| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
12.6.2010 20:04:27
Katko ahoj....už jsem si říkala,co se s váma děje,strašně dlouhou dobu jsi tu nebyla...Koukám,že si s klukama,co se týká nemocí užíváte,držím palce,aby to Davídkovi pomohlo...
U nás dnes byl teda ještě taky pařák,i když ted sprchlo a konečně se vzduch vyčistil...děti se ráno dříve budí,večer nemůžou horkem usnout,ale po obědě dnes spaly až 3hodiny... Soni,malá je kouzelná ![]() Kactulíku,taky hezké fotky ![]() Já vařím nějaká jídla na tu dovču,abych to tam jen smíchala s přílohou a bylo...docela se už těším ![]() |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
12.6.2010 0:33:39
Ahoj holky...po hódně dlouhé době.
Nejdříve tedy, Sonindo! obrovská gratulace ke krásné holčičce ![]() ![]() Je nádherná a sluší vám. Je pravda ale, že si teda nedovedu představit, jak ted běhám kolem dvou malých dětiček, tak to smekám a držím palce Ale brzy se určitě stanou super kámošky a budeš si ten věkový rozdíl chválit.Jinak všem chválím fotečky a dětičky...jsou úžasný. A všichni máte takový vlasáče. No Davídek jako mimčo byl taky, ale Matyáš - to je takový stále miminečko, tak asi o to víc si ho užívám. Je sladkej, takový blonďatý andílek a je strašně hodnej, až teda příliš na mě závislej. No hodila bych foto, ale už nevím jak do deníčku...poradíte? No a hlavně, proč jsem tady nebyla snad 3měsíce - vyřizovala jsme hypotéku na byt a byl to dlouhej maraton a poměrně složitej, ale nakonec jsme peníze dostali a před týdnem se stěhovali do svýho. Akorát teda od známýho z rodinnýho baráčku do bytovky, ale to je fuk, je tady hezky. K tomu kluci byli hodně nemocní, Davídkovi počítám kašel a je od září již 16. Naštěstí se to už řeší na jedné klinice přes alergologii-imunologii v Brně. Ale myslím, že to prostě tahá stále ze školky bacila a už ho tam přestávám tak často dávat. V dubnu jeden den začal hodně špatně dýchat, nechtěl ani chodit, že to neudejchá, dostal 40 horečky a tak nám dávali jeden den a pak do špitálu. Ale léky zabrali a zůstali jsme doma. Doktor konstatoval, že asi akutní astma. Vzápětí se úplně celý osypal suchým ekzémem, ale fakt celej, i obličej. Poslali nás na kožní, tam že nám dává týden a jinak hospitalizace. To jsme teda taky ustáli díky atb masti, sirupům apod. Jen co se z toho dostal a byl ve školce týden, tak chytl pneumokoka a na ORL řekli,že mu vezmou nosní mandli, ale tak že nám dají měsíc. No ted jsme tam měli jít,ale nějak to odkládám. ![]() Matyáš- ten častokrát chytl bacila od Davči, takže taky boj a taky atb. Už to začínám bojkotovat a nevím, co do nich cpát na posílení imunity, ale asi holt vynecháme školku. Do té doby byli jak rybičky. Zase s Maťulou nás nakonec čeká operace té bouličky co má na hlavičce, jak jsem tady na podzim psala, že mu z toho brali vzorek a je to nějaký xantogranulom. Pomaličku to bohužel dál roste, takže po létě nás čeká plastika v Brně. To bude asi taky veselo. No nic, jsem si postěžovala, jak jsme u nás "zdraví". Jinak Matyáš nočník taky bojkotuje, loužičky jsou všude jen né na tom správném místě. Krásně a důrazně říká "pá pá" a mává všem komu může. Když chce mlíčko (ode mě..jo taky jsem stále kojící maniak ) tak přijde a říká jen koncovku "ko ko" a už mi leze pod triko...no tohle bude děs odnaučovat. Pak žvatlá "kolo, pípa, ťaba, táta" a tot vše. Co se týče váhy, tak máme 12,7 Má rád snad vše, hlavně kus masa do ruky a to jede. Jinak veškeré ovoce, zeleninku. Bojkotuje kašičky a takové ty "miminkovské" věcičky, prostě nemixované věci.Nic, jsem se tu rozepsala a hodin je jak na kostele. Tak sem ted snad už určitě budu opět nakoukávat častěji ![]() Jo, Verísku, myslela jsem na tebe, jestli jste si už nezadělali na toho chlapečka? ![]() Tak dobrou všem a pěkněj víkend ![]() |
