Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Táni+dvojčátka 7/08 | 38783 |
|
|
24.3.2012 11:41:15
Deni, tchánovci v tom vidí ruinu a to, že tady je to hotové. Jenže si k tomu nedali nic říct, jak to má mm v plánu a tak...snad si nejdřív někoho vyslechnu a pak můžu soudit nebo radit
Nevím, třeba měli jen blbej den Babička si jídlo jen ohřívá, vozí ji jídlo z důchoďáku, vaří si tak čaj...ale něco by v té místnosti asi musela mít, aby právě nemusela mít ve společné kuchyni, to by asi bylo peklo. Vůbec nevím, jak by to tam všechno šlo udělat, ale možná i ten záchod navíc by šel, nevím No, musíme to promyslet do detailů ![]() Marci, to je blbý, když to není váš byt...včera jsem byla u známé (děti spolu chodí do školky, oni jsou za makedonie), bydlí v podnájmu a co jsem ji tak poslouchala, je to peklo ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
24.3.2012 11:34:07
Táni a nejde jí tam udělat nějaký malý kuchyňský kout aspoň?
Ona si asi ještě sama vaří a vše dělá, ne? Kolik jí je? Aby to nebylo pak peklo, takové soužití. Kamarádka třeba taky šla s mamkou(ale už jí je skoro 80) do baráku, prodal se i její byt,ale ona má svůj pokoj,kuchyn i záchod. Tchán asi neměl svůj den, nebo se bojí, abyste se zbytečně nezadlužili a aby si toho manžel nebral moc:-( Třeba to tak nemyslel ![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
24.3.2012 11:13:02
Krásný den,
jsem dnes doma jen s jedním raubířem - Honzíkem. ![]() Příjemná změna oproti ukecanému Tomíkovi.![]() ![]() Jituldo, tady má skoro každý byt balkon. ![]() Táni, stěhovat by jsme se nemuseli, ale chceme. Zvýšili nám o tři tisíce nájem, a my chceme vlastní bydlení, kde si byt zařídíme podle vlastních představ, nebo který bude alespoň obdobně zrekonstruovaný. Navíc tady je rekonstrukce nutná - je tady v tom bytě plíseň, a ta jde jedině vybourat s celým umakartovým jádrem. Ale investovat do něčeho, z čeho nás mohou kdykoliv vystěhovat rozhodně nechceme. ![]() Teda to máte příbuzné. Co jim je do toho, kde chcete bydlet. I kdyby jste se stěhovali na druhý konec republiky, tak je jim do toho šumák, ne? |
|
|
24.3.2012 11:01:13
Ježiši, opravi
![]() ![]() |
|
|
24.3.2012 10:59:55
Deni, šlo by asi jen to, že by měla jednu svoji místnost, jinak vše společné...do toho se mi moc nechce, páč tady máme každý svoje
je to složitý no. Ke všemu se mm kvůli tomu chytl s jeho rodiči...byli si tu pro něco na motorku, co jim stříkal a nešli ani dál (mají to sem 70km), viděli kluky 10 sekund a tchán řekl: kluky už jsme viděli, tak můžem jet...to mm načnulo a u branky mu pak ten barák začli vyčítat, ale prý fakt nesmysly, to ho naštvalo ještě víc, že není normální, aby ho někdo venku pucoval jak malýho smrada, ale normálně se to probralo u kafe. Já byla v tý době s babčou na nákupu, tak jsem pak volala tchýni, co se tady dělo, že jsem mm tak naštvanýho ještě neviděla...chtěla jsem, aby se nad tím zamysleli a ona, že nesouhlasí s tím, abysme ten druhý barák kupovali...jsem zírala, do toho jim v podstatě nic není. Pomáhat nám nebudou...tchán tu byl pomáhat jednou vloni s naházkou zdi na zahradě a po 2 hodinách odjel...takže nevím, o co jim jde. Nenechají si nic vysvětlit a jen prudí takže tchýně byla asi v šoku, že jsem jí kvůli tomu volala...pro upřesnění...už jsou rozhádaní se 2 svýma dětma ze 4...my jsme dle předpokladu další na řadě ![]() Jinak je u nás krásně, taťka si právě odvedl kluky na procházku, mm je v práci a já si dám na chvíli nohy nahoru |
| Sengam | 24288 |
|
|
24.3.2012 10:28:45
Táni a babička by tam měla něco pro sebe, nebo byste měli vše společné?
Všem krásný víkend ![]() |
|
|
24.3.2012 9:18:04
Marci, proč se musíte stěhovat? Kvůli tomu, že máte malý byt nebo máte jiný problém?
|
|
|
24.3.2012 9:17:09
čau holky...tak jdu referovat, jak se to u nás vyvíjí
dle realitního makléře bysme za náš domeček mohli dostat to, co potřebujeme, aby nám zbylo na koupi toho druhého a opravi. Dle jeho slov bydlíme v dobré lokalitě a máme to dobře opravený. U toho druhého by se ještě cena musela stáhnout trošku dolů. Babičce jsem to vystělila tak, že jde hlavně o dílnu a to, že bysme se zbavili dluhů...vypadala, že to chápe. Spíš ostatní řeší, že bysme ji chtěli přestěhovat, přitom se na ní nikdo skoro nepřijede podívat No, do zítra to musíme všechno propočítat a pak se rozhodnem, zda náš barák tedy dáme do inzerce nebo ne Na jednu stranu furt nevím, ale na druhou už vidím, jak chovám slepice, pěstuju zeleninu a tak podobně ![]() |
| ver | 77409 |
|
|
22.3.2012 15:56:02
Ahoj zensky,
tak me k netu pritahla Apalucha. Moc se na ni tesim. Tak snad to vyjde. Koukam, ze tu Tani resi prestehovani... Kolikrat si reknu, ze by se mi libilo tohle a tamto a vic prostoru a zahrada a a a ... Ale nakonec jsem stastna za ten nas panelackovy byt. Mame ho podle meho gusta. A to nejdulezitejsi. Mam rodice pres ulici s barackem a zahradou... deti si tam hraji a ja jsem doma. Neni problem kdykoliv zajit. Vidim v tom vyhodu, ze se o ne budu moc postarat, kdyz budou potrebovat, az prijde cas. Je fakt, ze tu mam vse. Ale i tak do skolky dojizdime. A jak to bude se skolou? Ta nejbliz nema uroven... tu bych nechtela, zakze to bude na dojizdeni tak jako tak. Ale nechavam se unaset fantaziemi, jak by to mmohlo byt hezke, byldlet tam ci tam a udelat si to tak nebo tak... :) Bien - to koukam, co musis resit. Jsem z oboru a nejsem zastancem diagnoz. Ale kazdopadne tohle je duvod, proc jsou potreba. Jen najit dobreho diagnostika. Vim, ze s urcitosti dg. nikdo jen tak nerekne. Tak doufam, ze narazis na diagnostika, ktery umi domyslet veci a da dg, ktera pomuze!!! Na autismus uz je docela dost neziskovek, ale to t uz vis... vid?! nemam pochyb, ze sisi sehnala informace Kdyby neco, tak dej vedet. A co jaro!!! uz se vam zacinaji zapalovat litka ![]() mejte se krasne... |
| jitulda08 | 83642 |
|
|
22.3.2012 13:26:49
ahoj MARCI
Já bych výhled moc neřešila . já bych chtěla aby byt měl hlavně balkon . ale takový byt v praze stojí hrozný prachy ![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.