| wall123+Jiřík8/08 | 73574 |
|
|
27.1.2012 17:17:06
Ahoj,
tak máme ve školce první malér. Jiřík pokousal chlapečka. Vypadá to, že nikdo neví jak se to seběhlo. CHlapeček je prý klidný, hodný (paní učitelka řekla, kam ho postavím tam ho najdu). Hráli si s Jirkou u stolečku a později paní uklízečka (vypomáhá ve volných chvílých u maláčků) postřehla, že klouček si nosí ručičku. Tak se mu na ní podívala a byl kousnutý a pořádně. Ani nebrečel, jen ukázal na Jirku. Jako já vůbec nevím. Kouše, ale až když jde do tuhého, že prohraje boj. Nejhorší je, že ten mrňous školku hrozně špatně snáší a teď má chudák z toho našeho blbounka trauma. |
| jitulda08 | 83642 |
|
|
26.1.2012 9:53:54
ahoj
Deno tak akorát ty telefony neberu . od toho je tam školnice a hospodářka. Jinak pomáhám těm prostředním 4letým dětem. s oblékáním a se vším jiným. |
| Gora | 31983 |
|
|
26.1.2012 7:38:30
Dobré ráno,
tak crocsy u nás také být nesmí. Mohou být jen pevné papuče. Ne, neptala jsem se na punčochy. Vždyť mě přeci znáte. Jsem ťunťa.![]() A já mám opět zkaženou náladu. Tomík měl dnes jít konečně do školy, a teď ráno mi hlásil, že se mu nějak hodně motá a bolí hlava, že je hrozně unavený. A že mu tak ještě před chvilkou nebylo. No co myslíte? Zase má horečku. ![]() ![]() Já už nevím, co s ním. Celý prosinec má spálu, a teď v lednu je už zase taky podruhé nemocný. A to ještě nepočítám nachlazení na začátku ledna. Ať mi někdo vysvětlí, čím to je. Nevím, jestli s ním jít k dr. nebo počkat do zítra, co se z toho vyklube.![]() ![]() ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
26.1.2012 6:36:45
Marci a to ses učitelky nezeptala, PROČ SE TO NESMÍ?
Připadá mi to na hlavu postavené:-( Jituldo, ty jsi taková ta hodná teta, co bere telefony a které se omlouvá, když je dítě nemocné a taky pomáhá dětem s oblečením? My tam máme dvě takové a jsou moooc příjemné Všem krásné ránko, pádím do práce ![]() ![]() ![]() |
| jitulda08 | 83642 |
|
|
25.1.2012 21:22:59
Marci tak to zjisti mě by to zajímalo to je jak za komančů.
![]() Já dávám M bud punčocháče anebo to termoprádlo. a když se jdou oblíkat tak akorát natáhne teplé kalhoty a jde se |
| jitulda08 | 83642 |
|
|
25.1.2012 21:21:10
Marci jak jako nesmí? to nechápu . u nás je akorát napsáno že musejí mít bačkůrky anebo sandále . všichni by rady chodily v crocsech ale když se pak něco stane tak je to průšvih. jinak u nás žádná pravidla ohledně oblečení nejsou.
Táni vše máš o lidech některé děti jdou bez čepice a bez svetrů. já se pak vždy děsím když je vidím a ženu je nahoru dooblíct a pěkně si je kontroluju.aby neměly holé krky . ale obšas se stane ,že tam prostě čepici nemají , protože maminka zapomněla anebo jely autem |
| Gora | 31983 |
|
|
25.1.2012 21:16:38
Par, dobrá otázka, ale odpověď neznám.
Alespoň, že holky nosí sukýnky na punčochy. Ale kluků, kteří mají na nohách obojí je mi trochu líto. Honza bývá někdy zpocený, i když je jen v ponožkách a volných tepláčkách. |
| jitulda08 | 83642 |
|
|
25.1.2012 21:15:39
ale jo ty malý děti jsou dobrý ty u toho tolik nevyváděj to jsou horší ty starší. kolikrát jsou mrnata dřív venku než ty větší. tak u nás jsou učitelky v pohodě . já mám na starosti dvě třídy ,ale předškoláci se oblíkaj sami. a ty 4leté to je někdy záhul . mám tam holčičku se kterou bojuju. . a na spaní je to jak u vás židličky a svlékání ty kombinézy jsou taky výmysl když oblečeš těch 26 dětí tak si tři vzpomenou že chtěj čůrat tak je vyslíkáš znova
|
| Gora | 31983 |
|
|
25.1.2012 21:15:15
Táni, máme už vyhlídlý 4+1 a jdeme se ještě podívat na 3+1.
Teď vše projednáváme s finančními poradci. Dnes tu byli za námi z Lišky (máme u nich spoření) a ještě budeme mít schůzku s nezávislým poradcem, který nám taky udělá nějaké finanční návrhy. Takže uvidíme, kolik budeme muset měsíčně splácet, a podle toho se rozhodneme. Zatím to vypadá teda, že by jsme nějak mohli utáhnout ten větší byt. Jen to stěhování bude asi noční můra. Chodit přitom do práce, s klukama lítat do školky, do školy, na tréninky, bude to krušné. Už teď jsem z toho všeho psychicky i fyzicky K.O. |
| Paradox | 15600 |
|
|
25.1.2012 21:12:01
Marci, jak nesmí?
![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.