| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1560] Názory 15611570 z 92812  [Dalších 91242 >>]
bien+Kája08/08 95624
20.3.2012 12:13:53
Ahojte....

Máte všichni veledůležitej mejl ohledně tohoto tématu a je ještě veledůležitější mi odpovědět do čtvrtka....

zároveň se omlouvám, že nedočítám ba ani nereaguju...náš PC zachvátily viry (nás naštěstí ťuk ťuk ne), takže nesnídám, nesvačím, já to prostě nestačím....

jinak stručně od nás - MÁME ŠKOLKU!!!!! ale nejni logo, takže stejně ještě kvůli tomu lítám (sháním asistenty atp), ale aspoň mám pocit jistoty, že můžu hledat práci....k tomu nás čeká diferenční dg, jestli je rarach jen řečově opožděnej nebo autík.... a k tomu ten kamarádky malej, co je moc nemocnej, už jde asi do finále (omlouvám se za cinycký pojmenování, brečím kvůli němu takřka denně, takže už to nedokážu nazvat citlivěji), takže taky se snažím pomáhat jim...

tož tak se máme...piště mejl....a zatím pa
Gora 31983
20.3.2012 10:29:24
Ahojte,

omlouvám se, jestli budu psát s hrubkama, ještě jsem se nezbavila chřipky.~7~

Agath, no to je nádhera, co mají se školou za ubytování.~g~~g~ To bych brala taky.~:-D~:-D~:-D
Toho rozdílu mezi klukama a holkama jsem si u Tomíka ve škole všimla taky. Holky vypadají o dost starší než jejich vrstevníci. Kluci jsou stále děti, ale holky chodí namalované, některé boty na podpatku, je to síla.
Kurýruju se, ale nějak to nejde. Včera mi znovu zase stouply teploty, leje ze mě, no katastrofa. Navíc jsem za těch pět dní zhubla dvě kila. Už ať je to za mnou. ~7~

Táni, jako vždycky.~7~ Tomík dostal nějaké speciálně imunologické léky z vepře, tak snad zaberou. Mám podezření, že když už my ostatní něco chytneme, tak většinou od něj, protože teď měl od listopadu pořád něco.

S prací je mi to to líto.~6~~6~~6~ S ošetřovákem mám problémy i já, a vezmi si jakou mám práci.~d~

Ad barák - pro mě by byly tři věci nejdůležitější - dvě stejně jako u Deni.
1. Kolik by jste si museli vzít na hypotéku, jak by jste to utáhli?
2. Babička by souhlasila se stěhováním? Tohle je docela velký problém, co vím a znám z okolí starší ročníky, nikdo by se stěhovat nechtěl.
3. Pro mě je dost důležitá bezpečnost. Takže to že tam není chodník, a hlavně děti až budou starší by museli po cestě by mi vadilo hodně. Ale znáš mě, já jsem na tyhle věci obzvláště přecitlivělá.

Deni ~6~~6~~6~. Tak to já se na jaro vždycky moc těším, zvláště od Tomíkových tří let. Pokaždé na jaře pomalu ustává jeho téměř celozimní marodění.~;)

Evča76 75359
20.3.2012 8:34:20
Deni, já myslím, že v tomhle ti nikdo neporadí.. je to stejně na tobě.My už tu bydlíme půl roku a nic moc.. krásnej barák to jo.. ale jinak??? stejně jezdím jednou za 14dní cca k našim na víkend.. a tam je mi dobře.. akorát Petrovi se to nelíbí. ale to věděl..nejsem si jistá, jestli si někdy uplně zvyknu.. ~d~
Sengam 24288
19.3.2012 23:04:26
Evčo, to jsi teda Táni moc neporadila ~d~

Táni, kolik byste si museli vzít hypotéku?
Barák už máte prodaný, že chcete kupovat nový, nebo by to byla výměna?
Babička souhlasí s přestěhováním do nového baráku?
Tyto tři věci jsou nejdůležitější, na vše ostatní si časem zvykneš všude.

