Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Peetinka+E08/08+A10/10+V07/16 | 68073 |
|
|
18.9.2012 12:59:29
Libi se mne, samozrejme...
|
| Peetinka+E08/08+A10/10+V07/16 | 68073 |
|
|
18.9.2012 12:56:19
Ahoj zeny!
Koukam, ze to tu zije jen pasivne, tzn. casto cteme, ale neprispivame. Toz ja hlasim, ze Evicce se ve skolce moc libi a ze tam chodi moc rada. Ted je tedy dva dny doma, protoze jsme pri vikendovem pobytu u kamaradky v Praze chytly (OPET!) rymu a kasel - jsem snad od pulky cervna temer nepretrzite nachlazena - ale zitra uz zas pujde. Nemuze se dockat. Anetka je zlaticko, porad maminkuje o 106, ale i jine hlidani dava, takze chodim na par hodin ucit. Clovek se zas pekne oblece, namaluje, intelektualne realizuje a neco si i vydela, prijemne to zpestreni materske dovolene. Boty ted aktualne nosi Ev ve vel. 28. Tu velikost ma kupodivu (tuk tuk, predtim ji noha rostla bleskovou rychlosti) cely tento rok. Loni mela zimni boty 29, jsem zvedava, jestli je bude nosit jeste letos. Dost o tom ale pochybuju. Jinak na vysku mela asi mesic zpatky 111 cm, kam to dite poroste?? Kupuju ji mnohe veci uz radeji ve vel. 122. Nehodlam nakoupit ted do skolky xtery teplaky a na jare porizovat celou garderobu znovu. A to je k tomu hubena jak lunt, takze co ji je na delku, to na ni v pase vlaje. ALe ji dobre, i pani ucitelka ji ve skolce chvalila, ze to od ni necekala, kdyz je tak zizaloidni. Vazi cca 15,5-16 kg, jak kdy. Evco, mas muj obdiv, ja bych se prvnaka bala poslat samotnyho autobusem. Ale to bude spis nemoc z povolani. Za dva roky treba budu mluvit jinak. Anicka asi nebude zadny drak, ale sikovna hodna holcicka, takze to asi zvladne. Evicku ti tise (v dobrem) zavidim. U nas to treti na 99,9 % nebude. Ale uz se s tim pomalu smiruju. Hledam pozitiva v modelu ctyrclenne rodiny. ![]() Nocni desy holky taky nemivaji, ale trpel na to kamaradky syn. Pomahalo se vecer pred spanim hodne vypovidat z dennich zazitku a navic taky tesne pred spanim neco maleho snist(kousek bananu treba). Tahle metoda me tedy zarazila, ale poradila jim to psycholozka a pry to fungovalo, tak to zkus. Klucina byl stejne jako Petrik hodne akcni, tak maji proste premiru zazitku, pak se jim to v mozku pospojuje v buhvico a pak jsou z toho nocni desy. Pribehy a dotazy typu jak se mimi narodi, jak se dotane do briska a kudy ven, ty jsou u nas tez na dennim poradku. A ty vyvalene oci, kdyz se dovedela, ze miminko se narodi pipinkou. ![]() ![]() Wall, pokud si spravne vzpominam, nemuze mit miminko nejen kvuli zdravi, ale hlavne kvuli manzelovi, ze? Nechce. Treba jeste zmeni nazor. A zdravotne uz ti je lip, Wall? Povolili by ti jeste tehotenstvi?Katy, a pokud si dobre vzpominam na tebe (vysoka dlouhovlasa cernovlaska?), pokud jsi pri sve vysce mela 44 kg, asi neni tak prekvapive, ze mas potize s otehotnenim. Koukej pekne papkat, at se muze miminko uhnizdit pekne v mekoucku. Drzim palce, at to vyjde.a ted momentalne resim zimni vybavu pro Ev a potrebuju radu. Pro kterou soupravu byste se rozhodly? Po ukonceni hlasovani vam prozradim, ktera se vic libi me. Ale je to o fous, nemuzu se rozhodnout. Dekuji!![]() ![]() |
| agatha2 | 74661 |
|
|
17.9.2012 16:26:43
Maci1,
ddíky za maila ![]() ![]() už je objednáno![]() |
| agatha2 | 74661 |
|
|
17.9.2012 10:59:01
Maci,
prosím Tě, chci si koupit palačinkovač od Tchiba a v diskuzi o něm zde na Rodině jsem zaregistrovala i Tvůj příspěvek, ve kterém píšeš, že se palačinky nemusí obracet, chápu tedy správně, že se to fakt tak dobře propeče, že to neobracíš? A těsto po té ploše se rozhrnuje pomocí čeho? Na klasické pánvi těsto naliju a točením a nakládněním pánve je rozliji po celé ploše,ale tady asi těžko budu v ruce držet palačinkovač a hýbat s ním ....snad nakoukneš a poradíš....díky moc již předem![]() |
