| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 92812  [Dalších 92042 >>]
monist 73073
8.11.2012 8:26:15
na magformers jsme koukali,ale šimona vůbec nezaujala.lego-vzhledem k tomu,že ho často vytáhne ještě i lukáš a prcek bude taky kluk,tak u nás je to jasná volba~t~
ver 77409
7.11.2012 22:40:28
Deni, mas pravdu, havne zdrave a stastne. Moc ti to preju.~s~

Je pravda, ze Tonik si s tim uz tolik nehraje. Ale prijde mi, ze si nehraje s nicim. nejardeji si pousti hudbu a skace a beha a tanci. ~t~
Nebo si nekam zaleze a ze vseho kolem tvori bunkr nebo hrad nebo ....
Ptala jsem se ho na toho Jeziska nekolikrat a rekl mi, ze by chtel dostat Teplaky a jeste jedno CD. Kdyz jsem mu rekla, ze je prece mame (to si je poustime v aute porad), tak mi rekl, ze by si prave pral poustet si je kdy chce a na jak douho... ~t~

Pisu ted mensi projekt, tak se tu ted objevuju casto. Snad mi to vydrzi ~k~
Sengam 24288
7.11.2012 21:58:34
Ver, tak asi je to super, ale já už bych za ty peníze radši koupila Lego, s tím si M. rád hraje a ještě dlouho bude:-)
Tušení nemám žádné~d~
Je možné, že nebudu tušit až do porodu~t~
Ale hlavně chci zdravé a hodné miminko~p~~s~
ver 77409
7.11.2012 20:34:28
Ahoj Deni,

tak to mi z drivejska uniklo, moc gratuluju. Doufam, ze se vam ukaze. A tuseni nejake mas?
Magformers se mi libi i vzhledem k tem malym sourozencum, je to vcelku bezpecny. Nemusim hlidat kdejaky kousek magnetu.
Kolobezky asi uz mate? Taky zajimavy tip.
Ale pro malou opravdu nevim.
Sengam 24288
7.11.2012 19:47:28
Ahoj holky ~z~

Monist moooc gratuluji:-)Myslím, že taky budeme mít doma tři chlapy, protože holčičky nám nejsou souzeny~;)

Naše mimi se nám pořád nechce ukázat:-(
Budu začínat 21tt a za týden a něco jdu na velký utz tak snad se natočí:-)

Ver, u nás to bylo s pomocí, protože já jsem bez vejcovodů~;)
Magformers je super, ale teda šíleně drahý, ne? Teď jsem se na to dívala a to jsou teda pálky:-(
My začali kupovat malému Meccano, máme doma asi tři auta a celkem ho to baví.Sám to teda nezvládne, ale šroubuje statečně:-)
A M. když se dívá na Animáčka tak u každé reklamy řve JÁ TO CHCIIII.
Takže bych toho věděla hodně:-)
Rozhodně mu koupím nějakou bichli o zvířatech, to si v tom vydržíme číst i hodinu:-)

Wall, kup mu auto na dálkové ovládání:-)

Marci já jednou přes Slevomat nakupovala, bylo to v pohodě a bez problému.
monist 73073
7.11.2012 8:11:20
Šimon ježíškovi napsal už v září,ale u nás je to hodně ovlivněné Lukášem,takže Šimon si nejvíc přeje jedno lego ze star wars a domeček pro smeťáky.
pak určitě dostane modelínu,knížky,playmobil kovboje,nějaké hry-ty ho teď hodně baví(tip pro ty co nemají-4 veselé hry od lucie ernestové- www.herniplany.cz,jsou rychlé,pro děti jednoduché a Šimon je miluje) a pak nějaké drobnosti+když nám ještě něco padně do oka.
ver 77409
6.11.2012 21:10:34
Ahoj,

tak ja mam z Vanoc taky nervy. Vubec nevim. Mozna pro Tonika, ale co pro Anicku! Mam v planu nechat jim udelat kuchynku. Mame truhlare a doufam, ze bude mit cas a stihne to. Chci vlastni, protoze to bude ze stejne dyhy, jako detsky pokoj a casem by to slouzilo jako normalni skrinka.To by melo byt pro oba. Ale co jineho?
Ptam se Tonika a on, ze to necha na Jeziska.. zadny dopis psat nebude. Nevi co by si pral.. takze nam nic nepomuze. ~o~

Mozna mu doma udelame neco piratskeho... jako lanovy zebrik na palandu a piratskou vlajku a neco na zed z lan. To je ted jeho nejlepsi hra.

Ale Anicka? co pro ni?! nemam tuseni. ~a~

Jinak pokud neznate, tak jednoducha a dobra stavebnice je Magformers.

Larinka+3svišti 55666
6.11.2012 20:57:59
wall,on je montér v tom smyslu,že pořád všechno rozebírá,tak tohle by ho snad mohlo zajímat,že se z toho dá něco postavit a rozebrat a je k tomu hlavně ten jako by "akušroubovák",takže by měl jako táta :-)

jo a ještě tohle jsem mu koupila-pořád nám teď něco vaří a tvoří,tak bude moct dělat víc skutečně

wall123+Jiřík8/08 73574
6.11.2012 20:52:08
Lari, montér jo? Nic pro nás. :-)

Nemáte někdo na prodej nějaký ten stoleček s aktivitama pro batolata? Ségra shání pro Denisku.
Larinka+3svišti 55666
6.11.2012 20:45:05
a vy,co máte děti už školou povinný-všimly jste si,že by vaše děti byly první školní rok víc nemocný???-Nikola byla víc nemocná první rok školky,pak téměř bez nemocí,a teď od září už stačila lapit střevní chřipku,jeden den prohorečkovala asi z únavy a přetažení a dneska zase horečka a bolí jí v krku (vypadá to angínu,chytřejší budem zítra a to máme ve čtvrtek jet na kontrolu na endokrinologii,kde jsme objednaný od srpna-dlouhý čekací lhůty).Školu vzládá v pohodě,ale přeci jenom je to na ní teď větší nálož-ráno brzo vstávat,celej den v podstatě záhul bez odpočinku (vyučování,družina,kroužky,úkoly,chvilka co zbyde na hraní a je večer) ..... takže že by se to podepisovalo na její imunitě,co se týká zdraví? ~d~
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 92812  [Dalších 92042 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.