Jak jsi psala o té "růžové práci" tak jsem si říkala, že je to až moc divné, že by jim nevadily ošetřovačky atd.Taky jsem ti ti psala a ty jsi říkala, že to nevadí.
Vadí.
Vadí to všude,kde musíš dělat práci v práci a nemůžeš si ji vzít domů:-(
Tak hlavně aby další práce byla vhodnější a vyšla ~;)

Všechny zdravím a přeji krásné jaro, které teda já vůbec nemusím ~:(
Pro mě by mohla být pořád slunečná zima, tak kolem 8 stupňů, žádné alergeny, žádné pocení venku, žádné pocení v práci:-(
Evča76 75359
19.3.2012 20:37:47
ahoj. všechny moc zdravím a marodům brzé uzdravení..

Tani, to je mi líto.. že máš těžký rozhodování.. tak ať se rozhodneš dobře :)
Nemáš to lehký..

JInak nějak nevím.. U nás vše o.k. 3.4. jdu na genetiku.. na nějaký prvotrimestrální screening.. 1000,- dg - věk matky.. :) to je na ten věk, ne na tu 1000.. ta mě s... njn co nadělám.. bude asi i plodovka.. gynekolog doporučuje..
Děti se těší.. problém je ten, že to asi bude jedno mimi (doufám) a tím pádem jedno děťáko bude zklamaný - Petřík chce samo kluka a Ani holky.. Petřík se dokonce nabídl, že to mimi bude v bříšku nosit on :) Brouček můj zlatej :)
Táni+dvojčátka 7/08 38783
19.3.2012 8:45:15
ahoj holky...trochu dočítám, ale nemám sílu psát, až teď :-)
Marci, teda vy si užíváte ~6~
Agath, švp, to si užijí ~z~ taky bych jela a hned ~z~

No a u nás samé změny...nechci to tu radši moc rozepisovat, ale budu končit v práci a hledám něco jiného. Teď mě čeká druhé kolo, tak uvidím, zatím o tom nebudu moc psát, ať to nezakřiknu. Co jsem dělala bylo v poho, ale najednou vadilo, že mám ošetřo, že jsem ve škole a tak, takže na mé místo jde kolegyně a já bych šla o pozici níž a to už se mi takový dojíždění nevyplatí. Takže zítra mi končí ošetřo a pak asi neschopenka, páč pracák se mi nevyplatí a uvidím, jestli něco seženu nebo ne. Naštěstí mám z gyndy, že mám mít rhb na záda, tak se to i hodí ~d~

No a hlavně změna - do středy se máme rozhodnout, jestli koupíme jinej barák. Jenže tenhle už máme předělaný a za těch 8 let jsem si tu už zvykla. V tomhle městě jsem byla do 10 let, pak jsme se stěhovali. S mm jsme teda furt říkali, že bysme chtěli větší zahradu a míň sousedů, kde na vás ze všech stran nevidí a neslyší, co si povídáte a k tomu, aby měl mm pořádnou dílnu, kde by mohl dělat na živnost a né na černo a skončil v automobilce. No a teď takovej barák mm našel - jenže na kraji vesnice, i kdž ta vesnice navazuje na město, kde jsme oba vyrostli (on od mala, já od těch 10 let). Barák je to komplet na předělání, ale je tam veliká zahrada, stodola, kdy by mohla být ta dílna, za barákem potok. Takže voda ze studny napojená do baráku, topení by šlo nakombinovat, tak by se neplatil drahý plyn a mohla bych pokračovat. je to do města daleko asi jako tedy, jen tam tak 800metrů od baráku není chodník a musí se jít po silnici...sice není moc frekventovaná, ale auta tam jezdí. Na té silnici kdysi přejel kluk na motorce naši spolužačku ze zš ~n~ Takže referujem a přemýšlíme, jestli jo nebo ne. Na jednu stranu bych šla hned, ale kdyby ten barák byl tady na konci naší ulice. Už se mi nechce stěhovat + ta předělávka ~8~ Tady bysme to msueli prodat s výdělkem, aby zbylo na to předělání a mm by si vzal bezúročnou půjčku z práce, abysme tady splatili hypo. Jde hlavně o to, že bysme byli bez dluhů a mm mohl dělat živnost. tak nevím ~8~ Na mě je to moc rychlý rozhodnutí. A ještě k tomu bysme museli přestěhovat babičku, která tu bydlí cca 60 let...sice už z baráku nejde ani na nákup, ale stejně ~d~ MM by se stěhoval hned, je to na mě, ale já nevím...na jednus tranu fakt hned, když tam vidím tu velikou zahradu a možnosti, co by se tam dalo udělat a tady už jsme omezený...na durhou stranu se mi vůbec nechce - školku máme za rohem, tam je 2 km, škola je blíž o kousek tam než tady. Tam je to dál do hradce, tady jsme v hk hned...tad yjsou dobrý kroužky pro děti, případně se dojede do toho hk, tak nevím...a mohla bych pokračovat. Tak jsem se vykecala a uvítám každý názor ~x~
agatha2 74661
18.3.2012 21:55:08
joo, a jedna spolužačka od L., co jela na LYŽÁK ( bylo to rozdělo, část odjížděla na ŠVP, část do vedlejšího hotelu na lyžák) si nacupitala do busu v LODIČKÁCH NA JEHLOVÝCH PODPATCÍCH, zmalovaná jak plakát, kabelku elegantně zavěšenu na předloktí, myslela jsem, že mě šálí zrak~8~~:-D...a za ní chvátal její tatík s loďákem~t~~b~

