Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gora | 31983 |
|
|
22.3.2012 11:54:55
Táni, tak to já moc nekoukám. Sem tam se podívám na tu naši krásnou horu, jak tam je, ale že bych nějak vysedávala na balkoně, to ne.
![]() Pěkně se tě snaží TM přesvědčit. ![]() ![]() Mně se taky stěhovat nechce. Ale my musíme. ![]() U nás je dnes opět nádherně. S Tomíkem jsme byli na kontrole, dostal ještě jedny léky na průdušky. Honzíkovi výsledky moči dopadly výborně. ![]() ![]() ![]() Dnes šel po týdnu a něco do školky, tak se mu chudáčkovi vůbec nechtělo. Stále se tulit, tisknul, bylo mi ho líto. A jde vidět čím dál více, že mu to železo chybí. Je pořád hrozně unavený a bledý. ![]() |
| Táni+dvojčátka 7/08 | 38783 |
|
|
22.3.2012 10:57:34
Deni, viroza to není...pak už mu nic nebylo...uvidíme dnes, až je přivedu ze školky. Virozu jsem měli zpětně cca 3 týdny všichni
![]() Tak já zase z okna koukám pořád...vařím a koukám z okna, sedím na sedačce a koukám z okna...na les, takže to mě možná přitahuje Když bych kupovala byt, rozhodně s balkonem, bez toho bych nepřežila...do sušení prádla po kávičku na lehátku ![]() No a mě mm včera řekl, že do toho "nového" baráku nechci, páč tenhle barák je můj a tamten by byl společný...jsem ho málem klepla ![]() Evčo, to je teda blbý, že tm nedal i na tvůj názor a stěhovat ses musela proti svému rozhodnutí...to tě obdivuju, na to bych neměla ![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
22.3.2012 10:09:55
Ahojte,
Agath ![]() ![]() , je fakt, že když lezu na balkon, tak maximálně pověsit prádlo. Jinak když se chci kochat, tak raději se jdu projít úplně po venku, a nesedím na balkoně.![]() Je faktem, že opravdu se nám na tom bytě zamlouvá, že by jsme tam nemuseli spravovat naprosto nic. Teda jen přemalovat pokoj, a to je nic v porovnání s celkovou rekonstrukcí.![]() ![]() Nedivím se ti, že se ti nechce do práce ![]() . Taky do práce nerada chodím. Psychicky i fyzicky mě ničí. Jestli tam zůstanu ještě dlouho, tak u mě je ta jistota opravdu stoprocentní, že se důchodu nedožiju. Ale teď se ještě stále nedá hledat práce jinde, neboť je u nás velká krize.![]() |
| agatha2 | 74661 |
|
|
21.3.2012 20:32:03
Marci,
tak to bych teda fakt neřekla, myslím, že mnohem důležitější je, v jakém je byt stavu než na co budu čumět z okna, nevím teda, jak ta většina, co Ti toto radí, ale já teda fakt nemám čas čumákovat z okna ...leda tak možná až budu v důchodu, to pak jo, ale to zase vzhledem k politice naší vlády je stejně sci-fi, bo už do žádného důchodu ani nepůjdeme a rovnou umřeme ...takže na výhled bych pekla![]() Táni, máš pravdu, já jsem hrozně ráda, že jsem s malou doma do min. 4 let, i když zrovna Saša je fakt jedna z těch výjimek, které nezabrečely ani jednou, školku prostě miluje od prvního dne , ale i tak jsem ráda, dopo je s dětmi, já si udělám co potřebuji, vše si nachystám a odpo máme celé pro sebe vůůůbec nechci do práce![]() Deni, máš nárok na život je fakt kurva![]() ![]() Bien, super hlavně je, že se snažíš Kájovi pomoci a najít cestu, jak ho začlenit do kolektivu, přeji hodně štěstí ![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
21.3.2012 18:28:38
Deni, to máš pravdu.
Tak ještě uvidíme. Za měsíc se nám mají ozvat, jestli nenajdeme něco jiného lepšího, ale moc optimisticky tady výběr nevidím. A bytů 4+1 je tady hodně málo.![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
21.3.2012 18:25:25
Marci, výhled je sice důležitý, ale bohužel není všem dáno
![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
21.3.2012 18:21:58
Bien, tak hlavně, že se ví, co Kajíkovi je. Vidím i u našeho Tomíka, že jakékoliv "jiné" děti potřebují trochu tolerantnější přístup.
![]() Deni, to bych se taky opila. ![]() ![]() Drž se.![]() ![]() Deni, děkuju. Prvně jsem si říkala, že na výhledu až tak nezáleží, že nesedím na balkoně, a nesleduju přírodu. Ale každý mě přesvědčuje, že jedna z nejdůležitějších věcí je výhled.![]() ![]() Agath, díky za názor. Je fakt, že byt je velice pěkný, a hlavně nemusíme dělat nic, jen jeden pokoj přemalovat z růžové, protože ten by byl kluků.Táni, chudáček Kryštůfek. Co ti chuďátka děti mají za strašné trápení. ![]() ![]() ![]() Deni, ta u nás řádí taky furt. Ale teď nejvíce řádí dle dr. spála, angíny a chřipka. Samé lepší.![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
21.3.2012 18:12:55
Táni, taky ty 4 roky vidím ideální
![]() Já byla s Davidem do 3,5 let doma a i ten půl rok šel poznat. I když on je jiná nátura jak M. Tak hlavně ať z toho není střevní viroza, ve Zlíně řádí ![]() |
|
|
21.3.2012 18:12:40
Lari, ať je máťa brzo ok
No d. rozhodlej je, já furt ne ![]() |
|
|
21.3.2012 18:11:49
Evčo, ten barák je poslední na té straně ve vesnici a pak už jen pole...za barákem je potok a zase pole. Přes silnici je ještě pár baráků, ale je to právě konec vesnice, takže nikam nedojdeš pěšky, všude autem...nejblišší krám je už ve městě (je to na sebe přicuclý,oddělený jen cedulema, takže žádnej rozdíl) a to cca 1,8km, škola je 1,4 km (jsme to měřili autem
) a školka je cca 2,2 km. Tady máme školku za rohem, školu cca 2 km a obchod asi 500m ![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.