| Soninda | 52889 |
|
|
11.6.2010 20:39:55
přidávám pár fotek, holky obě spí
, tak je chvilka času, v noci to docela jde, přes den jak kdy![]() ![]() , ale ono to půjde, zítra se má ochladit, tak s Ladou poprvý vyrazíme, doteď se mi teda nechtělo.![]() ![]() ![]() ![]() |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
11.6.2010 13:19:03
Kaplanko,užijte si koncert
Já jdu příští čtv na Davida do O2 arény,tchán dostal nějaké VIP lístky i večeří...tak jdu s nima(MM bude hlídat,protože druhý den jedem na dovču a chce se vyspat)No,Matyáš na teploty trpí neskutečně,u každé virozky má 40....A s každou nemocí se z něj stane ještě větší mamánek než je...takže neustále chodí všude se mnou a drží mě za ruku...Když jsem v Po byla v práci tak prý chodil po bytě rozhazoval ručičkama,kroutil hlavičkou a říkal "kde je kde je"....ale jinak to přežil,i když ho večer ukládá MM nebo babička,tak usne,i Anička v pohodě... Jinak se z Aničky stalo neskutečný číslo,vymýšlí samý lotroviny... |
| kactulik + 2 | 93143 |
|
|
11.6.2010 13:15:22
ještě přidám pár foteček ze výletu ze ZOO v Liberci a v Praze
a jedna župánková ![]() |
| kactulik + 2 | 93143 |
|
|
11.6.2010 13:08:23
ahojky,
u nás je to s nočníkem podobný. Ať se zeptám kolikrát chci, stejně to je pak na zemi ![]() . A to mě ještě cvičí, že si chce sednout na nočník a dělat ee a během vteřiny vstává a děsně se řechtá...Sonindo mooooc velká gratulace ![]() ![]() ![]() |
| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
11.6.2010 12:01:53
Petro - dobrá "fekal" story
|
|
11.6.2010 12:00:20
užijte si víkend.
Večer jdeme s manželem na Kryštof před 7 lety zhruba v tuto dobu jsme na nich byli. Za pár dní máme výročí svatby![]() Filip jde s náma (doufám,že spící v kočárku), nikdo ho nechce hlídat On se teda moc hlídat nenechá. Už není tak úplný mamánek, ale věřím tomu, že by se jak na potvoru vzbudil,zjistil, že tu nejsem a dělal virvál.A potom by už babička ho nechtěla tuplem. Matěj jel do zítra k babičce,aby nemusela jezdit hlídat sem. Tak snad si to užijeme.Včera jsem byla na "Meky" Žbirkovi. A super. Hrál téměř bez přestávek a keců. Víceméně takový ty svý největší hity "oplodňováky" a i když ho extra nežeru, tak to bylo fakt super. Náměstí narvaný. Akorát Filip ještě nespal (bylo to od 7). A jakmile zjistil,že jsem pryč a měl by jít spát, tak řval a řval a hledal mě. Normálně s manželem funguje OK,když jsem doma tak s ním usne.Nakonec zalezl za skříň a uřval se k spánku a ráno mi to dal pěkně sežrat. ![]() tak se mějte hezky. Budte zdraví. (Katulenko - prcci trpí na horečky,jen co je pravda) Jitule, Sladi,Radko - ať jste OK a miminečka v bříšku rostou. |
|
11.6.2010 9:05:18
nočník
je nepřítel No1. Nesnese ho v dohledu,takže je v koutě v koupelně a práší se na něj.Maminka mu to zkoušela předvést,nočník málem rozsedla, ale minulo se to účinkem. Zatím ![]() ALE Filip objevil,že má mezi nožkama něco velmi zajímavého. Tudíž si strhává plínu, chodí nahatej a tahá za pindíka pak se velmi diví,co to jako teče a letí pro čistou plínui Takže zatím nehrozí ![]() |
| Pohádka+Ondra 2/05+Matěj 11/08 | 18980 |
|
|
11.6.2010 7:31:48
Holky vy mě bavíte s těmi nočníkovými historkami. Proto já to prostě neřeším neřeším neřeším, stačily mi ty nervy s prvním, kdy byl počůraný celý byt a prd z toho
![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.