| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 970] Názory 971980 z 92812  [Dalších 91832 >>]
Sengam 24288
18.9.2012 20:35:13
Peeti, včera jsem byla na screeningu a když pominu nervozní doktorku, která byla celá nesvá z toho, že první mimi spalo a pak bylo otočené zádama, já byla poslední pacientka a ona chtěla jít očividně domů, tak screening dopadl výborně, čísla jsou lepší než s M.
Mám jít ještě na genetickou konzultaci kvůli tomu prvnímu porodu a pak na genetický utz v 17tt kvůli věku, ale dr mi říkala, že z těchto výsledků by mě na AMC nehnala.
Já se tomu celkem bráním, tak snad se tomu vyhnu.
Ale pokud by to bylo jen trochu na hraně, tak samozřejmě půjdu.
Budu začínat čtvrtý měsíc a doufám, že to dotáhnu až do března~;)
Peetinka+E08/08+A10/10+V07/16 68073
18.9.2012 20:28:39
Deni, a jak ty? Ted jsem nejakou dobu nesmirovala cizi diskuze, tak nejsem v obraze. Doufam, ze s mimi je vse v naprostem poradku.
18.9.2012 20:26:56
Pisu si - tucnaci 3 hlasy, ctverecky 1 hlas. ~k~
agatha2 74661
18.9.2012 20:05:24
Hezký večer,

Peetinko,

soupravy jsou suprovní obě, ale já bych šla asi do té kostkované, ale jsem deformovaná Sašiným "růžovým" obdobím, pomalu ale jistě se na růžovou nemůžu ani podívat ( narozdíl od Sašky - ta ji miluje čím dál více~n~) a na té kárované je té růžové přeci jen minimum~d~

Běsy u nás nejsou, Saša jen kecá ze spaní, ale to dělá doteď i Lukáš, tak jsem zvyklá...

Saša měří 107 cm a váží 17,5 kg, boty na podzim kupovány vel. 30, zimní jsem brala dokonce 31, je to, holt, kus baby, no~8~

Mohu ubezpečit matky dětí s malým věkovým rozdílem, že i velký věkový rozdíl ( u nás 11 let ) je někdy pěkně o nervy~k~

Katy,

i já si Tě pamatuji, neb jsme ze stejného města~;)
Gora 31983
18.9.2012 19:35:14
Peeti, chtěla bych poradit, ale nevím, jestli pomůžu nebo ne.
Osobně by se mi líbila barevně ta první, ale vzhledem k tomu, že moc nemusím čtverečky, zvolila bych tedy spodní růžovou.~d~
18.9.2012 19:14:37
Tak to jste mi tedy poradily. ~q~ ~;) Pockam si i na dalsi nazory. ~k~

Maci, necht te provazi sila. :-) Zrovna jsme byly o vikendu u kamaradky s cerstvym mimi, ktera ma doma jeste skoro ctyrletaka, a shodly jsme se, ze u toho druheho to clovek bere vic v klidu, protoze úroste vi, ze to dite jednou opravdu vsechno prejde. Takze i Evicku a Kubika ty nesvary prejdou zahy. Bude lip! A az bude lip, treba to treti jeste date. ~m~ Skolka nepomaha?

A tak si tak myslim, ze u Monist budou mit taky ~p~ . Jiny duvod, proc by nejeli na Apaluchu, me nenapada. ~;)

Sengam 24288
18.9.2012 17:52:05
Ahoj Katy, jasně že si tě pamatuju:-)
Já ti dvacet kilo pošlu, pak se ti bude těhotnět jedna báseň:-)
Zvláštní, obézním říkají, že musí zhubnout, aby otěhotněly, hubeným zase, že mají přibrat~d~
No jo, všeho moc škodí:-)

Peeti náš malý má na výšku stejně jak Evi, má o kilo víc a nepřijde mi vůbec hubený~;)
Asi to kilo dělá hodně~t~
Soupravy se mi líbí obě, možná na Evi víc ta světlá.

Maci a Evi není ve školce? Nebo si to po návratu z ní vynahrazuje?
Maci1 27366
18.9.2012 15:11:04
Ahoj děcka,
přiznávám, že jsem ta pasivní, co jen čte a nepřispívá. Mám poslední dobou nějakou krizi, všechno mě štve a jsem jaksi pořád unavená, E. je protivná jak osina a J. blbě spí (v noci se budí každou chvíli, vstává v 6 a přes den dá max. 2x po hodině).

Agath, doufám, že budeš spokojená.

Katy, já si na tebe pamatuju celkem dobře :-). Zrovna nedávno jsem si říkala, co asi dělají holky, co tady už dlouho nebyly...

Peetinko, mně se sama o sobě líbí víc ta první souprava, ale myslím, že tvojí Evičce bude víc slušet ta druhá ~k~. A koukám, že tě asi brzy přeroste :-). Ta naše je proti ní prcek, měřila jsem ji při příležitosti 4. narozenin a měla 105 cm (a cca těch 16 kg). Nosí velikost 110 a taky je jí všechno široké. Nevím, na koho to oblečení šijou ~d~.

Evčo, my naštěstí noční děsy nemáme, ale zažila jsem to jednou u chlapečka kamarádky, s níž jsme byli na dovolené. Bylo mu tehdy ale jen 14 měsíců. Šel mi tehdy fakt mráz po zádech - šílený řev, probudit se nedal ~n~. Nepomáhalo prý nic, jen držet a čekat, až to přejde. Teď jsou mu skoro 3,5 a je už v pohodě.

Mm taky občas mluví o třetím dítěti. I kdybychom ho měli kam dát (jako že nemáme), tak já bych to už asi fakt nedala ~a~. Už se teď si často připadám jak troska.
monist 73073
18.9.2012 13:51:02
Ahoj všem,
nakukuju z práce.
Moc času na net nemám~n~.
U nás všechno OK.
Peetinko soupravy jsou moc hezké obě,ale vhledem k tomu,že já nemám komu kupovat růžové věci,tak jsem v této oblasti neobjektivní~t~.
A ještě k Apaluše-nevím zda budeme moc jet,musíme to ještě doma dořešit a naplánovat ,později napíšu víc~;)
[<<Předchozích 970] Názory 971980 z 92812  [Dalších 91832 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.