| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
17.5.2010 7:37:31
Verísku fotky jsou moc pěkné.
Pohádko taky mám někdy tyto stavy a to jsem doma necelé dva roky ![]() V sobotu jsme měli návštěvu, přijela sestřenice s o dva měsíce starším klučíkem, moc často se nevídáme, takže se samozřejmě chlubíme co ti naši šikulové už umí. Honzík je obr 95cm a 13kg a jezdí dobře na odrážedle, jinak je tichý, plachý a jediné co jsem ho slyšela říkat bylo bába, mnam a zvuky zvířátek. To náš Dennisek je pravý opak je ho všude slyšet a plno, s každým hned komunikuje a je neskutečně ukecanej. Hrozně jsme se nasmály, když sestřenka po klucích chtěla, aby dělali zvuky zvířátek, Honzík pěkně spolupracoval a Dennisek jen koukal a nic z něj nevypadlo, pak ukázala na papouška a Honzík "pipí", sestřenka na Denniska je to pipí??? chvíli na to koukal a říká "papoušek" úplně nádherně i se š i mě to vyrazilo dech, doposud říkal pappap a najednou tohle ![]() Ted je v ohrádce a má tam mluvícího pejska a opakuje všechny slovíčka co jsou na konci říkanek (bříško, barevný, prstíky, srdíčko, hurá, lechtá, kamarád,...) ![]() |
| Pohádka+Ondra 2/05+Matěj 11/08 | 18980 |
|
|
17.5.2010 7:03:07
Ahoj holky,
zdravím zas po delší době. LEDUŠKO - to je super že se ti podařilo tak dobře odstavit a zlepšil se ti exém. To ti moc gratuluji. Vím, že už tě to kojení dlouho zmáhalo Co Vašík po operaci, pořád dobré?Verísku - prolétla jsem fotky, holky jsou fešandy ![]() ![]() ![]() Pájo - to si dáte se stavěním, ale výsledek stojí za to. Tak ať se Vám daří a se zedníky se trápíte co nejméně. A čtení u nás taky nehrozí, jne tak 10 minut denně jak někdo psal. Ale mě to taky už moc nebaví. Vůbec se tak nějak celkově jako matka cítím taková vyhořelá. Nebaví mě ty hraní s Matějem, lezení po zemi, prohlížení knížek...Fakt mě to už prostě po 5 letech doma neba. Ještě, že ho chvíli umí zabavit i Ondra. Ten mě zachraňuje. Celkově už se těším, až bude větší a hlavně až bude umět mluvit!!!! Protože takhle stále jen huláká. My jsme se vrátili před necelým týdnem z dovolené. Byli jsme týden bez dětí a po 2 dnech to bylo, jako kdbych nikde nebyla. Nabitá energie je fuč. I když ono to nebylo žádné válení, hodně jsme chodili a ještě k tomu jsme oba marodili, ale prostě bez dětí to bylo fajn. NOrmálně se mi ani nestýskalo, taková jsem hrozná ![]() Mates se po krátné pauze opět vrátil k budíčku přesně v 5 hodin nebo dříve Z toho jsem fakt odvázaná. Ale jinak se budí už většinou jen kolem 2 hodinu a tomu stále dávám UM. Zatím nemám sílu to začít odbourávat.... |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
|
16.5.2010 1:51:24
LEDUŠKO, díky
Taky jsem ráda, že Vás mám![]() ![]() PÁJO, v pohodě No, čeká vás ještě hodně práce, ale pak to za to stojí, sice je pořád v baráku, co dělat, ale ten prostor je k nezaplacení, já se teda ještě víc klepu na zahradu, až bude teda oplocení, jak je vyženu ven a bude klid- Laura fakt venku je zlaté dítě= je akce a to je její! Takže ať už je plot a pak budu max. spokojená! |
| Paja + Naty11/08+12tt | 80345 |
|
|
15.5.2010 21:43:19
Leduško domeček bude velikostí takovej řekla bych klasika-dole kuchyň, jídelna, obývací pokoj, pracovna, wc se sprcháčem, technická místnost a potom schodiště a na hoře ložnice, 2 dětské pokojíčky, wc, koupelna s vanou a velká šatna, která bude moct být případně využita i jako malá pracovna v případě, že by pracovna dole byla použita jako třetí dětský pokoj.
