Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Táni+dvojčátka 7/08 | 38783 |
|
|
21.3.2012 11:17:25
Monist, tak to bys nám barák probrala dopodrobna
Už vím co je sapeli ![]() ![]() |
|
|
21.3.2012 11:08:21
Evčo, právě co popisuješ z toho mám taky strach, i když já s tou rodinou a tak to mám jinak. Tohle je na prd, když jeden chce a druhý ne, kor, když ty budeš mít barák od tatínka. Taky to řeším, že tohle je prostě barák po babičce a měl by ho najednou někdo cizí
Ty se teď hlavně těš na miminko a ostatní snad přijde brzo ![]() Vši, ha prý nejsou asi před 14 dny jsem z práce poslala domů 2 děti, měly hlavy vší a hníd plný ani hlavičky je neštípaly, jak už jsou na to zvyklý kolegyně si mě dokonce volala do vedlejšího klubu, ať se podívám, že hnídy nepozná. |
| Evča76 | 75359 |
|
|
21.3.2012 11:01:37
Para, snad se brzo tich potvůrek zbavíte..
Já byla v šoku,když si malá přinesla ze školky vši.. taky jsem si myslela, že to už ani není.. a ono jo.. a doost.. ale to už bylo loni. teď tu taky řádí neštovice, tak čekám.. Petřík je ještě neměl.. |
| Evča76 | 75359 |
|
|
21.3.2012 11:00:01
Lenočko, malá je krásná!!!
Táni, je to spíš tím, že kamarády, rodinu a vše mám 33km..líbilo se mi tam, byla jsem tam šťasná a nikam jsem nechtěla.Bohužel Petr jo. teď už jsem doma a mám vycházky.. takže není zas tak jednoduchý se dostat pryč.. Já mám prostě dost kořeny.. dneska jsem si byla nucená konečně nechat udělat tady trvalé bydliště a jsem z toho trochu .. no je to pro mě prostě citlivý.. Kolikrát jsem ráno jela do práce, když jsem přijela tak jsem měla slzy v očích.. prostě už tam nejsem doma.. a z toho jsem mimo.. nevím, jestli to někdy překnousnu. Navíc tatí chce barák tam napsat už na mě.. a chce abych se rozhodla co s ním..pomalu někoho shánět na pronájem.. prodávat se mi to nechce! Už tu mám i dvě kamarádky, ale prostě to není ono.. možná časem.. Proto jsem i chtěla to 3. dítě, abych si tu nešla víc známých a víc zapadla.. snad se to trošku povede.. Agi, jak je, jen s jedním dítětem? :) |
| monist | 73073 |
|
|
21.3.2012 10:19:35
Ahoj všem,
Lenočko malá je kouzelná. Šimon je od pondělí ve školce,předtím byl skoro 14 dní doma s antibiotikama,tak uvidíme jak dlouho vydrží teď ![]() Táni sapelky=dveře sapeli .Ten váš možno budoucí domeček je kouzelný.já bych do toho šla před Šimonem.teď se Šimonem,prací apod. bych si to hodně rozmyslela.a hlavně protože děláme oba s mm ve stavebnictví tak hned vidím všechny možné problémy a komplikace.holt pracovní deformace ![]() Paradox ,že se ti roupy nelíbí naprosto chápu.viry a bakterie člověk nevidí ale ty roupy a podobné potvůrky jsou už moc viditelné. |
|
|
21.3.2012 10:10:13
Jo a nevím, co jsou sapelky
![]() |
|
|
21.3.2012 10:09:53
Par, co jsem nedávno četla na netu, tak roupy opravdu nejsou nic výjimečného
sice mě to taky překvapilo, ale školkové děti to prý mají hodně ale na prášky bych byla taky Jak dlouho trvá, než se dítě "odčerví"?S barákem - nezlobím se, tady se to opravilo, jak to šlo, ten ráz moc měnit nešel...v tom novém by to šlo naprosto jinak Právě kouzlo těchto baráků se stodolou a i nějakou minulostí s mm sdílíme...u mě jde fakt jen o to, změnit něco, na co už jsem si zvykla a já jako typickej rak na to nejsem moc stavěná No, nicméně volal mm z práce, že zítra se přijede podívat realiťák sem a nějak spočítá cenu, za kolik je možno tohle prodat a pak se rozhodnem. No rozhodnem, já se rozhodnu, mm rozhodnutej je ![]() |
| Paradox | 15600 |
|
|
21.3.2012 9:40:16
Přišla jsem se za vámi konečně podívat.