| Katy84+Terezka08/08 | 47068 |
|
|
15.9.2012 11:24:45
Ahojky,
pamatuje si mě ještě někdo? Deni "Katy, zatím bez mimi" nebo tak nějak.. Terezka narozená předčasně 7. 8. 2008 (termín jsem měla 6.9.).. Jinak Terezka taky nastoupila letos poprvé do školky, těší se a tak, ale za "třídní" má p.uč. Petru, kdy je malá v pohodě a pak nekompromisní paní ředitelku, která vyžaduje, aby Terezka poslechla ihned jakmile jí něco řekne, tj. řekne to jen jednou, dále je prý extrémně hyperaktivní.. ![]() Koukám, že je jakási "zaostalá" proti některým srpňátkům tady, někaké dotazy odkud se dostala na svět atd. nehrozí.. Že mě miluje mi říká vždycky když něco provede a to je třeba i blbina, ale jak vidí, že se zlobím, hned se přijde mazlit a říká, že mě miluje.. No, je to sice krásné, ale mým rodičům (když to řekne jim) to extrémně vadí (u nás se toto nepraktivovalo, ani to mazlení..) Včera v noci jsme byli na pohotovosti (2 hodiny brečela, že ji bolí ouško), teda jeli jsme na jednu pohotovost, co nám řekli po telefonu, že mají pohotovost, tak jsme tam jeli a oni, že nemají ORL pohotovost.. Takže jsme jeli na opačnou část Ostravy ![]() No nakonec z toho byl zánět středního ucha, takže jí to propíchli a dneska už je to (snad) dobrý.. Jinak bych mooooc chtěla druhé ale opět se nedaří (poprvé to trvalo dva roky) a pak, že druhé obvykle přichází rychle, a to se nechráníme celé ty 4 roky (téměř), chtěla jsem děti brzo po sobě a pak "na stáří" třetí..Takže smůla se mě opět drží, mudr. mi řekla, že mám přibrat a snažit se dál (mám 50kg a jde to nahoru, pěkně se přecpávám, tak to jde celkem rychle (měla jsem 44)) ale stále nic.. ![]() Už se zase pomalu dostávám do stádia "sex každý druhý den" což se nelíbí mému "skoromanželovi" resp. nemá tak často náladu ![]() Chjo ![]() Tak jsem se vypovídala ![]() A omlouvám, že jsem tak dlouho nepsala, ale lítám furt po nemocnicích, mám toho milion (zdravotně).. |
| Sengam | 24288 |
|
|
13.9.2012 19:35:09
Ahoj holky
![]() Evčo, M. děsy nemá. Wall a ty už miminko nechceš nebo kvůli zdraví nemůžeš mít? |
| wall123+Jiřík8/08 | 73574 |
|
|
11.9.2012 5:16:21
Jo a prosí o miminko.
![]() |
| wall123+Jiřík8/08 | 73574 |
|
|
11.9.2012 5:16:02
Evi, noční můry a děsy u nás ne, ale už týden jedem, jak jsem se narodil. Jak jsem ti vyskočil z břicha, jak jsem se tam dostal, co jsem tam dělal, byla tam tma a podobně,.
|
| Evča76 | 75359 |
|
|
7.9.2012 22:48:04
jo, chtěla jsem se zeptat, jak jsou na tom srpňátka s nočníma děsama? petřík začal v noci bláznit.. čerti, hadi.. furt něco.. naštěstí už jsme koupili velkou postel pro Evičku.. kvůli hlídání dětí.. a nácviku.. na to až se narodí Evička..
Jsem už řekla P. že prostě ke 3 dětem nevstávám.. jak že se nám dost často budí obě děti, tak už tam chodí spát teď, když se něco děje.. jako že to je tak ob noc.. nebo ob dvě.. Mami, už psala z tý dovolený, že k ní taky přišel, že se mu něco zdálo.. brouček.. Pamatuju si, že u Ani to taky začalo kolem toho 4roku.. je mi jich líto.. ale co nadělám.. nepouštím strašidelný věci.. nestrašim.. nevím.. ![]() |
| Evča76 | 75359 |
|
|
7.9.2012 22:41:28
Jo a Petřík váží celých 17,1kg.. jsem se musela smát.. v knížce u 3narozenin jsem našla že vážil 17.. takže v pohodě.. jde nahoru.. :)
Ani má 22kg.. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.