| Jajasa | 93644 |
|
|
25.5.2010 16:50:03
Ahoj holky,
zdravím po hodně dlouhé době, tak snad si na mě ještě pamatujete... Teď jsme měli hodně hodně špatný půl rok - odstěhovali jsme se k manželovým rodičům, pač mamka měla mrtvičku + rakovinu a vzali jsme ji domu a starali se všemi silami, bylo to sakra náročné, ale zvládli jsme to - mamka před pár dny důstojně a v kruhu rodinném doma zemřela... No, žádné dobré zprávy... Ale je to snad za námi a splnili jsme mamce všechna přání.. Tak a teď z jiného soudku - jdu trošku pročíst co se tu děje, ale moc toho asi nezvládnu, každopádně teď už zase budu na příjmu, takže vás určitě občas poprosím o nějakou tu radu a tak... Tak holky PŘEJU HEZKÝ DEN!!! |
| jitule458 | 82377 |
|
|
25.5.2010 14:57:07
jinak máme 82 cm a 9,5 Kg
|
| jitule458 | 82377 |
|
|
25.5.2010 14:56:26
Nestíhám zatím dočítat, holky prosím má nějaké dítko z Vás ještě dudák? My byly dnes na prohlídce a doktor řekl,že už to je dlouho co ho má (má ho jen na noc) a že už mu to otáčí zuby, nepřijde mi to. V pátek jdeme ještě na rok a pul k zubaři, tak chci vědět, co řekne on.
Vím,že některé děti mají dudák ještě ve 3 letech, tak mě to docela fest překvapilo ![]() |
| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
25.5.2010 13:34:53
Jandulko - to je Jindra teda kvítko s tím prádlem
U nás nočník taky ne. Možná začíná trošičku chápat,že plínka je ee, rád si ji sundává a nosí do koše,ale že to ee udělal Filip a co s tím to asi ještě nedocvaklo.ad váha - pokud Jindra celkově prospívá,roste, tak by to mělo být dobré. Jak u něj vypadá ta růstová křivka? Nám ji dr. vyznačuje při každé návštěvě. Dítě by v roce mělo ztrojnásobit svoji porodní váhu,poté už nevím,čeho se při posuzování přibírání přichytit.Ale rozhodně už nepřibírají nějak moc. Katulenko - obdivuju Tě,že zvládáš s přehledem nemoci, kor u dvojek. Někdo nepovažuje rýmu za nemoc. Já taky ne, do doby, dokud si Matěj neprodělal po nástupu do školky svoje. Nikdy jsem nevěděla co z blbý rýmy se vyvine (na uši teda netrpěl vůbec). Letos už to je mnohem lepší. Pro změnu asi začíná reagovat alergicky na pyly. No a u Filipa mě docela letošní jaro drtí On byl téměř rok prostě zdravej, měl rýmy první zimu. No a teď...já se přiznám,že mám pocit selhání,proto to asi řeším. |
| jandulkaja | 45944 |
|
|
25.5.2010 12:50:38
Ahojky holky
![]() Lanimko,teda to je hrůza co se vám přihodilo,hlavně že už je lépe ![]() .Jinak jsem na tom jak většina z vás,někdy mám chuť sebrat se a utíct aspoň na týden a odpočinout si.Zvlášť když manža byl od ledna pořád někde pryč za prací.Teď už měsíc jezdí tady po čechách,tak ho máme doma. Ubrusy taky nemůžu dávat,kytky jsou taky vysoko.No užiju si s tím lumpem až až.Včera jsem ho nechala bez plenky chvíli a on se mi vysrandil do koše s vypraným prádlem ![]() Jinak taky moc nemluvi,neřeším to.Monča začla taky déle a pak nás s toho bolela hlava![]() Jindrásek má 11,3kg.dr se to moc nelíbilo že by měl mít víc,ale koukám že tady většina dětí má stejně,tak nevím co se jí nelíbilo.A 80cm. O víkendu jsme byli na chalupě,dávame si dohromady garáž,děláme z toho pokoj.Takže práce jak na kostele.Počasí nic moc,chvíli slunko,chvíli déšť.Jindráska jsem převlékala snad po 5 minutách,on se začmne vztekat flákne sebou na zem,takže byl každou chvíli turch Ještě že jsem sebou vzala hodně věcí. |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
25.5.2010 12:42:43
Jo takhle to měl Maty taky jednou v létě jako mimino,taky při zubech,dr. mi to vysvětlila tak,že jak mu rostou ty zuby,je víc oslabenej...žádnou rýmu taky neměl...
