| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 32181  [Dalších 32071 >>]
jitule458 82377
11.6.2010 7:04:46
No u nás je problém ten, že jak dlabe zeleninu atd, tak mu to ani nedrží po kupě, takže ty bobky mě po domě děsí a podlahu máme dřevěnou,takže čůrání není taky zrovna good, doma má plínu, venku je bez, čurá taky všude i když se ho 5x zeptám, jestli nechce na nočník, tak řekne,že ne a pak se vyčurá i do bazenku ~f~
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
10.6.2010 21:52:40
Ahoj holky

tak to jsem se Petro nasmála....s vaším ee...~;)Já mám děti taky bez plíny venku,čuraj,kde zrovna jsou,nemaj o tom pojem,když jim řeknem at se vyčuraj na travičku,tak si oba sednou na bobek a nic...pak jdem třeba na posezení a tam to pustěj na podlahu...Dneska Maty odpoledne chodil a trousil za sebou bobky,ani se neotočil...je jim to naprosto jedno...

Bazének včera úspěch,nemohla jsem je odsud dostat a dneska naopak jsem je nemohla dostat tam....nejvíc milujou,když je stříkám hadicí,to je sranda,smějou se utíkaj před ní,pak se zase přibližují...Zítřek ale bude asi dost brutální,co se týká vedra,dneska se jeětě v 8večer nedalo na sluníčku vydržet...
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
10.6.2010 21:05:50
Dneska lítál celý den s holou prdelkou a hlavně jsem čůrali vneku moc se mu to líbilo jak daleko dočůrá
No a po spaní jsem ho chtěla dát na nočník udělat bobo, ale on, že ne~:(
a za dvě minutky byl bodek na sedačce(látkové), na kusu seděl, kusu měl vedle sebe a matlal si v tom ruce, no do mě vjel vztek a jak jsem ho popadla tak jsem si tu jeho prdku omatlala o šaty, fakt super a když byl umytej a vypuštěnej z koupelny tak si na chodbě stoupnul a vyčůral se na zem~o~~o~
jandulkaja 45944
10.6.2010 15:50:27
Jo a nočník,to je u nás děs.Posadím ho a on na něm nevydrží.Za chvíli zdrhne a vyčůrá,občas i vykaká někde jinde.Zrovna dnes jsem sbírala bobky z chodby až do obýváku k balkonu~:-D
jandulkaja 45944
10.6.2010 15:49:01
Koukám holky s dětma je srnada co.No u nás to není jiný.
Jindrásek mluví taky americky,jak říká manžova babička~t~,takže je taky sŕanda.
Jo na motorce už nám to taky jde,dradí zatím jen po bytě.Až nebudou taková šílená vedra,vezmeme jí i ven.
S bazénku ho taháme též násilím,je to vždy boj.Příště mu ho vezmeme na chalupu,tento víkend tam jede manžův brácha,tak my až zase příště.
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
10.6.2010 13:49:33
Hlásím, že asi 14 dní drandíme na motorce už to vipadalo, že ani na ní jezdit nebude.

Dennisek je ukecanej, mluví moc hezky až z toho byla paní doktorka paf na 18měsíční kontrole.

Zánět průdušek se nás už po 14 dnech pustil. Při kontrole poslechu jsem mu ukazovala jak se musí dýchat a on dýchal jak o život, no sranda neskutečná.

Když jdeme po městě tak furt na někoho huláká dobrý den a nashledanou~6~ úplně si to užívá, doufám, že mu to zdravení vydrží i později.

Leduško snad už je dobře~;((, Maník je pěkná lumpice

~o~Bojujeme s nočníkem nechce se mu na měm sedět, ale splachovat to co vytvoří by chtěl pořát akorát není co~t~ , ale když se mi podaří ho přemluvit si sednout vždycky se vyčůrá.

Taky jsme vytáhli mini bazének na balkon a já ho z něho tahala násilím, seděl by tam snad celý den~y~
Kaplanka+kluci 07/05+11/08 61347
10.6.2010 10:54:54
jo - boty, Filipovi se zalíbili boty na jaro a nemohl pochopit, proč mu chci teď "rvát" nějaké sandály.

Mluvení - téměř nemluví, ale má úžasnou vyřídilku v té své "čínštině" včetně gest, mimiky a tak a je to šílená sranda, musím se vždycky smát.

Taky vše dělá jako Matěj,chodí za ním jako ocásek, naposledy ráno šílená scéna, že nebude v kočáru,ale půjde po podezdívce a následně,že jsem mu nedovolila,aby zůstal ve školce. Někdy mě to pomáhá - např. nácvik večerního rituálu šel úplně sám. Uklízí si boty,zouvá se, meje ruce,zuby. Ale těch "blbostí" ,které opakuje je teda požehnaně :-)
Kaplanka+kluci 07/05+11/08 61347
10.6.2010 10:49:54
ahoj

ty jo, to je léto,co ?~g~

tento týden máme u nás ve městě takové městké slavnosti - koncerty,akce,stánky. Tak je to fajn. Pořád někde lítáme
Radko - tak vše nej k narozkám - počítám,že tak 25.~;)~:-D

jo a neuvřitelně to teda letí - za chvíli rodíš. Tak ať je vše OK. Nedávno jsem si chtěla pochovat neteř a Filip se mohl zjančit,jak žárlil. Tak jsem zvědavá na Lindu, co bude říkat na miminko.

Leduško - přeju Ti,ať se vše doma urovná. A užijete si léto.

Njn, už to tu tak nežije jako dřív. Děti rostou, je s nima práce je ohlídat, na druhou stranu problémů je -snad- už méně,takže už si nepotřebujeme tolik radit, děcka dělají pokroky pomaleji,aby se bylo čím "chlubit". Jenom vzpomínám na holky, které třeba "odpadly" až v poslední době, jak se mají,jak zvládají atd. Přeci jenom je člověk "zná" už déle a vzpomene si na ně.

tak užívejte hezkého počasí~x~
RadkaRR, M05, L08, E10 32328
10.6.2010 9:04:30
Ahoj holky,

Leduško, Maník krásně vyrostla. To je hrůza, diskuse je mrtvá, člověk by ty dětičky ani nepoznal. S manželem mi je to líto, snad se to přes léto spraví, držíme palce.

My jsme tak nějak pořád v jednom kole, ale tak nějak pozitivně. Linda roste jako z vody, jsem na ni zvědavá za dva měsíce, až se narodí miminko, jak to bude zvládat.
Má teď děsně čmárací období, jakmile někde objeví tužku, propisku, nedejbože fixu, tak počmárá nábytek, zdi, vše... Výtvarnice jedna.
Botičky - já tuhle vytáhla takovou bednu se staršíma botama a Linda si tam vyhrábla jedny růžový holinky ještě z dob dávno minulých (je na nich napsáno 36 KČS :) a to jsou její nejoblíbenější boty, který chce nosit doma, venku, zkrátka pořád.

Vedra snáší docela dobře, jenom má potíže po obědě usnout. Včera např. byla celý den vzhůru. Vyrazili jsme k přehradě, takže už máme za sebou i první přírodní koupání.

Mluví pořád hodně málo a nespojuje slova. Její největší výkon je "hele táta" nebo "maku na" (Marku na), ale už jí přešla ta největší vzteklost. Naučili jsme se domluvit ~:-D jakž takž ~:-D
jandulkaja 45944
10.6.2010 7:02:07
Jejda,Leduško,dočetla jsem příspěvek u fotek až teď.Muselo to být hrozný,není to jednoduché,ale chce to více odpočinku.No snad po zkouškách bude dobře.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 32181  [Dalších 32071 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.