| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 32181  [Dalších 31981 >>]
Kaplanka+kluci 07/05+11/08 61347
19.5.2010 12:00:11
určitě mít depku nemusíš :-) mám doma to samé v bleděmodrém :-)
Pohádka+Ondra 2/05+Matěj 11/08 18980
19.5.2010 11:51:23
Ahoj, mám taky Matěje :-) Na nočník si nesedne - řve. Tak ho tam nedávám, nehrotím. Mluvení je taky bída hrozná, říká jen ham, haf, tata, tady a to je snad všechno. Na vše jen ukazuje a huláká. Takže myslím, že nemusíš mít depku~:-D~;)
nany.latokova 107792
19.5.2010 10:01:22
ahojky maminy, jsem tu nová,ale ráda by jsem si popovídala o stejně starých dětech. Mám syna Matěje a zdá se mi,že vše,co dělá,dělá pomaleji anebo vůbec. ~:( Třeba mluvení mu vůbec nejde a nočník je pro něho noční můra. Nemám moc kamarádek se stejně starým dítětem,tak se obracím na vás. Pomůžete mi?
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
18.5.2010 13:00:44
Jojo,já se těšim,bude změna a hlavně miluju moře ,takže mi postačí,když budu koukat do vln a kolem mě budou raraši pobíhat...~R^Ty komentáře,že máme TEDA odvahu jet mi jdou jedním uchem tam a druhým ven...jen mě to už udivilo,že je vesměs každýmu tak divný...~a~Tak proto jsem se ptala~;)

Jinak mě na tyhle symptomy z mateřské~o~ pomáhá,že fakt jedno odpoledne vypadnu,v mém případě do práce,věnuju se lidem,připadám si užitěčná a pak se zase těším na dětičky...Ted mi připadá,že si to s nima vyloženě užívám,baví mě je pozorovat,jak vymýšlejí hlouposti nebo naopak jsou strašně hodné (to je tak půl minuty~;))
18.5.2010 11:57:09
ahoj,

Pohádko - to je dobře, že jste si dovolenou užili. Já toho malýho násosku asi jen tak neudám...

Je mi líto, jak se pořád potýkáš s únavou atd. Když Ti malej v noci spí OK, tak je to spíš psychická únava? I dkyž po náročným dni s dětmi a náročném dni v práci jsem více unavená z dětí. Takže Tě chápu. Já chodím spát taky hodně brzo. Potřebuju teď mnohem víc hodin naspat než dříve, ale vím,že se to zase srovná .
Taky občas mívám pocity vyhoření na mateřské. Prostě pomáhající profese. Nevyřešilo by se to u vás vrácením se do práce na částečný úvazek? Bydlíš myslím v Praze, nenašla by se brigáda? Nebo (pokud fin. situace dovolí) nějaké hlídání,soukromá školička atd?

Taky s tím bojuju. v práci se mnou dokonce počítají,ale z domu dělat nelze (je nás více účetních a zadáváme informace on-line do softwaru a průběžně s tím pracujeme).Ale hlídání nemám filip se zatím odložit ani nenechám.

Katulenko - určitě si dovču užijete, sice s ďáblíkama si asi moc nepoležíš, ale s tím budeš počítat. My se chystáme na začátku července taky k moři.
18.5.2010 11:57:06
ahoj,

Pohádko - to je dobře, že jste si dovolenou užili. Já toho malýho násosku asi jen tak neudám...

Je mi líto, jak se pořád potýkáš s únavou atd. Když Ti malej v noci spí OK, tak je to spíš psychická únava? I dkyž po náročným dni s dětmi a náročném dni v práci jsem více unavená z dětí. Takže Tě chápu. Já chodím spát taky hodně brzo. Potřebuju teď mnohem víc hodin naspat než dříve, ale vím,že se to zase srovná .
Taky občas mívám pocity vyhoření na mateřské. Prostě pomáhající profese. Nevyřešilo by se to u vás vrácením se do práce na částečný úvazek? Bydlíš myslím v Praze, nenašla by se brigáda? Nebo (pokud fin. situace dovolí) nějaké hlídání,soukromá školička atd?

Taky s tím bojuju. v práci se mnou dokonce počítají,ale z domu dělat nelze (je nás více účetních a zadáváme informace on-line do softwaru a průběžně s tím pracujeme).Ale hlídání nemám filip se zatím odložit ani nenechám.

Katulenko - určitě si dovču užijete, sice s ďáblíkama si asi moc nepoležíš, ale s tím budeš počítat. My se chystáme na začátku července taky k moři.
sladidko+Nikolka08,Michálek10 79306
17.5.2010 22:10:14
Leduško- klídek, už máte opravdu zpoždění s tou dovolenou :-), my byli loni taky s Nikolou, to jí bylo 8 měsíců, takže nedej na ostatní a pořádně si to užijte, hlavně ať Vám přeje počasí
Pohádka+Ondra 2/05+Matěj 11/08 18980
17.5.2010 14:37:40
My byli s Ondrou poporvé v roce a půl u moře a bylo to báječný! S Matějem vloni v 7 měsících taky fajn. Ale musím říct, že jet teď s Matějem k moři si nedovedu absolutně představit a to je ve věku, kdy jsme právě byli s Ondrou. On je ale fakt dost děsivé povahy a pro mě a okolí by to bylo za trest. Takže letos s námi rozhodně nejede, jako správná macecha ho nechám doma a pojedeme jen s Ondrou, ale asi až v listopadu. Ten po moři touží hrozně moc. Matěj pojede až příští rok, až se trochu srovná.

Leduško, pak nějaké fotky hodím:-)
Leduška+Vašík 02/05+Mařenka 18331
17.5.2010 14:27:05
Pohádko - a kde máme fotky??
O Vašíkovi písnu po icq, ale chválím, je to super

Katulenko - neblázni ve 20. měsících je to už "pozdě":-) S Vašíkem jsme byli v chorvatsku autem když mu bylo 8. měsíců a byla to těžká pohoda. Ještě nikam neutíkal a on byl pohodář. S Mařenkou jsme byli loni na Rhodosu letecky a to jí bylo 10. měsíců. Letos jedeme autem poslední týden v srpnu opět do chorvatska a to beru jako už normální věc. Pokud není dítě nějak nemocné vážně, tak nevidím problém s ním jet na dovolenou. Jde jen o to si říct, co má a nemá v tu chvíli přednost a prostě se hodit do pohody.
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
17.5.2010 13:50:51
Ahoj holky

tak jsme nakonec v pá odjeli,víkend si užili,i když to počasí~Rv,ale naštěstí v pá odpo přestalo pršet a pak už nezačalo,takže děti nabalený v polozimních bundách a kalhotech obcházely vesnici,koukaly na šnečky-to byla radost a byly všude~;)

Jen to spaní...doma už to bylo dneska dobrý,ale tam~o~
Za měsíc jedeme do Chorvatska...doufám,že se aspon trochu ohřejem...většina lidí kroutí hlavama,že si troufnem jet s takhle malýma dětma...ale mě to přijde normální,s Kačkou jsem byla prvně taky ve 20měs. a jak si to užila i já...ted sice budou dva lumpíci najednou...ale našli jsme apartmany nově postavené,nízké,kolem dětská hřiště,3bazény,upravená pláž...tak snad to vyjde~R^

Petro,to malej překvapil,co~s~Naši prcci stále žádné pokroky v řeči,vlastně ano,občas zopakujou třeba béé nebo haf~j~~j~
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 32181  [Dalších 31981 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.