| Táni+dvojčátka 7/08 | 38783 |
|
|
20.3.2012 19:56:50
Bien, teda vy si taky užíváte
Já vám jdu dělat asistenta mohla jsem od ledna, ale musela bych dojíždět cca 20 km a měla bych za to 6 tis. čistýho, tak jsem to vzdala...být to za 10, tak jsem to vzala...4 hodiny denně, ideál ![]() Marci, už jsme zrekonstruovali tenhle, takže víme, do čeho bysme šli ![]() |
|
|
20.3.2012 19:54:17
Lari, tak ať závod dopadne dobře...už vidím nikču, jak je důležitá
![]() ![]() tak ať jim to vyjde. Střevní chřipka...tady to taky řádilo Teď řádí vši a neštovice ![]() |
| bien+Kája08/08 | 95624 |
|
|
20.3.2012 19:49:16
deni-od zari,ale kdovi,jak to nakonec bude,protoze dnes dalsi doktorka vyrkla podezreni na autismus,tak bych ho nakonec mohla dostat do nejake te logo..jestli ne,tak bych na nej aspon mohla mit asistenta..a ta skolka,kam ho vzali,ma provoz 6:30-18:30 a to taky neni zly..
|
| Gora | 31983 |
|
|
20.3.2012 19:47:26
Táni, v tomhle souhlasím s Denou. Do rekonstrukce můžete vevalit více peněz než do nového domečku.
![]() Bien, to je super, že máte školku. ![]() ![]() ![]() Deni, je momentálně jen jedna věc na světě, co trochu závidím. A to zdraví - jak dospělých, tak dětí. Obyčejnou rýmu nebo kašel, aby se nějak nezkomplikovala Tomík už hooodně dlouho neměl, jestli vůbec. |
|
|
20.3.2012 19:44:19
Deni, ono je to k bydlení ihned, ale když bysme to chtěli podle našich představ, tak by se předělával celý vnitřek + půda
MM se v tom úplně vidí No uvidíme, jak to dopadne. Lari, jj, uživil by se v poho, to je právě to..vidí to a má představu být prostě svým pánem Tu půjčku má pozjišťovanou, kdyby odcházel, musí se doplatit, ale furt je to lepší než to, co máme. Já neřeším ani tak přestavbu ani to, jestli se uživí nebo ne, páč to je všechno jasný, já spíš sama za sebe řeším to, jestli na to mám (psychicky) se znovu stěhovat a zvykat si na jiný prostředí, sousedy a tak ![]() |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
20.3.2012 19:17:33
Ahojda holky!
Táni,já ti nevím,za sebe bych do toho nešla,já jsem na tohle tak nějak konzerva-za 1)mám ráda už svoje pohodlí,takže vidina tý další dřiny na novým baráku+další investovaný peníze+doba strávená bydlením u vašich-já bych měla hodně brzo ponorku .Myslím,že D.si to maluje trošku moc růžově,nebo jsem to možná blbě pochopila-když by seknul s prací v automobilce,to by měl jistotu,že by mu to podnikání vynášelo víc než práce,co má teď?-abyste pak opravdu na všechno měli a nemlátili se jen do hlavy![]() Navíc-nevím jak jinde,ale co vím z doslechu,tak ty bezúročný půjčky se půjčují jenom stávajícím zaměstnancům,takže kdyby praštil s prací,neměl by pak tu půjčku změněnou na klasickou?-to bych si ve vašem případě taky pozjišťovala než se do něčeho vrhnout. Jinak od nás-aktuálně je Máťa ve stavu polonemocných-měl dneska průjem,tak mi uč.doporučila,aby zůstal doma zítra,uvidíme,jestli to bylo jen z jídla a nebo nějaká střevní viróza,protože jim to teď ve školce řádí.Jen mi to trošku zkomplikovalo zítřek,protože jsme museli zajistit 3h hlídání-MM má odpolední,já ranní,takže je tu určitý čas,který nebyl vykrytý. Jinak já se můžu pochlubit aktuálně tím,že v práci po roce,kdy mi končí smlouva,dostávám na dobu neurčitou-osvědčila jsem se jako pracovník,tak mi to rovnou takhle přiklepli,takže jsem za to neskutečně šťastná -v dnešní době,kdy se jen obnovuje smlouva na určito a pak čau,vezmem někoho jinýho![]() A to je asi tak v rychlosti vše -jo,abych nezapomněla,v dubnu bude mít Nika s mažoretkama první závod-prý je přihlásili na závod přípravek,tak jsem zvědavá,jak to holčiny zvládnou,pojedem do rychnova n.kn.,uvidíme,jestli si přivezou nějakou tu medaili jako starší holky ....naše mažoretka to totiž bere moc vážně a přála by si dovést svoj první medaili![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
20.3.2012 19:07:06
Táni, psala jsi, že je tam na předělávání hodně věcí, abyste se nakonec nezadlužili víc, než bude zdrávo:-( Ona taková rekonstrukce starého baráku sem tam stojí víc, jak nový.
