Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maci1 | 27366 |
|
|
21.11.2013 14:58:02
Jojo, netopýří identita, to bylo napínavé
.Ve 12. týdnu prý dokáží určit pohlaví jen skuteční ultrazvukoví machři, protože se to ještě nedá poznat klasicky (pohlavní hrbol není ještě dostatečně diferencovaný, všechny plody vypadají jako chlapečci), ale jen podle sklonu močové trubice. Evičku odhalil můj gynekolog v 17, týdnu, Jakuba na velkém ultrazvuku v 21. týdnu. Tentokrát bude u nás překvapení: ![]() |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
21.11.2013 11:11:59
Paradox,to si ještě živě pamatuju,jak se vyřádili u Dorotky
- tak já si počkám na úterý,jak to dopadne,jestli nám nějaký nástin řeknou ![]() A se zubařem bylo dneska taky veselo - naše dětská zubařka měla asi dovolenou,bohužel na dveřích o tom nebyla ani zmínka,tak tam MM s Nikou čekali hodinu,jestli teda někdo přijde nebo ne. Nakonec zubař MM ho vzal na milost (mají ordinace v jednom patře,je to prý fajn postarší chlápek) a vzal je do ordinace. Zub se kýve,je citlivý a jak se kýve,tak se tam asi něco pod to dostalo, a proto jí to bolelo (ráno už to bylo prý lepší mi říkala), tak čekat-buď si dá říct a co nejdřív vypadne sám, nebo kdyby zlobil,tak se vytrhne.Ještěže je to teprve první zub. Marci,ploténky jsou prevít a ty s tím už taky trpíš dlouho,viď? |
| Paradox | 15600 |
|
|
21.11.2013 10:42:04
Larinko, mě u Petry řekli taky už ve 12.týdnu, že je to holčička. Samozřejmě ne na 100%, ale byla tam velká pravděpodobnost.
Zato u Dorouše se s tím pohlavím fakt vyřádili. ![]() Marci, nesmutni. Ono je to zkrátka, jak se říká - malé děti, malé starosti, atd. Jak kluci porostou, budeš jich mít i tak až nad hlavu. ;-) |
| Gora | 31983 |
|
|
21.11.2013 9:03:51
Ahojte,
připojuji se s přáním všeho nej Kubíkovi. ![]() Deni, fotka je moc pěkná. Jde vidět, že jsou sourozenci, jak jsou si podobní.![]() ![]() Skoro Vám závidím, když čtu, že další čekáte miminka, někteří doma máte malé broučky ![]() . My už se definitivně rozhodli, že třetí mít nebudeme . Nemůžu sehnat práci, do toho problémy s ploténkami, splácení hypotéky.... Prostě by jsme to nedali po žádné stránce. Proto teď uvažuju o tělísku, ale mám z toho docela strach. Neměli jste někdy někdo tělísko? Nebo znáte někoho, kdo má špatné zkušenosti? |
| Sengam | 24288 |
|
|
20.11.2013 22:19:37
Lari, u Matyho mi to fakt řekli hned v tom 12tt, že to vypadá na chlapečka.
To jen Bára se schovávala ![]() Pracovní název naší Barunky byla Rebečka ![]() Paradox to odhadla fakt brzo a taky byla první, komu jsem hned při odjezdu z utz volala ![]() Manžel u toho štěstí byl taky ![]() Já do práce chodila taky až do konce. Pokud není nijak fyzicky náročná, tak je to určitě lepší. Jen už mě to pak unavovalo, měla jsem toho dost - rodila jsem v březnu a musela jsem o měsíc dřív stihnout všechny daňové přiznání. Děs ![]() |
| Paradox | 15600 |
|
|
20.11.2013 20:20:38
Ahoj baby!
Maci, Kubíkovi všechno nejlepší! ![]() Larinko, Deně řekli někteří pohlaví už v pátém týdnu! ![]() Zdálo se mi tehdy, krátce po oplodnění, že jsem ji byla navštívit v porodnici a ona chovala holčičku. Ptala jsem se jí, jaktože se narodila tak brzo. Jako ten měsíc po početí. Prý neví, ale malá je v pořádku a jmenuje se Rebeka. No a ani ráno ten "holčičí" pocit nezmizel.![]() Nikolce chuderce přeju, aby ji zoubek přestal bolet. ![]() |
|
|
20.11.2013 19:49:05
Maci,Kubíkovi všechno nejlepší
- taky si to období před dětmi už nějak nedovedu představit ![]() |
|
|
20.11.2013 19:48:27
Tak zatím dlabu pořád střídmě,protože ne všechno můj žaludek je ochoten vzít na milost-pomalu se vrací po víc jak měsíci trvajících nevolnostech opět do normálu
![]() Do práce mám v plánu chodit dokud to půjde,takže uvidíme. Doma bych se ukousala nudou a být odkázaná jen na vycházky,tak bych vůbec nic nazařídila a ani děti nedokázala organizačně vyřešit ![]() A Nika si dnes k svátku nadělila pěkný nadělení-na jaře jí zubařka lehce vrtla stoličku,protože tam měla malý kaz. Vrtání probíhala za jejího hysterickýho pláče a vzpouzení,takže opravdu jen malý vrtnutí a malá plombička. Nicméně zub se asi pořád kazí dál,takže nejdřív se jí nad zubem udělal váček,který jsme úspěšně zaléčili, skoro půl roku byl klid a teď jí to zase začalo pracovat, že se jí tam opět udělal váček,má zarudlou dáseň a zub jde dočerna,takže bych řekla,že asi začíná odumírat. Takže zítra s MM pomažou k zubařce,aby se to nějak vyřešilo. Brečí, že jí to bolí, že nemůže kousat,na druhou stranu hysterčí, že trhat ne, vrtat ne.....no,je to šílenej plašan a ustrašánek,takže i když jsem se jí to snažila vysvětlit,tak je to bez odezvy-prostě je jak zabejčená a neposlouchá. Takže jsem na to zítra zvědavá. Po obědě jedu na UTZ,tak nám upřesní termín porodu a příští úterý razíme na UTZ v rámci NT screeningu. Mmch-tobě Deni řekli už takhle brzo co čekáte??? ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
20.11.2013 15:36:02
Maci a pak si v 38 vzpomene, že dítě chce a ono to nepůjde:-(
Ale tak každý svého štěstí strůjce, že jo ![]() |
| Maci1 | 27366 |
|
|
19.11.2013 23:19:18
Deno, sestře je 32 a tvrdí, že jí stačí synovci, neteře a děti kamarádek, že hodnou tetu dělat klidně bude, ale doma to mít nemusí. Takže holt svým dětem musíme vytvořit smečku vlastními silami, když bratrance a sestřenice mít žádné nebudou (mm je jedináček)
.Náš Kubík má dnes 2. narozeniny . Přitom mi připadá, že ho máme už mnohem delší dobu; už si ani nepamatuju, jaké to bylo jen s Evičkou... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.