Pa ![]() |
| Maci1 | 27366 |
|
|
2.4.2012 22:36:29
Kurník, proč to nejde
? |
| Maci1 | 27366 |
|
|
2.4.2012 22:35:21
Tak video znovu:
http://www.youtube.com/watch?v=hdm2MNcBCuk |
| Maci1 | 27366 |
|
|
2.4.2012 22:34:17
Tak dnes tu asi nikdo není.
Jitu, Evička to byla, ale naše .S dovolením trošku vytapetuju: Zkouška nových přezkáčů... ![]() ...a použití v praxi: http://youtu.be/hdm2MNcBCuk A jedna seznamovací pro ty, co nebyly na posledním brněnském srazu :![]() |
| jitulda08 | 83642 |
|
|
2.4.2012 20:15:16
ahoj tento obraz malovala Evička od Peetinky
|
| srpňátko |
| • |
2.4.2012 16:32:17
aneb Poznejte, kdo takto graficky pojednal svého tátu
![]() ![]() |
| agatha2 | 74661 |
|
|
31.3.2012 16:53:35
Baf,
jdu jen hodit víkendovou zdravici ať máte všichni krásný víkend![]() A Marci a Táni přeji, ať se správně rozhodnou ![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
30.3.2012 14:28:50
Táni, tak okál nebude.
![]() Ačkoli v popise stálo, že je zachovalý, tak nic moc. Chtělo by to novou střechu, nová okna, nově natřít. Vevnitř jsou na podlahách nalepené koberce. Takže nové podlahy, nová kuchyň, nové koupelny. Navíc jsme měli štěstí, že jsme viděli většinou sousedů, a nechci být hrubá, ale vše důchodci, takže asi by se nám tam moc s našimi divočáky nežilo.![]() ![]() ![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
28.3.2012 7:59:00
Táni, ozvu.
Už odepsali MM, prý jsou v tom domku tapety, a možná by trochu majitelé slevili. Ale nevím no. Dle mého to bude chtít velké investice. ![]() Objevili jsme ale byt 3+1, který není daleko od nás, je z toho bytu kousek do města, do práce, do školky, do školy i na zimní stadion, takže ideální. Jedinou nevýhodou je, že je družstevní, ale zase není moc drahý, a celý by jsme si ho mohli pospravovat dle našeho přání. ![]() |
| Táni+dvojčátka 7/08 | 38783 |
|
|
27.3.2012 21:01:04
Marci, tak pak se ozvi, jak jste dopadli
U nás zatím nic nového ![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.