ALe bylo krásně vidět, jak ty všechny holky vypadají tak o 2 až 3 roky starší než ti kluci...fakt to bylo strašně poznat...ty kočky vypadaly, že jsou minimálně v druháku na střední, kdežto hošani vypadali tak nějak normálně úměrně svému věku, ještě takoví bulíci~s~

Vůůůůbec se netěším na Saščinu pubertu, když jsem to tam tak dneska pozorovala~4~

Tož jsem si hezky pokecala a jdu se zvodorovnit a knižit~h~

Dobrou s kobrou, kočky ~3~a pohodový nadcházející víkend~;((~s~
agatha2 74661
18.3.2012 15:52:18
Ahoj, holky:-)

jdu pozdravit, ráno jsem vypravila L. na 14 dní na ŠVP, tak budu na dva týdny monomatka~z~dojeli v pořádku, ubytovaní jsou v hotelu s bazénem, posilovnou, na pokojích mají WC i koupelku, takže žádné spartánské podmínky~g~, což si ovšem myslím, že by jim určitě neuškodilo, aspoň by si pak vážili toho, co mají doma~;)ale každopádně to mají super, hned bych jela taky~:-D

Jituldo,

hlavně, že to máte zdárně za sebou~;((

Marci,

a ty se kurýruj~;((~6~

Hezký zbytek sluníčkové neděle~3~
Gora 31983
17.3.2012 10:16:30
Ahoj,

Jitu, vy si teda taky vytrpíte.~6~~6~~6~ Mandle a ještě zánět stř. ucha, chuďátko malé.~6~~6~~6~~6~

Omlouvám se, že jsem odepsala až teď, mám chřipku, jsem K.O.~Rv ~n~
jitulda08 83642
16.3.2012 13:16:55
ahoj
Marci co ti mám říkat moc příjemné to nebylo . potom co ho probudily byl asi hodinu agresivní a brečel. věděla jsem do čeho jdu už jsme to zažily jednou. no a pak na hodku usnul. pak mi ukázal že si nchce hrát (potom zákroku nemluvil, až večer se rozpovídal). pak už to bylo lepší-
no naše středeční kontrola dopadla dobře vše bylo v pořádku . já hloupá jsem mu slíbila že už dop nemocnice nepůjdem. a večer ho začalo bolet ucho a v jednu hodinu v noci jsme jely na po¨hotovost. má píchlé ucho . pořád mu ztoho teče hnis. tak nám dnes mudra nasadila atb že to ucho je hrozně zhnisané. ~n~~n~
[<<Předchozích 1560] Názory 15611570 z 92812  [Dalších 91242 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.