Já osobně bych do toho nikdy nešla:-( Evčo, spíš mi to připadlo taková fráze Jinak je samozřejmé, že se musí rozhodnout sama, jako všechny, když tady žádáme o nějaké rady, že jo ![]() Bien, tak snad se Kájovi bude ve školce líbit Od kdy nastupuje? Marci, tak M. je už téměř tři měsíce zdravý, když teda nepočítám, že se ve čtvrtek poblil a byl do pátku doma ![]() A nebo že má nějakou slabou rýmu, už ani kašel moc ne ŤUK,ŤUK, MLÁTÍM TU DO STOLU,abych to nezakřila![]() |
|
|
20.3.2012 13:56:39
Deni, nebyla by to výměna, ale mm se bavil s tím chlapem z realitky, že by se dala jakási záloha a smlouva o smlouvě budoucí a čekalo se, až se tohle prodá.
|
|
|
20.3.2012 13:55:21
Evčo, toho já se právě bojím, že tady to prodáme a tam si budu těžko zase zvykat. I když je fakt, že jen jsem tam byla dneska na námku, hned jsem potkala 2 známé...ale stejně, už si tam připadám cizá, jako tenkrát když jsem se tam přistěhovala, když mi bylo 10 let
Na co ty si v domečku nemůžeš zvyknout? Jak daleko jste od původního místa?Bien gratulace ke školce!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
|
20.3.2012 13:53:51
Holky, tam nešlo jen o ošetřování...bylo by to v pohodě, svoji práci jsem zastala...nechci to tu moc rozebírat pro jistotu, ale byl to takovej komplot od kolegyň, které furt říkaly, jak je všechno v pohodě a z druhé strany říkaly šéfovi, jak to nejde...šéf tam nesedí, dojel tak jednou za týden, takže až tak na něm to nebylo,spíš dal na ně a já nejsem typ, co se brání přes mrtvoly, stejně bych tam pak s nima nevydržela
![]() Barák...největší problém by asi byl s babčou, té jsem to řekla a moc se netvářila, ale vzhledem k tomu, jaký je její zdravotní stav a můžu tu být 5 let, ale taky půl roku se tím asi moc nemůžem vázat. Hlavně je typ, co sedí doma, už nejde ani na nákup, nesedne si na terasu, kamarádky nemá, takže tak. Hypo platíme tady, sice jen půl mega, ale na 30 let, máme to blbý a platíme jen úroky, tenkrát to jinak nešlo. Můžem ale splácet každý 3 roky. Tady jde o to, že bysme tohle prodali za víc, než tamten koupíme a zbylo by na hypo, aby se splatila. Na předělání by si mm vzal v práci bezúročnou půjčku, kterou by se zaplatila tahle hypo. Je to odost výhodnější, neplatili bysme měsíčně tolik a měli to dřív z krku. V podstatě jde o to, že bysme byli jakžtakž bez dluhů a mm měl vyhlídky na brzkou živnost. Dneska jsem od mudra jela kolem, tak jsem tam koukala, kde končí chodník a tak...furt nevím no...jde o to, že tady jsem si už zase zvykla...mm prý si tu ale ještě nezvykl ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.