Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Peetinka+E08/08+A10/10+V07/16 | 68073 |
|
|
18.11.2012 15:52:20
Hura, kona se navrat ztracenych dcer.
![]() Takze ano: Peetinka, Jitulda, Bien, Paradox, Wall, Monist, Jutta, Ver. (nepocitam-li desetitydenni mrne od Monist, v tomto poctu (25 osob) by to vychazelo 380KC/os/noc + energie neco malo). Jeste ted co Rena a Lena Sulcova (ma dat vedet vecer, manzel nebyl doma, aby se def. domluvili). Tak to uz vypada optimisticteji, ne? Pockame do vecer aa pak to rozseknem. Prosim o vecerni co nejhojnejsi ucast zde. Dekujiiiii! ![]() |
| bien+Kája08/08 | 95624 |
|
|
18.11.2012 15:35:12
wall-to nas tesi,ze se jirik tak tesi..kaja minimalne jednou denne vzpomina na velkej vylet..
|
| wall123+Jiřík8/08 | 73574 |
|
|
18.11.2012 15:15:13
Péti, my pojedem kdykoliv, kamkoliv. Vymetáme hodně akcí, ale jediná o které Jiřík mluví pořád je Apalucha se srpňatama. Takže pro něj je to zážitek. A pro mě taky.
![]() |
| Jutta+L08/08+K04/10 | 59122 |
|
|
18.11.2012 14:47:00
Ahoj ženský
Kaju se My samozřejmě jedeme a moc se těšíme!!!Sleduji teď tenis, tak se odmlčím, ale slibuji, že pak dorazím ![]() |
|
|
18.11.2012 9:17:12
Psala a potvrdila ucast jeste Monist.
Bien poslala sms Jutte a Rene, prvni rekla, ze se na diskuzi podívá, ale bez reakce, druhá pro jistotu nereagovala vůbec. Bien slíbila, že jim dnes oběma ještě zavolá. Co je s Ver, netuším. Ale myslím, že zrovna oni by jeli. Lenka Šulcová se taky zatím neozvala, té ještě napíšu. Nemáš, Paradox, na některé z nich kontakt? Takze s určitostí nás jede zatím 6 rodin. Jak píšeš, v takovém počtu je to hodně drahé. Za takových podmínek bych šla určitě do něčeho jiného. Je mi záhadou, že se holky neozývají. Nevěřím tomu, že nebyly min. 4 dny na mailu... Myslím si, že slušností je napsat aspon to ne, nepojedem, bohuzel. Nikdo jim za to hlavu neutrhne. |
| Paradox | 15600 |
|
|
17.11.2012 21:55:55
Přeji všem pěkný večer,
reaguji teď jen kvůli apaluše. Peetinko, ale pokud by nás jelo jen 4-5 rodin, vychází to už hodně draze:-( Nenajdeme v tomto případě něco menšího a levnějšího? |
|
|
17.11.2012 9:43:54
Nektere vy....y.
![]() |
|
|
17.11.2012 9:42:11
Ahoj holky, jelikoz se vam nekterym do psani mailu ocividne moc nechce, hodim cele info o Apaluse 2013 sem a budem to resit tady. Bude to asi i prehlednejsi. Takze kopiruji vsechny svoje dosavadni maily:
Ahoj holky, poslali mi dnes mail ze statku Blaník, ze prosí o adresu k zaslání závazné objednávky: "Dobrý večer, prosím o zaslání Vaší adresy na zaslání závazné objednávky na statku v termínu 7.-9.6. 2013. Děkuji Šubínová" Odpověděla jsem žádostí o konkrétní info ohledně data splatnosti a výši zálohy s tím, že se ještě jednou přesvědčím, jestli pojedou všichni, kdo se hlásili. Vím, že paní slibovala termín a možnost finálního rozhodnutí až po Novém roce, ale je to tu teď. I když jsem jim už odepsala, pak mi to nedalo a poslala jsem jim ještě jeden mail: "Dobrý den ještě jednou, chtěla jsem se ještě na základě naší předchozí korespondence (viz níže) zeptat, jestli by nebylo možné počkat se zálohami na období po Novém roce. Období před Vánocemi je pro rodiny s dětmi (jedná se o setkání rodin s malými dětmi) finančně náročným obdobím a obávám se, aby účast neodřekly. Jelikož jsem jim v červnu, kdy jsme pobyt předběžně domlouvaly, průběžně předávala informace od vás, s velkou pravděpodobností s takovým výdajem v současné době vůbec nepočítají. V lednu bude situace jistě lepší. Pokud by to jinak nešlo, budeme se muset samozřejmě podřídit vašim podmínkám. Děkujeme za zvážení naší žádosti." Napište mi prosím, jestli v tomto okamžiku chcete jet a jste ochotni a schopni složit zálohu (v případě, že nebudou chtít počkat až do ledna, podrobnosti dodám, až mi odepíšou). Na základě vašich odpovědí jim buď pošlu svou adresu, nebo akci zruším. Mail posílám jen těm, kteří už dříve vyjádřili své ano či pravděpodobně ano. Ahoj holky, doufám, že tentokrát odpovíte všechny, ne jen dvě... Paní mi napsala: Dobrý večer, závaznou objednávku Vám pošlu v lednu 2013. Záloha postačí zaplatit do poloviny února. Cena za pronájem celého objektu je 9 500 Kč/noc + el.energie+ rekr. poplatek / 10 kč osoba/noc/. Pokud by jste o pronájem neměli zájem, tak mě prosím co nejdříve informujte. Děkuji Šubínová Odpověděla jsem: Dobrý den, zájem máme veliký a dle podmínek, které uvádíte, nevidím v realizaci našeho pobytu u Vás problém. Ještě napíšu ostatním rodinám, ale myslím, že už teď můžu říct ano, pojedeme. Mějte prosím ještě den dva strpení. Mohu se ještě zeptat, jakou částku bude tvořit záloha (kolik procent z celkové sumy)? Moc děkuji. Hezký den. Petra Ryšavá Podmínky pro Apaluchu jsou ideální. Jak to vidíte??? No a přidávám nejčerstvější info, že záloha bude tvořit 50 % celkové částky, tj. celkem 9.500 Kc. To v lednu rozpočítáme na osobu (uz drive bylo dohodnuto, ze dite rovna se dospely, tj. za kazdeho se bude platit stejna castka, cim vice nas pojede, tim vyjde pobyt levneji. Zatim reagovaly tyto takto: Pojedou: Peetinka, Jitulda, Bien, Paradox, Wall Nepojedou: Larinka, Beka Lena Sulcova se dnes s manzelem rozhodne. Z tech, co chtely jet a zatim se neozvaly, dejte vedet, Monist, Ver, Reno, Jutto!!!!!! Nerada bych neco zavazne objednala a pak sama platila 9.500 proto, ze se na to nekteri s prominutim vyprdly. Dekuji za spolupraci a cekam vase rychle reakce!!!!!! Pro ty, co zapomnely ci ztratily info uplne zakladni, termin by byl 7.-9.6.2013, misto http://www.e-chalupy.cz/stredni_cechy/ubytovani-lounovice-pod-blanikem-chalupa-statek-blanik-4415.php |
| ver | 77409 |
|
|
13.11.2012 19:30:31
úterná večer... chlap na treninku a ja si u poče vzpomněla.... pamatujete na ty debaty před a po růžovce? Tak pěkný večer.
![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
10.11.2012 17:42:30
Táni, myslím, že je mi úplně stejně jak v minulém těhotenství, jen jsem víc ospalá
![]() Ale taky mám asi víc práce a malé dítě k tomu ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.