Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Táni+dvojčátka 7/08 | 38783 |
|
|
10.11.2012 15:58:50
Deni a jak vůbec prožíváš tohle těhu, když to srovnáš s předchozím? Je ti fajn nebo zle?
|
|
|
10.11.2012 15:58:15
Deni, žádný špek, těhu bříško
Ono je to tak, že myslím na 12 dětí, je jedna učka, takže dokud jich tam není 24, druhá tam je jen na zkrácený úvazek. Pokud už je 24 dětí, jsou 2 učky na celý úvazky...nějak tak to je Ale je to o hubu...zrovna tuhle se mojí příbuzné (učka ve školce, kam chodí kluci) stalo, že byla na procházce s dětma v lese a najednou jedna holčička byla fuč. Prostě se rozhodla, že jde do školky a učce nic neřekla a ta si toho nevšimla. Holku potkal pán a holka na něj, že jde do školky, tak ji k ní dovedl, nikomu nic neřekl a holku pak našly, jak se houpe ve školkový zahradě Ta moje známá učko z toho na prášky, že se jí za 30 let učení nic takovýho nestalo Tady, jak je to u lesa, chodí s dětma do lesa často a furt si říkám, že až se tam něco stane, co bude jedna učka dělat ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
10.11.2012 14:49:00
Táni já žádnou bříškovou fotku nemám, protože mám jen trochu větší špek
![]() Tak u nás jsou sice dvě učitelky, ale jedna chodí na půl desáté a chodí s dětma ven obě. Druhá pak odchází jak jdou děti spát a odpoledne je tam zase jen jedna. Je to masakr, podle mě by tam měly být dvě pořád a třetí by s něma měla chodit ven:-( |
|
|
10.11.2012 13:33:16
Deni, tohle jak je školka s integrací, tak je těch uček i asistentek docela dost. Tady u nás, kde chodí kluci je jedna učka na třídu - 20 dětí :-( Jenom kolem oběda tam jsou obě
Takže na procházku jde jedna učka a třeba 16 dětí...u nás v práci jdem se 16 dětma 3 ![]() Barák zatím padl, ten náš se zdál drahej s tím, že se tu ještě nějaký věci musí dodělávat, jinak by to asi šlo. Já jsem někdy ale na mm tak naštvaná, že si říkám, že to neprodáme, že je to moje jediná "jistota", když to teda řeknu blbě. Tenhle barák je psaný jen na mě, jiný už by nebyl. Nikdy jsem tohle neřešila, ale on má někdy tak blbý kecy, že už mě to kolikrát napadlo Mimčo ještě chcem, ale odsouvá se to spíš kvůli místu, ale zase čekat "až babička umře" (zní to hrozně) taky nejde. Takže jsem si řekla, že asi až dodělám tu školu. Musím to hlavně probrat s mudr, jestli nebude nějaký problém, když to budem odsouvat. Kvůli penězům ani ne...to třetí si myslím už nebude takovej rozdíl a dokonce můj plat je menší než rodičák Uvidím i to, jak se to bude vyvíjet v práci, protože jako pedagogická asistentka mám smlouvu vždy jen do června a pak se uvidí. Nejlepší by byl učitelský úvazek, protože bych se pak měla kam vracet.Já právě furt nevím, jestli do lega jít, spíš vyhraje ještě duplo...s tím si krásně vyhrají a u malých kostiček by se akorát vztekali, že jim to nejde ![]() Deni, hoď nějakou bříškovou fotku ![]() Monist, ty bys taky mohla vyfotit pupíka ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
10.11.2012 8:02:06
Táni díky, myslím, že mu to koupím
![]() On si rád staví už i s Legem, ale sem tam mu nejdou oddělat ty kostečky od sebe, toto bude ideální ![]() To je super, že tam máte i asistentky a víc učitelek. U nás ve škoce jsou na 25 dětí dvě učitelky a když je jedna nemocná, tak je tam sama.To musí být fakt mazec, vůbec si to nedovedu představit. A vy ještě plánujete další mimčo? Až doděláš školu? A jak dopadl tenkrát ten barák? Šli jste do něho nebo ne? |
