| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1510] Názory 15111520 z 92812  [Dalších 91292 >>]
jitulda08 83642
21.3.2012 15:31:18
já vím že není zlej. jen by mě to nenapadlo. tak ty sama musíš nejlép vědět jak se projevuje . ono když ho člověk vidí jednou za rok tak ho to ani nenapdne
bien+Kája08/08 95624
21.3.2012 15:14:43
jitu-vis,jak se rarach obcas projevoval..zrovna u Matyho..a proste to neni tim,ze by byl zlej,je proste trochu mimo..

Jinak obe ty poruchy autistickyho spektra by byly v lehke forme..projevuji se hlavne nekolika obsesema..a to dost viditelne od te doby,co se rozmluvil..
jitulda08 83642
21.3.2012 14:57:41
ty bláho to bych vůbec neřekla do Káji no tak hlavně at dostane co potřebuje. bud asistenta nebo spe. školku.
je dobže že to řešíš-
u nás máme kluka a jeho maminka vůbec nechce slyšet. to co jí učitelky říkaj~o~
bien+Kája08/08 95624
21.3.2012 14:51:33
deni-drz se.

K tem nasim dg..resim to hlavne ja,protoze vim,jak se rarach chova v kolektivu..nechci ho po 3 mesicich stahovat ze skolky,protoze ho nezvladnou..on potrebuje specku-malej kolektiv a logopeci..a dg nam ho tam muze dostat..

Jinak dnes probehla diferencialni dg,kterym smerem se mame ubirat..dr (dle nekolika odborniku nejlepsi v brne a jedna z nej u nas to vidi takto:moznost 1.aspergeruv syndrom (PAS)-sedi to hodne ale podminka teto dg je brzky nastup reci,coz u nas teda rozhodne neni..moznost 2.vysokofunkcni autismus-taky sedi hodne,ale to by musel byt nekomunikativni,coz taky rozhodne neni..moznost 3. ADHD-to tam vidi dost pravdepopobne (vysetrovala ho sama,mela velkej problem udrzet jeho pozornost,v par vterinach,co hledala nejakou pomucku ji po polickach vylezk ke stropu),ale neni to jen to ADHD,potvrdi-li se..puvodni dg z vysetreni u psychologa v rijnu byla definitivne vyloucena..

Zaver-kombinovana porucha s autistickymi prvky a hyperaktivnim chovanim..tohle by me ho melo dostat do logoskolky..a jestli ne,dostane ADHD a asistenta na 4 h/den,protoze on klas.kolektiv sam proste neda..
Gora 31983
21.3.2012 13:23:42
Deni, tvé kamarádky je mi moc líto.~6~~6~
Evča76 75359
21.3.2012 13:14:52
Deni, to je strašný.. taky to mám za sebou, když malý byli 3 měs.. měla cystickou fibrozu..ještě dneska je mi z toho smutno a to jsem nebyla na pohřbu.. asi bych to ani nedala..
Evča76 75359
21.3.2012 13:10:23
Táni ten domeček vypadá skoro na samotě.. jsou to velký změny.. tak musíš zvážit, jeslti na to máš odvahu.. Mě se nikdo neptal.. bylo to proti mé vůli.. já bych do toho nešla, kdybych nemusela.
Sengam 24288
21.3.2012 12:47:20
Táni, dívala jsem se na ten odkaz až dnes ráno.
Chalupa teda veliká, zahrada taky:-) Já bych do toho nešla, můj sen je jiný, přízemní baráček :-)
Ale viděla jsme to i vevnitř, koupelna opravená, v kuchyni se dá taky žít, tak do toho praštěte:-))
Možná když budete psát nějaké požadavky na výstavbu chodníku, tak ho tam i postaví:-)

Holky, jdu za chvíli na pohřeb kamarádce, jsem z toho vyřízená, vůbec se mi tam nechce, se tam sesypu a večer ožeru:-(
Měla 39 let, léčila se na lupus, ve středu byla ještě ok a pak večer šla spát a už se neprobudila.
No nic,jdu se nachystat ~:(
Gora 31983
21.3.2012 12:03:03
Táni, ten dům vypadá jinak pěkně, takže pokud je tvůj muž zapálený do rekonstrukce, tak jsou to plusové body navíc.~R^ Vzhledem k tomu, že my trávíme dost času v práci, s Tomíkem třikrát týdně chodíme na trénink, tak toho času tolik není. Bude nám stačit rekonstruovat případný byt, jestli seženeme nějaký jiný, než co jsem dala odkaz.

Táni, jj, je to dobře, že se o tom více mluví, ale stojím ji za tím (jaká změna u mě~t~), že dříve doktoři ještě před řádným vyšetřením děsily matky nálepkou hyperaktivita, teď čím dál častěji autismus. Stačí pár změn v chování dětí, a už se ženou na speciální vyšetření, nebo to chtějí sami rodiče.~;)
S integrací rovněž nesouhlasím. Tomík je ADHD naštěstí dnes už lehčí formy, ale kdyby měl zůstal v té těžší formě, dost dobře si ho nedovedu představit v normální škole. Už teď nám ho chtěli strčit do speciální školy aniž by ho viděli.

Par ~6~~6~, chudina~6~~6~. Jak se to vůbec léčí?

Děkuji, zdraví potřebujeme jako sůl.:-)
Právě, u mě je taky důležitý i výhled. Z tohohle domu by jsme se částečně dívali na paneláky a kousek louky, a z druhé strany na paneláky a kousek prťavého hřiště.~Rv

Evčo, tak vši jsme už měli taky.~8~~8~~8~ A všichni.~8~~8~ Byla to katastrofa. Tomík nám to dotáhl ze školky, od té doby ho stříháme trojkou. Až se Honza uzdraví, sjedeme ho tak taky.:-)

A na neštovice taky čekáme jak na smilování boží. Stále je kluci ještě neměli, a u Tomíka začínám mít trochu obavy z průběhu.~7~

Jdu dělat bramboráky - dělám zdravotní - s více stroužky česneku, ať jsme konečně zdraví.:-)

jitulda08 83642
21.3.2012 11:49:43
ahoj mě se také líbí starý barák . druhá strana věci je ,že na tom bude dost práce,ale pokud to zvládnete proč ne
[<<Předchozích 1510] Názory 15111520 z 92812  [Dalších 91292 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.