| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1520] Názory 15211530 z 92812  [Dalších 91282 >>]
Táni+dvojčátka 7/08 38783
21.3.2012 11:17:25
Monist, tak to bys nám barák probrala dopodrobna ~t~ Už vím co je sapeli ~t~~2~
21.3.2012 11:08:21
Evčo, právě co popisuješ z toho mám taky strach, i když já s tou rodinou a tak to mám jinak. Tohle je na prd, když jeden chce a druhý ne, kor, když ty budeš mít barák od tatínka. Taky to řeším, že tohle je prostě barák po babičce a měl by ho najednou někdo cizí ~d~ Ty se teď hlavně těš na miminko a ostatní snad přijde brzo ~6~

Vši, ha prý nejsou ~t~ asi před 14 dny jsem z práce poslala domů 2 děti, měly hlavy vší a hníd plný ~e~ ani hlavičky je neštípaly, jak už jsou na to zvyklý ~n~ kolegyně si mě dokonce volala do vedlejšího klubu, ať se podívám, že hnídy nepozná.
Evča76 75359
21.3.2012 11:01:37
Para, snad se brzo tich potvůrek zbavíte..

Já byla v šoku,když si malá přinesla ze školky vši.. taky jsem si myslela, že to už ani není.. a ono jo.. a doost.. ale to už bylo loni.

teď tu taky řádí neštovice, tak čekám.. Petřík je ještě neměl..
Evča76 75359
21.3.2012 11:00:01
Lenočko, malá je krásná!!!

Táni, je to spíš tím, že kamarády, rodinu a vše mám 33km..líbilo se mi tam, byla jsem tam šťasná a nikam jsem nechtěla.Bohužel Petr jo. teď už jsem doma a mám vycházky.. takže není zas tak jednoduchý se dostat pryč..
Já mám prostě dost kořeny.. dneska jsem si byla nucená konečně nechat udělat tady trvalé bydliště a jsem z toho trochu .. no je to pro mě prostě citlivý..
Kolikrát jsem ráno jela do práce, když jsem přijela tak jsem měla slzy v očích.. prostě už tam nejsem doma.. a z toho jsem mimo.. nevím, jestli to někdy překnousnu.
Navíc tatí chce barák tam napsat už na mě.. a chce abych se rozhodla co s ním..pomalu někoho shánět na pronájem.. prodávat se mi to nechce!
Už tu mám i dvě kamarádky, ale prostě to není ono.. možná časem.. Proto jsem i chtěla to 3. dítě, abych si tu nešla víc známých a víc zapadla.. snad se to trošku povede..

Agi, jak je, jen s jedním dítětem? :)
monist 73073
21.3.2012 10:19:35
Ahoj všem,
Lenočko malá je kouzelná.
Šimon je od pondělí ve školce,předtím byl skoro 14 dní doma s antibiotikama,tak uvidíme jak dlouho vydrží teď~a~
Táni sapelky=dveře sapeli~;).
Ten váš možno budoucí domeček je kouzelný.já bych do toho šla před Šimonem.teď se Šimonem,prací apod. bych si to hodně rozmyslela.a hlavně protože děláme oba s mm ve stavebnictví tak hned vidím všechny možné problémy a komplikace.holt pracovní deformace~t~
Paradox ,že se ti roupy nelíbí naprosto chápu.viry a bakterie člověk nevidí ale ty roupy a podobné potvůrky jsou už moc viditelné.
21.3.2012 10:10:13
Jo a nevím, co jsou sapelky ~t~
21.3.2012 10:09:53
Par, co jsem nedávno četla na netu, tak roupy opravdu nejsou nic výjimečného ~d~ sice mě to taky překvapilo, ale školkové děti to prý mají hodně ~8~ ale na prášky bych byla taky ~t~ Jak dlouho trvá, než se dítě "odčerví"?
S barákem - nezlobím se, tady se to opravilo, jak to šlo, ten ráz moc měnit nešel...v tom novém by to šlo naprosto jinak ~z~ Právě kouzlo těchto baráků se stodolou a i nějakou minulostí s mm sdílíme...u mě jde fakt jen o to, změnit něco, na co už jsem si zvykla a já jako typickej rak na to nejsem moc stavěná ~8~ No, nicméně volal mm z práce, že zítra se přijede podívat realiťák sem a nějak spočítá cenu, za kolik je možno tohle prodat a pak se rozhodnem. No rozhodnem, já se rozhodnu, mm rozhodnutej je ~k~
Paradox 15600
21.3.2012 9:40:16
Přišla jsem se za vámi konečně podívat.:-)
Jsem s malou doma. Kromě kašle a rýmy má i roupy.~8~
Doktorka se tvářila, jakoby o nic nešlo, jen já jsem z toho na prášky.~k~

Dočetla sem trošku zpátky.

