| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1800] Názory 18011810 z 92812  [Dalších 91002 >>]
Gora 31983
25.1.2012 21:10:28
Tak u Honzíka teda kluci být jen v punčochách nesmí. Musí mít na štramplích tepláky.
Takže Honza by byl mokrý až za ušima. Je mi učitelek taky líto, ale co nadělám, když to jinak nejde. Naštěstí se Honza ale umí jen s občasnou malou pomocí obléci sám, a vysvléci úplně bez pomoci sám, takže tohle je v pohodě.
Ad boty - ačkoli asi budete nade mnou kroutit hlavou, Honzík má na šňůrky. Většina děti má naštěstí na suchý zip. Bohužel Honza by musel chodit celou zimu v botaskách, protože on zimní boty na suchý zip díky hodně širokým nártům nedá. Zkoušeli jsme nepřeberné množství a nic. S gumákama je ten samý problém, ale ty nemusí nosit každý den, takže ty nosí o dvě čísla větší s hrubými ponožkami.~d~
A teď raději mizím.~;)
Táni+dvojčátka 7/08 38783
25.1.2012 21:04:15
Deni, ale třeba u nás ve třídě je 25 dětí a z toho tak 5 tříletých...takže ostatní pomoc nepotřebují. Kluci si punčochy i sami navlíknou na prstejčky, takže fakt nevím, co učce vadí. Mě jde o to, že pak jdou ven ve slabých ponožkách...se pak divím, že jsou pořád nemocní. I když mají teplé boty, ale stejně...vždycky, když vidím tu jejich učku a úpravu dětí venku (holý krky, nedoplý bundy a jí je to šumák), jednu bych ji natáhla ~o~

Jituldo, tak mě napadá...tohle oblíkání by ve školce měli mít někde napsaný, že děti nesmí to a to, ne?! Jak jsem zblbá naším centrem, tak mě napadá nějaký standardy, metodiky, provozní řád nebo tak...a pokud to tam nemají ošetřený, tak si vlastně dětem můžu dát, co chci ~d~

Marci, četla jsem, že se budete stěhovat...už máte byt?
Paradox 15600
25.1.2012 20:59:34
Jo a boty má na suché zipy nebo na normální zip. Umí se obléct kompletně celá.
Paradox 15600
25.1.2012 20:58:56
U Dorotky ve školce mají téměř všechny děti punčocháče. Občas je tam vidět někdo v legínkách, holky mají sukně, naší D. je jedno, co má na sobě, takže tu se sukní ani neobtěžuju.~2~

Na venek má šusťákové kalhoty podšité fleecem a nechávám jí tam ještě jednu zimní bundu, kdyby náhodou...:-)
Sengam 24288
25.1.2012 20:41:18
Jituldo, jak to tam vypadá, když se tolik dětí oblíká?
Jsou ukázněné?
Nejsou učitelky nervní?
Mně říkala učitelka, že oni si je posadí ve třídě na koberec, každému před sebe dají mikinu a kalhoty a až jsou oblečení, jdou do šatny obouvat boty.
To samé je přes spaním.Dají si židličky na koberec dokola, přes židličku si přehodí punčochy a triko a oblečou se do pyžama.Jak se vyspí,zase si jdou ke své židličce, oblečou se do punčoch a trika a židličku si odnesou ke stolečku.
Viděla jsem to párkát, jak jsem došla pro M. jak byli čerstvě vyspaní a jsou fakt šikovní.Nemrčí, neskučí že jim to nejde, prostě něco úplně jiného, jak doma:-)
Ale na vycházku do bund a kombinéz jsem to neviděla:-)
M. se třeba obuje sám, ale on má boty na suchý zip.
jitulda08 83642
25.1.2012 20:34:10
to jo ale ne všechny děti mají punčocháče ted docela letí to funkční prádlo a legíny . většinou právě u malých dětí má učitelka k ruce uklízečku na pomoc s oblékáním. jak to vidím u nás tak mě štvou ty boty . a tam už opravdu 26 dětěm zavazuješ boty
Sengam 24288
25.1.2012 20:29:34
Jituldo, tak to opravdu nechápu taky:-( Já na zavazování boty M. ještě nekupovala, už kvůli své pohodlnosti:-)
A ještě k těm punčocháčům - i to, že jim to musí nasadit na šlapky je dvojí práce.~d~
jitulda08 83642
25.1.2012 19:25:48
Deni ony je neoblékájí celé jen jim to nastrčí na nohy a oni vytáhnou nohy . spíše mě dojímá že více jak půlka těchto mrnousů májí boty na zavazování . zlaté punčocháče
Sengam 24288
25.1.2012 18:24:19
Já jsem asi divná, ale je mi učitelek, které mají převlíkat 20 dětí do punčoch líto a jsem ráda, že naše učitelky nás poprosily, jestli bychom jim nemohli dávat punčochy a na to teda ty sukýnky,aby je nemusely všechny ven převlíkat.
A nějak nechápu, proč by hlavně kluci nemohli ve školce chodit jen v punčochách.
M. by třeba v punčochácha a kraťasích byl zpocený:-(

Já dnes odevzdala deset přiznání, chtěla jsem si dát oddych a zase makám od rána.
A začínám pociťovat únavu, ms dorazila, břicho bolí, jdu si dát vínko:-)
Gora 31983
25.1.2012 16:39:02
U nás se v punčoškách nechodí. Tedy kluci na nich mají tepláky, ale protože je Honzík horkokrevný, tak mu dáváme pod tepláky ponožky.

Táni ~6~, Honzík mi ještě teda nenadává, ale už nosí ze školky a učí se od Tomíka různým výrazům.~:(
Minule si pořád říkal slavnou básničku - halo halo miminko se pokakalo.~a~
A když nedávno kadil na záchodě, vykadil se, a prohlásil hovno je tam.~8~
[<<Předchozích 1800] Názory 18011810 z 92812  [Dalších 91002 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.