,vlastně to měl pokaždý při zubech...bud s rýmou nebo bez... |
|
25.5.2010 11:50:29
děkuju za tip na čelenku.
ten audiron znám,ale díky. ono když to má "od zubů",tak je bez teplot a hlavně bez rýmy. Dásna mažu, dávám homeo, někdy i nurofen.Takže by to mělo případný zánět v uchu taky omezovat.Jenže dle dr. ze včera se mu ten otok z úst "tlačí do ucha". On nemá hnis...moc tomu nerozumím. Ještě projedu internet. Samozřejmě, že je jiná situace, když je nemocný s rýmou a pak se dá zánět předpokládat. Snad z toho průjmu Anička nic mít nebude bude to dobré. |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
25.5.2010 11:31:10
Ahoj holky
Kaplanko,to mě mrzí...u nás od listopadu byl co se týká uší klid(ťuk,ťuk),koupila jsem tady na radu někoho AUDIRON kapky a při horší rýmě,je mažu kolem uší,občas i tím ouško vyčistím...u Kačenky jsem moře a koupání moc neřešila,ona se nepotápěla a dávala si na uši pozor a hlavně na to trpěla přes podzim a zimu,ale všechny školkový i školní plavání nejezdila,to měla od dr. zakázáné...vlastně až vloni,ale to už byla,co se týká uší ok....Jinak jsem jí ale koupila takovou čelenku přímo na ochranu uší při koupání,mají různé velikosti,jednou jsem viděla u moře i batole,co mělo i takový špuntíky v ouškách...Jinak věřím,že ten týden u moře se nám nemoce vyhnou.... ted má Anička průjem,dneska první den,nevím z čeho,snad nechytla tu střevní chřipku,co prý ještě furt řádí... |
|
25.5.2010 10:34:38
Lanimko - snad je malé čím dál tím lépe
![]() no a u nás zase děs - Filipovi rostou zuby už 3 měsíce v kuse. Za tu dobu se mu prořízly tři 4ky. Nyní má naběhlou poslední 4ku + všechny 3ky. A ne a ne se proříznout. No a co myslíte, včera o půlnoci výjezd a má píchlé ucho- prý ZASE od zubů ( jednou se obešlo bez píchání, jednou hnisavý zánět spojený se zápalem plic, + dalších x nemocí, vše od ledna). Já jsem na mrtvici a připadám si jak debil. Hlavně ta bezmoc. Mně ničí,že k "běžné" nemocnosti,která by samo o sobě nebyla tak katastrofální, se tohle přidává a pak to vypadá,že je nemocný furtt,i když ho třeba "pouze" trápí zuby, nevyspí se atd. a tudíž z toho plyne taková celková rodinná nepohoda. Když je OK, zdravý,nic nebolí, tak je zlatej, dobře spí. Ale KOLIK takových nocí teď na jaře bylo...mně je ho tak líto.omlouvá se za výlev. chtěli jsme jet na dovču začátkem července. Poslední termín před sezonou. Ale docela mám strach vzhledem k nemocnosti, aby ho nechytli uši tam (DOUFÁM, že zuby bude už mít prořízlé, jinak budu trávit dovolenou u CHocholouška ) Katulenko - prosím - děcka Ti taky trpěli-trpí na uši. Řešíš nějak dovolenou z tohoto důvodu? Hlavně mám na mysli, že i když odjíždíme zdraví, tak jednak se může něco semlít, to je jasné, to i doma, ale hlavně mě jde o koupání v moři - voda v uších - možný zánět? Děkuju taky mě docela mrzí to počasí, nic s tím neudělám, to je jasné. Ale už loni bylo docela "zima",ale ještě to šlo. Pamatuju si, že od konce března jsme běžně výletovali,sluníčko atd. Podzim a zima byla tady u nás krutá a bohužel jaro ještě letos nepřišlo. Několikrát denně leje, fučí, i když teplota už není tak nízká.Kdy by bacily vymřou tím,jak jsme v bytě (i když u bytovky je zahrada) a nemám kontakt s venkem terasou (musí se vylézt z bytu, po schodech)tak mi přijde, že sedím furt doma a stane se, že "propásnu" hezké počasí.jéé já jsem nějaká negativní, to se omlouvám. tak se mějte moc hezky. |
|
25.5.2010 10:15:39
Jitule - letecky u nás asi taky nehrozí,já se dost bojím, do toho občas sleduju Letecké katastrofy v TV + teď spadlo dost letadel ...
Jinak my pojedeme taky na noc. Už jsme takto jeli. Sice to je docela náročné na řidiče (já taky v autě nespím). Hl. to,že ráno na místě jsou děti buď čilé,ale rodiče by spali. Nebo v horším případě jsou děti unavené,otravné,ale neusnou ale dá se to zvládnout a pak je dovča většinou OK. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.