Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| monist | 73073 |
|
|
8.11.2012 8:26:15
na magformers jsme koukali,ale šimona vůbec nezaujala.lego-vzhledem k tomu,že ho často vytáhne ještě i lukáš a prcek bude taky kluk,tak u nás je to jasná volba
![]() |
| ver | 77409 |
|
|
7.11.2012 22:40:28
Deni, mas pravdu, havne zdrave a stastne. Moc ti to preju.
![]() Je pravda, ze Tonik si s tim uz tolik nehraje. Ale prijde mi, ze si nehraje s nicim. nejardeji si pousti hudbu a skace a beha a tanci. Nebo si nekam zaleze a ze vseho kolem tvori bunkr nebo hrad nebo .... Ptala jsem se ho na toho Jeziska nekolikrat a rekl mi, ze by chtel dostat Teplaky a jeste jedno CD. Kdyz jsem mu rekla, ze je prece mame (to si je poustime v aute porad), tak mi rekl, ze by si prave pral poustet si je kdy chce a na jak douho... Pisu ted mensi projekt, tak se tu ted objevuju casto. Snad mi to vydrzi ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
7.11.2012 21:58:34
Ver, tak asi je to super, ale já už bych za ty peníze radši koupila Lego, s tím si M. rád hraje a ještě dlouho bude
![]() Tušení nemám žádné ![]() Je možné, že nebudu tušit až do porodu ![]() Ale hlavně chci zdravé a hodné miminko ![]() ![]() |
| ver | 77409 |
|
|
7.11.2012 20:34:28
Ahoj Deni,
tak to mi z drivejska uniklo, moc gratuluju. Doufam, ze se vam ukaze. A tuseni nejake mas? Magformers se mi libi i vzhledem k tem malym sourozencum, je to vcelku bezpecny. Nemusim hlidat kdejaky kousek magnetu. Kolobezky asi uz mate? Taky zajimavy tip. Ale pro malou opravdu nevim. |
| Sengam | 24288 |
|
|
7.11.2012 19:47:28
Ahoj holky
![]() Monist moooc gratuluji Myslím, že taky budeme mít doma tři chlapy, protože holčičky nám nejsou souzeny![]() Naše mimi se nám pořád nechce ukázat:-( Budu začínat 21tt a za týden a něco jdu na velký utz tak snad se natočí ![]() Ver, u nás to bylo s pomocí, protože já jsem bez vejcovodů ![]() Magformers je super, ale teda šíleně drahý, ne? Teď jsem se na to dívala a to jsou teda pálky:-( My začali kupovat malému Meccano, máme doma asi tři auta a celkem ho to baví.Sám to teda nezvládne, ale šroubuje statečně ![]() A M. když se dívá na Animáčka tak u každé reklamy řve JÁ TO CHCIIII. Takže bych toho věděla hodně ![]() Rozhodně mu koupím nějakou bichli o zvířatech, to si v tom vydržíme číst i hodinu ![]() Wall, kup mu auto na dálkové ovládání ![]() Marci já jednou přes Slevomat nakupovala, bylo to v pohodě a bez problému. |
| monist | 73073 |
|
|
7.11.2012 8:11:20
Šimon ježíškovi napsal už v září,ale u nás je to hodně ovlivněné Lukášem,takže Šimon si nejvíc přeje jedno lego ze star wars a domeček pro smeťáky.
pak určitě dostane modelínu,knížky,playmobil kovboje,nějaké hry-ty ho teď hodně baví(tip pro ty co nemají-4 veselé hry od lucie ernestové- www.herniplany.cz,jsou rychlé,pro děti jednoduché a Šimon je miluje) a pak nějaké drobnosti+když nám ještě něco padně do oka. |
| ver | 77409 |
|
|
6.11.2012 21:10:34
Ahoj,
tak ja mam z Vanoc taky nervy. Vubec nevim. Mozna pro Tonika, ale co pro Anicku! Mam v planu nechat jim udelat kuchynku. Mame truhlare a doufam, ze bude mit cas a stihne to. Chci vlastni, protoze to bude ze stejne dyhy, jako detsky pokoj a casem by to slouzilo jako normalni skrinka.To by melo byt pro oba. Ale co jineho? Ptam se Tonika a on, ze to necha na Jeziska.. zadny dopis psat nebude. Nevi co by si pral.. takze nam nic nepomuze. ![]() Mozna mu doma udelame neco piratskeho... jako lanovy zebrik na palandu a piratskou vlajku a neco na zed z lan. To je ted jeho nejlepsi hra. Ale Anicka? co pro ni?! nemam tuseni. ![]() Jinak pokud neznate, tak jednoducha a dobra stavebnice je Magformers. |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
6.11.2012 20:57:59
wall,on je montér v tom smyslu,že pořád všechno rozebírá,tak tohle by ho snad mohlo zajímat,že se z toho dá něco postavit a rozebrat a je k tomu hlavně ten jako by "akušroubovák",takže by měl jako táta
![]() jo a ještě tohle jsem mu koupila-pořád nám teď něco vaří a tvoří,tak bude moct dělat víc skutečně ![]() |
| wall123+Jiřík8/08 | 73574 |
|
|
6.11.2012 20:52:08
Lari, montér jo? Nic pro nás.
![]() Nemáte někdo na prodej nějaký ten stoleček s aktivitama pro batolata? Ségra shání pro Denisku. |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
6.11.2012 20:45:05
a vy,co máte děti už školou povinný-všimly jste si,že by vaše děti byly první školní rok víc nemocný???-Nikola byla víc nemocná první rok školky,pak téměř bez nemocí,a teď od září už stačila lapit střevní chřipku,jeden den prohorečkovala asi z únavy a přetažení a dneska zase horečka a bolí jí v krku (vypadá to angínu,chytřejší budem zítra a to máme ve čtvrtek jet na kontrolu na endokrinologii,kde jsme objednaný od srpna-dlouhý čekací lhůty).Školu vzládá v pohodě,ale přeci jenom je to na ní teď větší nálož-ráno brzo vstávat,celej den v podstatě záhul bez odpočinku (vyučování,družina,kroužky,úkoly,chvilka co zbyde na hraní a je večer) ..... takže že by se to podepisovalo na její imunitě,co se týká zdraví?
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.