Marci, hodně zdraví vám přeju.~x~
Byt vypadá uvnitř moc dobře, ale taky by mi hodně záleželo na tom, kam se dívám z okna a kde barák stojí.

Oslí můstek;-)
Táni, asi budu se svým názorem osamocena, ale ten dům je úžasný! Jsem ujetá na tyhle staré dveře, ne abyste je nahrazovali sapelkama!~t~
Pokud vám ho zkoukne odborník a vyřešíte ty finance, šla bych do toho. Genius loci.~R^
Váš baráček je spravený pěkně, ale (nezlob se), nemá žádný styl. Ten druhý dům je kouzelný.:-) A možná tam i straší.~b~
S Tvou prací mě to ani nepřekvapuje. Jak psala Dena, bylo by skutečně ojedinělé, aby na takové pozici nevadilo očr.~d~
Tak hodně štěstí, ať najdeš, co je potřeba.~x~

Lenočko, malá beruška je moc krásná.~p~~s~

Larinko, budu držet pěsti, ať ta medaile klapne!~R^

A víc nevím.~c~
21.3.2012 8:41:05
Deni, pozemek vypadá krásně ~x~ Je fakt, že tady se pozemky kolem toho mega taky pohybují, je to masakr ~8~ Tak ať brzo něco najdete ~z~

Marci, jj, jsou tam nové podlahy, ale předělali bysme je, jsou tam 2 místnosti a kuchyň, to by mm chtěl spojit do veliké kuchyně s obývákem, vchod udělat z druhé strany než je, tam i terasu. Z verandy zimní zahradu a z půdy pokojíčky. Střecha je dobrá, dveře a všechno ostatní bysme nakoupili v polsku, kuchyň by nám asi udělal kámoš nebo taky polsko. Je to na nový okna a topení v celým baráku. Fasáda by byla to poslední, možná by stačila jen nastříkat barva, nevím ~d~ Museli by být nové ploty, páč za barákem je docela velkej potok a z jedné strany tam plot není. Branka by se zrušila a udělala by se nová i s bránou v místech, kde je brána. No mm už mi udělal nákres, tak mám přehled, co a jak ~t~ Jo a ještě by mi tam vznikla místnost prý na chovatelskou stanici...už neví, čím mě má ukecat a uhání to na modrýho chrtíka a koně ~t~ Ten váš byt má pěknou kuchyň, ale pokud se vám nelíbí výhled a je možnost, že seženete něco lepšího, ještě vyčkejte ~x~

S tím autismem - jak to tu bien včera psala a ještě mi přišel mail, že jsem postoupila do druhého kola dalšího výběrka právě k postiženým, tak se mi celou noc zdálo o škole (studuju to) a o ústavech ~8~ Jinak v dnešní době se to asi hodně řeší proto, páč se tím konečně někdo zabývá a věnuje se tomu. Dřív dítě bylo hajzlík neposlušnej, ale už je jiná doba ~R^ Bohužel návrhy, že se budou rušit speciální školy a děti se budou integrovat za každou cenu je taky trošku zcestný ~a~
Gora 31983
21.3.2012 8:18:23
Jinak, my stále přemýšlíme nad tímto bytem.
http://www.valasskenemovitosti.cz/byt-41-po-rekonstrukci-ul-kulturni-roznov-pr-sleva-100000-kc-/detail/3095800
Vypadá celkem dobře, ale Tomík by to měl dál do školy, a je to na sídlišti, kde není moc pěkný výhled z oken.~d~~d~
[<<Předchozích 1520] Názory 15211530 z 92812  [Dalších 91282 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.