| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 92812  [Dalších 92732 >>]
Paradox 15600
21.3.2014 19:33:18
Marci, vyplašená, to je ten správný výraz. Říkala, že za ní pořád chodí, hlavně venku. Ptala jsem se jí, jestli po ní něco chtějí, tak prý, že nechtějí, jen za ní všude chodí a ji to otravuje.~d~
Gora 31983
21.3.2014 17:09:43
Par, taky tě zdravím.~x~
Dorotka byla vždycky okouzlující holčička. ~:-D V tomhle věku kluci bývají divočáci, tak se nedivím, že je z nich Dorotka vyplašená.~6~
Gora 31983
21.3.2014 17:07:32
Lari, tak držím palce, ať to zvládne.~;(( Honzík je taky zvědavý jak opice. Jen je problém, že je moc introvert. Ve školce má tři, čtyři kamarády a více nechce. I v hokeji je tichý, má tam jen jednoho kamaráda. Je tam bohužel jeden hajzlík, co mu stále nadává, že je blbeček a mimino a podobně a Honzík se vůbec neumí bránit. Takže ve škole předpokládám, že by byl ještě větší problém, když je tam více dětí než v hokeji.
Paradox 15600
21.3.2014 15:45:48
Dočítám. Wall, gratuluju! A hodně štěstí.~;((
Paradox 15600
21.3.2014 15:44:51
Krásné jaro, ženský!~s~
Larinko, pupík i chirurgii sleduju na fb. Je prima, že jste všichni v pořádku!~;((
Marci, zdravím Tě!~x~

Školu máme opožděným narozením vyřešenou a jak jsem psala už minule, jsem tomu ráda. Šikovná je v rámci normy, ale ta výška a váha.~8~

Pravděpodobně nás čeká na poslední rok přeřazení do jiné školky, blíž k domu, do malé školky o dvou třídách.
Dorotka si poslední školní rok stěžuje na to, že ji otravují nějací kluci. Trochu jsme to řešili s učitelkou. Na šikanu to nevypadlo, to jsme tak nějak vyhodnotili, ale nevěděla jsem, co si s tím počít.
A zrovna dneska mi jedna z maminek říkala, že synátor o Dor pořád doma mluví a že se líbí více chlapečkům ve třídě.
Tož sedmikráska jedna mrňavá si zkrátka stěžovala na zájem mužů.~k~
Larinka+3svišti 55666
21.3.2014 14:21:02
Do školy se těší :-) - celkově je teď společenštější než býval dřív, začleňuje se do kolektivu, nasává jak houba pořád nové informace (skoro mi připadá, že bych si měla pořídit nějakou kapesní encyklopedii,abych znala odpovědi na všechny jeho otázky ~:-D ) - takže si myslím,že ve škole žádné velké problémy mít nebude. Ale uvidíme v září, jak se s tím pak popere - jde do školy, kde nebudou děti ze školky, tak se bude muset seznamovat. Ale s tím snad extra problém taky nebude
Gora 31983
21.3.2014 9:03:20
Ahojky,

Wall, bohužel neporadím. My XP tuším ani neměli, takže nevím.

Wall, držím palce, ať rozvod proběhne v pohodě a klidu, a ať se daří lépe.~;((

Larinko, a těší se Máťa do školy? Honzíkovi to je jedno, ve škole zápis zvládl, ale učitelka doporučila, že by byl lepší odklad, ve školce řekli to samé a my souhlasíme. Akorát se v PPP teda psycholožka divila proč chceme dávat odklad, že je šikovný, a do školy by jít mohl a měl a podobně. Byli jsme z toho na rozpacích neboť šikovný je, ale šlo na něm vidět, jak se stydí, nechce moc mluvit a podobně. A je taky rozdíl, že tam byla s ním sama a nebyli v nějakém kolektivu. Takže my vyřizujeme odklad, protože podle učitelek by si ho ostatní děti "vychutnali".

Larinko, teď infikují nemocemi i komáři a pičurky a podobné nenápadné potvůrky. Já měla podezření na boreliozu kvůli pičurce. Nateklo mi tenkrát lýtko nadvakrát, měla jsem ho celé červené a horké. Měsíc jsem brala ATB, aby se to zahojilo. Chudák Matyášek, že to musel jít řezat.~6~~6~~6~~6~
Larinka+3svišti 55666
19.3.2014 19:28:45
Jo, jinak abych nezapomněla - Máťa do školy jde. Ve školce právě odklad nedoporučili, u zápisu si ho proklepla přímo speciální pedagožka, která řekla úplně to samé, já subjektivně-objektivní pocit měla stejný, takže v září vyráží :-). Už budeme končit i s logopedií-během měsíce se naučil R a během poslední návštěvy, kdy mu logopedka ukázala, jak nastavit pusu na Ř ho vyfrknul hned na místě, takže jen Ř fixujem a příště nás asi čeká poslední návštěva,co nám naznačovala.
Taky jsme si teď užily zdravotní trable, protože ho při první opékačce první březnový víkend něco ďoblo do nohy, ono mu to oteklo, mast s atb nezabrala a skončili jsme nakonec na chirurgii na řezání ~n~ - chudák to měl celé nalité hnisem, tak mu to museli rozříznout,zadrenovat a vyčistit. Ani nevím, kdo celou proceduru zvládnul hůř, jediný benefit z toho všeho je, že se prý i na to vztahuje úrazová pojistka, tak nám pak dají nějaké plnění. Nohu už má v pořádku, jen mu tam zůstane asi pěkná jizva "na památku". Nikdy by mě nenapadlo, že díky malému otravnému hmyzu (kdybysme aspoň věděli, co za bestii to bylo?) může být taková zdravotní komplikace ~a~
Larinka+3svišti 55666
19.3.2014 19:23:47
Ahoj všem :-)

Wall, takže konečně jste to rozsekli? ~;)~;((

WXP máme taky-jak na stolním pc, tak na netbooku a zatím neplánujeme žádnou změnu, protože na nové vybavení taky nejsou peníze. Co jsem četla, mělo by to jen znamenat, že by neměly vycházet aktualizace, tak doufám, že nějaký čas to tolik vadit nebude. Ale jsem v tomhle směru taky totální laik ~d~
wall123+Jiřík8/08 73574
18.3.2014 19:49:27
Ahoj,

trošičku oživuji diskuzi, která nám zamrzla.

1) Mám Win XP a bude končit podpora. Na nový OS nemám peníze. Co s tím?

2) Veliká novinka od nás. Ne nejsem těhotná. ~;) Budu se konečně rozvádět. Kdo trošičku pamatuje, co jsem sem tam plácla na diskuzi nebo na Apaluše, tak si asi řekně NO KONEČNĚ!

Tož tak. A jak se máte vy?
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 92812  [Dalších 92732 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.