| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 32181  [Dalších 32041 >>]
Meginka+Vašík6/01+Honzík11/08 81237
28.5.2010 11:13:34
Taky přeju hezký víkend,
doufám, že bude hezky i zítra, chci s klukama někam na výlet, manžel nebude doma. Dnes musíme odpoledne s Vašíkem na rehabilitaci, pak přijde známá se synem, na kterého se Vašík moc těší, jdu teď pro ně upéct něco dobrého. Honzík teď spinká, tak snad to počasí chvilku vydrží ~;)
jitule458 82377
28.5.2010 11:13:06
Tak máme za sebou zubaře, zuby má krásně zdraví, vše v pořádku a dělá neplechu dudák i okusování tužek atd. No nevím místo dudáku si vybral pití a slyším jak jezdi v puse, no ale je nereálný aby si tam nic nedával, prý z toho nemusím mít strach, že to je v poho, tak uvidíme
Kaplanka+kluci 07/05+11/08 61347
28.5.2010 11:00:15
užijte si víkend, dneska tu je nádherně~g~ tak hned půjdeme na zmrzku. :-)
brumlíček+Vojtíšek 11/08 37115
27.5.2010 10:29:19
Jajaso upřímnou soustrast a ať už je jen líp a líp.~6~
Fotečky jsou moc krásný, pochvala všem~g~
jandulkaja 45944
27.5.2010 9:23:22
Tak očkování včera proběhlo bez slzy,šikula.Ještě se sestra ptala zda ho dr vůbec píchla,že byl tak hodný.

Zítra nás čeká ta ortopedie,tak snad dopadneme dobře.

Kaplanko,no je to zubařka,oni to neradi vidí že má dítě dudlík a tak.
A z vody z vodovodu vařím od začátku co začal s přikrmama,je lepší jak ty balený.Někdy manža přiveze z nějaké firmy vody,tak ty pak pijeme a nebo si je odvezeme na chalupu.

Tak jdu vymyslet něco k obědu,bude kuřecí polévka ale co dál nevím.Ještě udělám salát s francouzkou zálivkou,mám na něj chuť.
jitule458 82377
26.5.2010 20:30:27
já bych ho taky nebrala, ale vyděsil mě ten předkus i když ho nikdo nevidí, ale jako vyděšení matky to zafungovalo
Jajasa 93644
26.5.2010 15:48:20
Ahoj holky,

tak foto nádherný.. Jinak Zuzanka taky dudlíka pořád má, jen tedy na usnutí večer a odpoledne, ale usne a vyplivne... A zatím to neřeším, tak uvidíme...
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
26.5.2010 14:29:10
Holky, fotečky nádherný.

Právě zase bojujeme s hnusnou rýmou a šíleným kašlem na průduškách, nejdřív to vipadalo, že ani k dr. nepůjdeme, ale dneska se tak rozkašlal tak jsme šli. Lehký nález tam má, ale je bez teplot jen k večeru 37C jinak je normálně úplně pohodovej jako by se nic nedělo akorát nechce jíst tak je tak trochu na miminkovské stravě lépe mu to klouže do krku, chleba rohlíky nic nechce asi se mu to špatně polyká.

hlásíme všechny stoličky a trojky nahoře už kokají z dásně, ale ještě nejsou úplně venku

jsem velká ostuda ještě jsem nebyli u zubaře, ale musíme to napravit, jezdíme až do Prahy tak se to musí nějak naplánovat i s mojí návštěvou, v září mi chtěli vytrhnout osmičku, ale jeli jsme do teplých krajin tak to neodporučili a od té doby jsem nějak neměla čas~y~

jinak dudlíka máme taky jen na spaní a zatím to řešit nebudu není na něm vyloženě zavislej to spíš na mejch vlasech, až bude lepší počasí a já naberu trošku lepší náladu tak se do toho pustíme~z~
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
26.5.2010 12:53:25
Holky fotečky parádní...