Dále garáž+jedno kryté stání na druhé auto a vedle ještě takovej "sklad", kde budeme skladovat pneumatiky, lyže, kola, atd... Takže tak ![]() |
|
|
15.5.2010 21:32:44
Verísku tak teď jsem se úplně zastyděla, tak já si tady "stěžuju", že mě už nebaví si pořád dokola s Naty doma číst a on se najde někdo, kdo by za to byl vděčný...no tak beru zpátky
... já vím, že to je moje hodná holčička, ale jen prostě čeho je moc, toho je příliš-číst pořád dokola mi už fakt lezlo na mozek no... |
| Leduška+Vašík 02/05+Mařenka | 18331 |
|
|
15.5.2010 18:16:44
Verísku neboj u nás je to samé. Občas panenka s kočárkem, občas odrážedlo a jinak hraní nehrozí. Knížky tak deset minut za den a to jen některé a jen něco znich. Spíš škubat, trhat, kousat.
Pájo - jak velký bude domeček? |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
|
15.5.2010 14:49:51
PÁJÍ, co bych já dala za to, kdyby L. doma chtěla číst, prohlížet knížky, hrát si s něčím:-( Ona u ničeho nevydrží, nic ji nebaví, vše jen chvilku, nejvíc s panenkou a teď na odrážedle- ještě, že máme ten prostor... Ale na místě ji neudržím, je furt v běhu:-( Venku je teda hodná a šikovná, je to takový hejblátko, všude teda ale maximální kápo- to mě teda až děsí:-(
Jinak my teda ještě taky kojíme, ale do 2 let to asi nedáme jako s Veru, ale já to taky ořvu:-( No a kluka v rodině? Jak se to vezme. Je to vlastně syn švagrový, takže vyloženě naše rodina jako taková ne( z té mojí strany) a u nich zase byla už předem jasno jasně daný, že to bude kluk- u jejího manžela není jediná ženská! Tam se přímo o početí holčičky bojuje a nic už několik pokolení... No, u nás pokud se někdy ještě podaří, tak to holka jistí zase... |
|
|
14.5.2010 13:53:16
Holky také šílím z toho hnusného počasí, od středy tady jen leje a leje, fakt děs
, doma už to je na palici, Naty potřebuje ven - zkoumat, běhat a být na čerstvém vzduchu, jenže předpověď počasí moc povzbudivá není . Když nechodíme moc ven, tak Naty daleko hůř usíná, není prostě provětraná... Když jsme doma, tak ona chce pořád dokola číst, hledat dvojice u pexesa a ať jí zpívám podle jedné písničkové knížky a mě to už nebavííííí!!!!!!!!! Já chci jít ven, sednout si na lavku a dívat se jak si sama hezky vyhraje s kamínkama, travičkou nebo na písku a mít veget ![]() No a nehledě na to, že od čtvrtka se kvůli počasí přestalo makat na našem baráčku (resp.základech), takže pokračovat se bude snad v pondělí... Já už chci sluníčko a teploučko, letos snad ještě nebyl jedinej týden kdy by bylo v kuse hezky, já to jaro jdu asi reklamovat, to je děs, jsem fakt už otrávená ![]() Snad bude po neděli konečně líp! |
| AVET | 82507 |
|
|
14.5.2010 13:05:21
Zdílím, mně, zničit
Bože. A to jsem měla jako jediná na písemný za jedna. |
| AVET | 82507 |
|
|
14.5.2010 13:03:44
chjo,si to budu muset po sobě číst, hrubky do očí bijící a já je tam nechám.
![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.