| jitule458 | 82377 |
|
|
26.5.2010 11:42:33
Fotky,jsou super
tak nám to nedalo včera jsme dudlík vzali. Z večerního usínání za 10 min se stala hodina. Ted když jsem uspávala, tak opět hodina řvaní. Vím,že dřív nebo později by řval stejně a pokud to na ty zuby má vliv, jako že by to asi neříkal, tak jsem ráda,že jsme to udělali ted. Ale moje hormony a jeho brečení nejde do sebe, řvala bych i kdybych nebyla těhu, ale tohle je prostě na mě moc. Usnul uplně vyřízenej. Nejhorší je,že on už ho pak ani nehledá. No sestřenka říkala, že jim to pár dní trvalo, takže si musím nervy obalit a vydržet. My měli zuby docela brzo, tak možná proto řekl,že už by bylo na čase. No uvidíme v pátek co řekne doktor, ale lepší ted, než mu v prosinci vysvětlovat,že to malýmu brát nemůže atd. |
| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
26.5.2010 10:53:29
Jajaso - upřímnou soustrast...
Kactulíku - krásný fotky Meginko - krásný fotky, přijde mi,že je nyní Honzík neuvěřitelně podobný Vaškovi |
| jandulkaja | 45944 |
|
|
26.5.2010 9:57:19
Ještě musím pochválit fotečky,kráááááása
Dětičky úžasný![]() |
| jandulkaja | 45944 |
|
|
26.5.2010 9:56:11
Jajaso,upřimnou soustrast,je to smutné,ale udělali jste pro maminku hodně.
My nedávno pohřbili mého tatínka,též rakovina.Též jsme mu splnili přání,zemřel doma mezi lidma kteří ho měli rádi.Je to moc smutný. Jinak Jindrásek už dudlíka nemá,zahodil ho sám asi před měsícem a už ho nechtěl.Tak jsem ráda. V pondělí jdeme k zubaři,už jsem tam teda byla minulý pátek s MOnčou,tak už mu koukala do pusiny.Napsala nám Fluoridový tabelty,tak máme dávat jednu večer.A pak nám to dopíše do průkazky.Byla ráda že už nemá dudlíka,že pije z hrníčku a že vaříme z normální vody a né s kupovaných. Teď se jdeme oblékat a půjdeme na píchanec Snad to zvládne bez řevu.Zadělala jsem na vdolky,tak snad se mi povedou. |
| Meginka+Vašík6/01+Honzík11/08 | 81237 |
|
|
26.5.2010 8:46:17
Dobré ráno
![]() Jajaso nejdřív přeji upřímnou soustrast, určitě jste pro maminku udělali moc. Ohledně dudlíku - my taky pořád máme určitě na usínání, občas když už je unavený a mrzutý, na delší cesty autem. Dorůstají mu čtyřky, pořád slintá jak buldok. Příští týden jsme objednaní k doktorce na foniatrii, budou mu asi řezat uzdičku. Když vyplázne jazyk, nemá ho do špičky, ale jako rozpůlený jako ještěrka . Vašík to měl taky, dodnes má problémy s řečí, tak to chci řešit dřív.Taky nás pořád trápí moluska, jednou jedinkrát snad před rokem byl v bazéně a od té doby se jich nemůžeme zbavit. Poprvé jsem s nima byla u kožařky, ta mu je strhla, objevily se další, ty jsme strhávali sami, ale teď je má na spodní straně ručičky a v podpaží, tam mu to nechci mačkat sama, je to citlivé místo, tak zas půjdeme na kožní, tam je to přeci jen rychlejší. Vašík je míval taky, taky trvalo snad dva roky než se jich zbavil. Minulý víkend jsme byli na Moravě, bylo to spíš za trest. Spaní hrozné - jak doma usíná do deseti minut, tak tam více jak hodinu dopoledne i večer, k tomu to vše odřídit a navíc hnusné hnusné hnusné počasí - zima, déšť, vítr. Vykonali jsme návštěvy u babiček, podívali se do Rapotína, je tam ZOO park a veterán muzeum. Tam to bylo moc pěkné, Vašíkovi se líbil tank, oběma zvířátka, jen to počasí kdyby byl slušnější, v podstatě jsme odtamtud utekli a ani jsme neviděli vše. Jsem zvědavá na dovolené o prázdninách, hlavně kvůli spaní. Dnes vstával ve třičvrtě na šest . Teď už je zase ukníkaný a zacpaný dudlíkem. Ještě k půlroční kontrole - nás čeká příští pondělí, Vašíka k tomu devítiletá. Váhu má kolem 13 kg na naší váze, jsem zvědavá na výšku. Je určitě o dost menší než Vašík v tomhle věku. Vašík právě vůbec nejezdil na odstrkovadle, ale rovnou na tříkolce, jak byl veliký. Je občas pěkná vzteklinka, to probíhá tak, že kouká co by kde chytil a mrsknul s tím. Jinak je ale moc hodný, vyhraje si sám, o víkendu na oslavě si tři hodiny na zahradě hrál s autíčkem, nandaval a vysypával klacky, trávu, pobíhal mezi dospělými, ukazoval co umí. Tak ještě vložím za asistence Honzíka pár fotek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| kactulik + 2 | 93143 |
|
|
25.5.2010 22:05:14
jeeee, ty fotky jsou nějak veliky, se moc omlouvám
![]() |
| kactulik + 2 | 93143 |
|
|
25.5.2010 22:04:22
|
| kactulik + 2 | 93143 |
|
|
25.5.2010 21:57:30
A ještě přidám pár foteček
![]() s tatinkem lyzovani v Rakousku |
| kactulik + 2 | 93143 |
|
|
25.5.2010 21:51:34
Ahooooj,
nakoula jsem zase po delší době. Jak chodím do práce, tak už nemám moc čas dopisovat a hlavně celý dopoledne čučim do PC, tak už mě večer tolik neláká... ![]() ![]() Jajaso přeju upřímnou soustrast!!! Kaplanko teda nemáte to vůbec jednoduchý. Musim se přiznat, že já jsem špatná jen z rýmy a fakt si neumim představit, že procházela stejným co ty. Držim palce, ať je líp a hlavně aby dovča byla v pohodě. Jitule já teda nevim, ale Emča má dudana pořád. Na noc 100% a přes den taky, když si vzpomene. Stejně jako Katulenka čekám, až bude správný čas na nějaký rituál, který pochopí a zbavíme se ho. Ale za měsíc jdeme k zubaři, tak se chci taky zeptat. Na 1,5 roční prohlídce měla Emča 11,9 a 82 cm. Takže trošku cvalík... |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
25.5.2010 21:22:51
Jajaso,upřímnou soustrast,udělali jste pro ni moc
![]() Kaplanko,já se pořád obvinovala a hroutila,že jsou furt nemocný a hlavně furt dopředu strachovala,co zase bude...Řekla jsem si dost,že takhle to nejde a ještě navíc ty nemoci přivolávám,tak se snažim myslet a jednak jinak,uvidim,zda to pomůže ![]() Jitule,naše děti mají dudana taky,někdy i přes den...vím,že by asi neměl být,ale když jsme ho nezrušili do roka,tak ted musíme počkat,až budou víc chápat...zatím,když se jen nemůže najít vyváděj jak něco...Zubaře se taky zeptám,máme ho za souseda,už jsem mu ukazovala Matyho jedničky(jeden čas mu ztmavly),říkal,že se mění flora v puse a tohle může nastat,že to nic není a zároven říkal,že mají zoubky hodně u sebe,že to snad do budoucna vadit nebude ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.