|
|
9.11.2012 21:27:37
Ještě dávám jeden tip...možná je to spíš pro nastávající mamky, ale u nás na tom drandí děti ve školce a je to pecka...možná to znáte, já to neznala
http://www.mipech.cz/index.php?nid=11400&lid=CZ&oid=2885621&tabpage=15&taboffset=0&ts=1&epc=MP511 |
|
|
9.11.2012 21:21:34
Deni, my máme ve školce ten zoob 250, je to 250 dílků a jde toho hodně postavit. Asi bych začla spíš tím a pak třeba přidávat. Jiný tam nemáme, tak nevím. Jsem v jiné školce, dojíždím 18 km...bohužel mám teď srovnání a chystám se tady v té naší k ředitelce, páč se mi nelíbí hodně věcí, co se týká kluků...k tomu mají jednu blbou učku a ta když tam je ráno, tak je musím rvát od nohy se řevem
Zatím jsem jinak byla v práci, ošetřo si jednou vzal mm a příště uvidíme. Ve zkušebce jsem si ho brát nechtěla. Mám ve své třídě ještě 2 učitelky, takže v případě mojí nepřítomnosti to jde zvládnout, případně jsou ve školce další asistentky, které jsou zvyklé přebíhat tam, kde je potřeba. Teda zírám, že už jsi 21 tt, to letí, to je mazec...už se těším na březnový miminka ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
9.11.2012 21:12:46
Táni, ale ten Zoob už vychází levněji.
Která je tak nej pro cca 5leté děti? Pro ty tříleté už mi to přijde dost jednoduché. A jsi šikovná, že školu zvládáš! A jak oni zvládají ve školce, když tam nejsi a jsi doma s klukama? Učíš přímo i je, nebo jsou ve vedlejší třídě? |
|
|
9.11.2012 20:37:24
Už jsem tu dlouho nebyla, ale občas nakouknu...nejdřív si všem těhulkám pogratulovat k miminkům
U nás se to stále odkládá Začla jsem další semestr a zatím vše dávám na první termíny, tak snad to vydrží Od září dělám ve školce a moc se mi to líbí...sice hrozný peníze, ale za tu pracovní dobu a žádnej stres, když dojedu domů mi to stojí...kéž by pro mě byla práce i od příštího září...uvidíme. Jinak Vánoce...u nás letos budou lyže a brusle a z hraček nějakej transformer, gormit, modelína a takový kravinky. Určo knížky, lego - ale tady zvažujem, jestli furt duplo nebo už lego...s duplem si hrají hodiny, ale tuhle u sousedů viděli lego a teď sami neví, co chtějí Taky se mi líbí stavebnice zoob (máme ve školce), ale je to taky pálka :-( Dneska jsem čapla v tescu lokomotivu na dálkový k vláčkodráze za pár korun |
| Gora | 31983 |
|
|
8.11.2012 10:29:26
Ahojte,
Deni, toto letí - už 21tt. Napiš, jak jste dopadli na velkém UTZ.![]() ![]() Díky za info - asi to vyzkouším. .Koukla jsem na to Meccano, a vypadá to dost dobře. Ale nevím, jestli by se s tím Honza popral, ačkoli zručností daleko převyšuje Tomíka. Každopádně to je dobrý tip.![]() Já se ještě definitivně nerozhodla co koupit klukům. Tomíkovi asi dalekohled, nějaké digitální hry, knihy, Pc hry, DVD a dále nevím. Honzíkovi určitě nějaké knihy a dále zvažuji Lego Zoo, auto na dálkové ovládání, plastelínu Play doh (omlouvám se, nevím, jak se to píše), kufřík, puzzle, DVD, ale taky ještě nevím. On v poslední době nejraději hraje Zoo Tycoon na PC a poslouchá písničky. Největší radost by asi měl z lístku na metalový festival. Jo, a jeden dárek pro něj vlastně mám. Má moc rád Ovečku Timmyho, tak jsem koupila takovou tu bečící.![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.