| Boriska- | 76544 |
|
|
11.3.2012 12:35:54
Ahoj
![]() občas nakouknu, ale taky nevím kam dřív skočit. Honím resty s daněma a účetnictvím, konec března se zase blíží ![]() Navíc Jiřík dotáhl s plavání jakousi bebechu a dostal angínu, od něj to chytil Franta i Tonda . Navíc mají teď prázdniny .Do toho mám asi jarní únavu nebo co , jsem jak přejetá parním válcem a nic se mi nechce. Ještě že hlásí na březen 17 st., doufám, že taky bude sluníčko |
| agatha2 | 74661 |
|
|
11.3.2012 11:16:14
Čau, holky,
no, vidím, že se nenudíte - ani u Wall ani u Marci.... Wall, TM je fakt srandista bych ho asi něčím klepla po hlavě , ať se mu rozsvítí![]() ale tak na plese muselo být fajn![]() Marci, tak tfuj tfuj ![]() ať konečně seženete byteček dle Vašich přání a představ a hlavně, ať se Vám nemoci začnou konečně vyhýbat![]() a vy se musíte vystěhovat do určitého termínu, že píšeš - čas se krátí? Jestli jo, tak to musí být o nervy![]() U nás vše relativně ok - začaly nám jarňáky, ale letos nikam nemůžeme - Lukáš má příští sobotu odjezd na školu v přírodě na 14 dní, takže budeme asi jen jednodenně výletit dle počasí... Mě teda docela vyrazili dech mí dva chlapi ve středu, když bylo MDŽ - Luki, jak přišel ze školy, tak mi donesl čokoládu a Z. po odpolední se zase vytasil s bomboškou a pugétem - to jsem byla úplně dojatá hlavně teda u Lukiho![]() Já měla bezdětný víkend - děti jsou u mojí máti a odpoledne jde ještě mamka se Sašenkou do loutkového divadla na Pejska a kočičku, takže dorazí až večer....jdu poklidit a pak ještě hodit relax na gauč s knížkou či pletením, dokud mohu ![]() hezkou neděli přeji všem ![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
11.3.2012 9:15:57
Wall,
TM je teda trouba. Tak má nějakou zábavu vymyslet on. ![]() Taky jsem dostala čokošku - ale my měli na Valentýna výročí svatby, takže to bylo k tomu výročí. ![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
11.3.2012 9:14:16
Ahoj,
u nás je to podobně jako u Wall - jako na houpačce. Nemůžeme sehnat byt v lokalitě, který by byla pro nás nejlepší, a čas se krátí. Tomík prodělal virový zánět průdušek, Honzík angínu, já samozřejmě chytla obojí, a teď je marod se zánětem průdušek MM. Na rozdíl ode mne chodí do práce, já byla s Honzíkem na paragrafu. A ještě jsme chytli s Honzíkem zánět spojivek. No a vlastně jako by těch nemocí nestačilo, doktorce se nezdála barva Honzíkova obličeje, a říkala jsem, že je často a hodně unavený, tak udělala krevní testy, a Honzík je chudokrevný a to dost. Takže bere Aktiferrin, po dobrání jdeme na kontrolu, a uvidí se, jestli to bylo nedostatkem železa - jí totiž naprosto vše, netušíme proč je chudokrevný. ![]() ![]() ![]() Veselého neřku-li šťastného se u nás neděje nic významného. Firma je v krizi, takže máme částečné odstávky, doufá se, že se v dubnu alespoň trochu rozjedeme, a pak pořádně ve třetím kvartálu, ale v tomhle druhu průmyslu člověk nikdy neví, co bude. Tož tak u nás. Proto ani moc poslední dobou nepřispívám, bo bych si převážně tesknila a stěžovala. ![]() |
| wall123+Jiřík8/08 | 73574 |
|
|
11.3.2012 8:56:09
Ahoj,
Agath, u nás jak na houpačce. Někdy dobrý a někdy to stojí za ..... Byla jsem ve špitálu na gyndě se zánětem Bartol. žlázy, pak Jiřík marodil, v práci máme podstav, protože jedna paní jde na operaci s kýlou. Takže dovolená nebo paragraf nehrozí. Manžel mi řekl, že je se mnou nuda a doma už nepomůže vůbec s ničím. Na druhou stranu jsem poprvé dostala čokošku k Valentýnu, byli jsme spolu na plese a těšíme se na dovolenou. Potřebuju umýt okna a vyprat koberce, ale nemůžu se k tomu dokopat. ![]() |
| agatha2 | 74661 |
|
|
10.3.2012 19:26:04
Hezký večer,
holky, co je, kde jste kdo, jsme furt bílé doufám, že je všude vše, jak má být![]() Tož hezký večer, kočky ![]() |
| jitulda08 | 83642 |
|
|
6.3.2012 11:32:53
ahoj
Wall jsem ráda že to máme za sebou . ted nás trochu trápí nocčnbí běsy . brečí a říká mi at mu nedávám masku na pusu. ale jinak se mu hrozně ulevilo nechrápe apod. Nachaly jsme mu to udělat to frézkou a je pravda že ani nekrvácel snad jen dvě kapky z krve z nosu ale to bylo všechno |
| wall123+Jiřík8/08 | 73574 |
|
|
6.3.2012 4:59:12
Ahojte,
pamatujete si mě ještě???? ![]() Jituš my měli jít na mandle příští týden a prdlajs. Včera Jiřina horečku a má ATB. Tak to ruším a přeobjednávám. Už mě ty rýmy lezou krkem. Ještě bych tam potřebovala dostat chlapa, má rýmu od srpna. Tak a mažu do práce. Ani nevíte jak se těším na Apaluchu. ![]() |
| jitulda08 | 83642 |
|
|
2.3.2012 21:16:54
ahoj
já se hlásím že už máme vytrženou mandli. byly jsme na zákroku ve středu a večer nás pustily domů. Matýsek byl šikovnej ,ale bylo to hrozný . od chvíle kdy jsem ho předala paní před operačním sálem jsem řvala jak želva. ale ted už je dobře |
| Peetinka+E08/08+A10/10+V07/16 | 68073 |
|
|
1.3.2012 9:43:51
Evco, at se miminku dari stale na 1*!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Agatho . |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.