![]() Jsem s malou doma. Kromě kašle a rýmy má i roupy. ![]() Doktorka se tvářila, jakoby o nic nešlo, jen já jsem z toho na prášky. ![]() Dočetla sem trošku zpátky. Marci, hodně zdraví vám přeju. ![]() Byt vypadá uvnitř moc dobře, ale taky by mi hodně záleželo na tom, kam se dívám z okna a kde barák stojí. Oslí můstek;-) Táni, asi budu se svým názorem osamocena, ale ten dům je úžasný! Jsem ujetá na tyhle staré dveře, ne abyste je nahrazovali sapelkama! ![]() Pokud vám ho zkoukne odborník a vyřešíte ty finance, šla bych do toho. Genius loci. ![]() Váš baráček je spravený pěkně, ale (nezlob se), nemá žádný styl. Ten druhý dům je kouzelný. A možná tam i straší.![]() S Tvou prací mě to ani nepřekvapuje. Jak psala Dena, bylo by skutečně ojedinělé, aby na takové pozici nevadilo očr. ![]() Tak hodně štěstí, ať najdeš, co je potřeba. ![]() Lenočko, malá beruška je moc krásná. ![]() ![]() Larinko, budu držet pěsti, ať ta medaile klapne! ![]() A víc nevím. ![]() |
|
|
21.3.2012 8:41:05
Deni, pozemek vypadá krásně
Je fakt, že tady se pozemky kolem toho mega taky pohybují, je to masakr Tak ať brzo něco najdete ![]() Marci, jj, jsou tam nové podlahy, ale předělali bysme je, jsou tam 2 místnosti a kuchyň, to by mm chtěl spojit do veliké kuchyně s obývákem, vchod udělat z druhé strany než je, tam i terasu. Z verandy zimní zahradu a z půdy pokojíčky. Střecha je dobrá, dveře a všechno ostatní bysme nakoupili v polsku, kuchyň by nám asi udělal kámoš nebo taky polsko. Je to na nový okna a topení v celým baráku. Fasáda by byla to poslední, možná by stačila jen nastříkat barva, nevím Museli by být nové ploty, páč za barákem je docela velkej potok a z jedné strany tam plot není. Branka by se zrušila a udělala by se nová i s bránou v místech, kde je brána. No mm už mi udělal nákres, tak mám přehled, co a jak Jo a ještě by mi tam vznikla místnost prý na chovatelskou stanici...už neví, čím mě má ukecat a uhání to na modrýho chrtíka a koně Ten váš byt má pěknou kuchyň, ale pokud se vám nelíbí výhled a je možnost, že seženete něco lepšího, ještě vyčkejte ![]() S tím autismem - jak to tu bien včera psala a ještě mi přišel mail, že jsem postoupila do druhého kola dalšího výběrka právě k postiženým, tak se mi celou noc zdálo o škole (studuju to) a o ústavech Jinak v dnešní době se to asi hodně řeší proto, páč se tím konečně někdo zabývá a věnuje se tomu. Dřív dítě bylo hajzlík neposlušnej, ale už je jiná doba Bohužel návrhy, že se budou rušit speciální školy a děti se budou integrovat za každou cenu je taky trošku zcestný ![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
21.3.2012 8:18:23
Jinak, my stále přemýšlíme nad tímto bytem.
http://www.valasskenemovitosti.cz/byt-41-po-rekonstrukci-ul-kulturni-roznov-pr-sleva-100000-kc-/detail/3095800 Vypadá celkem dobře, ale Tomík by to měl dál do školy, a je to na sídlišti, kde není moc pěkný výhled z oken. ![]() ![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.