Kaplanko,tak to je bezva,že už má ouška ok,a tvoje pocity znám,i ze stran rodiny občasné připomínky...Dříve mě to dost nadzvedávalo a ted už je to lepší,vidím na sobě,že tím prostě už tak nezabývám a netrápím se tím...podle mě si člověk musí hodně věcma projít,vyvztekat se,pobrečet si a pak jednoho dne zjistí,který věci jsou důležitější a co je v dané chvíli blbost...ale návod na to není,podle mě někdo k tomu dospěje někdo ne...~z~

S tím dudanem chci do druhých narozenin něco udělat,ale ted by to byl velkej stres,Anička by se snad ani neuřvala,Maty vylézá z postele,takže volím tu druhou variantu-klid a až bude vhodná doba,odnesem dudáky třeba nějakému miminku a snad to klapne~;)

Kačenka má hodně zkřížený zkus,posunutou horní čelist oproti dolní...a dudana měla snad do půl roku,palec necucala~d~Na rovnátkách se mě dr. ptala,zda měla nějaký takový návyk,neměla a stejně má takovýhle nález...tak ty dva tři měsíce navíc dudana na usínání snad tolik škody neudělají...Jinak děti mají už všechny zoubky,krom posledních stoliček.
Kaplanka+kluci 07/05+11/08 61347
26.5.2010 11:59:32
Meginko - u Filipa jsme stříhání uzdičky pod jazykem řešili už po šestinedělí.

Jandulko - my máme vodu dobrou, normálně jí pijeme, pro Filipa jsem koupila pouze pár lahví balené,moc nepil, jinak pak už převařenou obyč. Proč byla dr. ráda?

dudlíka Filip taky zahodil. Prsa jsou lepší:-) známých holčička odhazovala dudlík s velkým brečením (odnesl ho čert) ve 3 letech,od ledna šla do školky.

jinak Filip je jednak vzteklina - začal včera mlátit hlavou do podlahy, když nebylo po jeho. Ale na druhou stranu to je super parťák, nebojí se starších dětí, hraje si s nimi i si vyhraje sám,přesně jak Honzík. Je úplně jiný než je Matýsek.
On je takový citlivý intelektuál,ve znalostech dost dopředu, ve sportu trošku pozadu ( a sport-pohyb. koordinace je vidět hned, stává se, že lidi to komentují... už nevidí,jak je úžasný jinde) a bohužel to asi nebude mít v životě jednoduchý. On se nedokáže "rvát",nechá divočejší děti,aby ho převálcovali (ustoupí jim,"odevzdá" hračku atd),hodně dusí emoce v sobě. Dle učitelek se to zlepšuje,už si dokáže prosadit svůj názor,kolektiv na druhou stranu miluje, chce tam chodit, má super učitelky a dohlížejí,aby se zapojoval,aby ho nešikanovali a on se pomalu "otrkává".Doma je úžasný.ale Na podzim se chystám někam do poradny,aby mi poradili,jak s Matějem "pracovat" vzhledem k blížící se škole, aby jsme udělali správné rozhodnutí ohledně odkladu. Vzhledem k jeho znalostem,začíná číst atd. by nastoupit do školy mohl, aby se později nenudil,ale ta sociální stránka věci mě trochu znepokojuje. Určitě se to ještě vytříbí.

Katulenko - já mám k těm nemocem přesně takový "přístup" - ale nechtěný, bojuju s tím, jako ty,snažím se nastavit psychiku k většímu optimismu v této oblasti a brát věci tak jak jdou.Já bych ráda totiž věděla všechno hned,jak to bude,nemám ráda nečenaný překvapení.Jsem Kozoroh.Bývám někdy docela úzkostlivá. Ale snažím se bojovat:-) Snad se výsledky dostaví.ono totiž mám občas "masírku" okolí - tchyně se občas dost blbě vyjádří a to taky nepodpoří.

ráno jsme byli na kontrole na ORL a uši má už úplně zdravé...včera mu konečně vylezla poslední čtyřka a na trojky vypadají na spadnutí, tak snad se to pohne kupředu.

jéé já se zase rozepsala~a~,tak~3~
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 32181  [Dalších 32041 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.