| Gora | 31983 |
|
|
12.3.2012 19:11:32
Ahoj holky,
Honzík je na tom naštěstí lépe. Dithiaden zabral, ale moc jsem toho nenaspala. Dnes jsem musela do práce, před chvílí jsem dorazila, takže se omlouvám, že píšu až teď. MM byl s Honzíkem dopoledne u doktora a dr. si není jistá co to je. Že nejspíše mohutná alergie, ale netuší na co, protože nic nového nejedl. Máme zkusit vysadit přece jen ten Aktiferrin, a zkusit mu ho dát až ve čtvrtek, kdy už v sobě nebude mít žádné zbytky Dithiadenu. Před chvílí jsem ho prohlížela, a pár mapek ještě na sobě má. Zítra jdeme na kontrolu s močí, tak to musím dr. říct. Prý když se ještě něco objeví, tak máme raději znovu přijít, a samozřejmě když se osype, okamžitě dát Dithiaden, případně jet do nemocnice. Ad moč, dr. se nezdá, že Honzík málo močí, tak musíme zítra na kontrolu se sterilní močí, jestli má v pořádku ledviny nebo nemá nějaký zánět. Takže naštěstí jsme noc přežili, ale moudřejší z toho nejsme. ![]() ![]() ![]() |
| agatha2 | 74661 |
|
|
12.3.2012 11:18:52
Hezké pondělí,
taky se jdu zeptat na Honzíka....Marci, jak je? |
| Staronová.luc | 34895 |
|
|
12.3.2012 10:13:58
Ahoj, Marci jsi tu, jak je na tom malej?
|
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
12.3.2012 8:05:46
Ahoj holky!
Koukám,že je tu konečně trošku živo - u nás máme aktuálně taky veselo-musím narychlo zrovna řešit odpoledne,kdo vyzvedne děti ze školky a Niku vezme na angličtinu,protože já mám v práci odpolední a MM skolila střevní-teď hlavně blicí viroza (doufám,že se mě to vyhne),takže je totálně odepsanej,co přišel z práce z noční,tak na střídačku leží a lítá na záchod .A znáte to u chlapů-to je ještě dvakrát horší.Takže doufám,že to bude jen něco jednodenního,že se z toho vyspí,aby večer nějak to v práci zase přežil.Tak mu jdu uvařit černej čaj a organizovat ty děti.Jinak u nás taky vcelku nic novýho,pořád jen takovej ten klasickej týdenní maraton,ale to všichni znáte,takže ani není moc co psát. Jo,vlastně Niku oficiálně přijmuli do školy,kde jsme byli u zápisu,tak mám radost a ona už se nemůže dočkat -tak jen doufám,že jí to zapálení vydrží i od září![]() |
| agatha2 | 74661 |
|
|
11.3.2012 21:14:05
Wall,
to je pěkná pálka máme to fakt za hubičku díky řediteli, já prvně myslela, že je to jen na týden, ale fakt jedou na 14 dní, takže paráda![]() Marci, ani nemluv, je to tady fakt maras naštěstí má A. tuhý kořínek a od září, co nastoupila do školky měla jen dvakrát rýmu - vyléčena za 2 dny Coryzalii a jednou kašel - po týdnu byl klid, jinak je zdravá a to z okna koukáme přímo v dáli na laguny![]() Ať je Honzík ok, snad to nebude nic vážného ![]() Taky mám uháčkovaný teploučký pléd na zádíčka, není nic lepšího jsi šikulka![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
11.3.2012 18:33:16
Agath,
opět děkuji. No vzhledem k tomu, jak to teď tam u vás vypadá, by si zasloužili jezdit na takové školy v přírodě častěji. ![]() Ty jsi teda šikulka. ![]() Já si nedávno po patnácti letech upletla takový ten trojúhelníkový šál nebo pléd přes sebe. Nevím, jak se tomu říká. I s třásničkama.![]() Hotová stařenka ze mě.![]() ![]() ![]() Ufff, tak jsem teď vyprovodila Honzu s MM ze dveří. Honza se divně osypal - viz hlavní téma Červené nateklé fleky. Držte palce, ať to kluci cestu zvládnou, a hlavně ať to nic není. ![]() ![]() ![]() |
| wall123+Jiřík8/08 | 73574 |
|
|
11.3.2012 16:23:23
Agath, Jiřík jede v květnu na týden za skoro 3tis do Sloupu. To máte daleko lepčejší.
A chlapi se ti pěkně pochlapili. ![]() |
| agatha2 | 74661 |
|
|
11.3.2012 16:17:48
Marci,
tak to fakt máte co dělat, tož hodně štěstí při hledání ![]() Také jsem koukala, že jedou na 14 dní, mají šikovného p. ředitele, sehnal dotaci, jedou do Karlova do hotelu Kamzík, mají tam bazén, vypadá to moc pěkně a doplácíme jen 1000,- , takže to je fakt super ![]() Borisko, ať jste brzo fit ![]() Já jsem dopletla Sašence vestičku z takové úžasné chlupaté lila vlny, tak má zase další komplet - čepici, šálu, kabelku a chlupatku jsem zvědavá, co bude říkat - za chvíli s vrátí z divadla, tak už se na ni těším, bylo mi smutno![]() Marci, já taky koukala, MDŽ se u nás neslavilo, drželi jsme Valentýna takže mile překvaapili oba dva![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
11.3.2012 15:11:34
Borisko ahoj,
Chudáci kluci. Taky jsme si teď užili s angínou.![]() Tady u nás to rozhodně na sluníčko nevypadá. Tají hromady sněhu, a prší. ![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
11.3.2012 15:07:15
Agath,
děkuji ![]() . Už jsme teď byli s Tomíkem konečně zase u alergologa-imunologa (chodíme třikrát do roka), tak mu předepsal nějaké speciální léky, který by snad mohli na imunitu pomoci. Myslím, že kdyby byl Tomík zdravější, ani my by jsme nebyli tak často nemocní - většinou něco chytneme od něj. Domluvili jsme se tady v tom bytě na určitou dobu - do konce tohoto roku. Vzhledem k tomu, že min. dva měsíce se vyřizují náležitosti, tak počítáme, že nejlepší by bylo něco najít do konce června. Ať stihneme stěhování nejpozději do konce srpna - kvůli klukům. Lukáš to má super - na 14 dní. U nás se jezdí na tři dny. Tak ať se mu ve škole v přírodě moc líbí. ![]() Tak na mě jaksi kluci s MDŽ kašlou. Máš skvělé chlapy, že ti něco donesli.![]() ![]() ![]() Bezdětný víkend mohu opět akorát tiše závidět. Ale možná se v létě dočkám i já. Musíme s MM chodit celé léto do práce jako většina lidí, takže budou kluci doufám u babičky. ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.