| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 32181  [Dalších 31961 >>]
AVET 82507
14.5.2010 13:03:04
ahojky holky, sdílím názor a přání na počasí, ale když se podívám ven, myslím, že jim ta předpověď vyjde. Mě čas strávený doma hrozně ničí. Toma to taky nebaví. Když je hezky, jsem s ním venku skoro pořád a on je strašně moc spokojený, navíc pak krásně usíná. Doma to zná, hračky zná.... chjo.
Leduško, taky máme raubíře. Už snačil podrápat nové lino v kuchyni, sničit tv stolek, poškrábat linku, pořád je všude strašnej bugr, přitom je tak sladkej, když spinká, tak nejvíc. Takový bezbranný ňuně.
Holky, obdivuju, že kojíte tak dlouho. ~R^ Klobouk dolů. Kamarádka, co do toho ještě chodila dokonce na plnej úvazek do práce, tak kojila přes dva roky, ani jsem se jí neptala, jak to dělala, dokonce pak byla smutná, když ji malá začala odmítat.
Verísku, moc krásné fotečky.
Moc vás holky prosím, pošlete mi ten soubor nebo jak to mám sakra říct, abych sem mohla vložit fotky. Mám to uložený v PC a teď jsem na notebooku, protože nám u pc klekl monitor a ještě jsme nekoupili nový.
Leduška+Vašík 02/05+Mařenka 18331
14.5.2010 12:27:26
Kaplanko - nekojím tři týdny a strašně se mi ulevilo. Od té doby se mi zatáhl ekzém, který už nešel ničím stáhnout a měla jsem nohy i ruce do krve. I se cítím taková méně unavená, že to tělo funguje lépe. Já už prostě nemohla a musela to utnout.
Meginka+Vašík6/01+Honzík11/08 81237
14.5.2010 11:27:46
Ahoj holky,
jdu vás taky pozdravit před víkendem. Jedeme s klukama a tetou na Moravu, Michal potřebuje dodělat práci do školy, blíží se mu promoce. Tak se mi to počasí taky moc nelíbí. Budeme sice po návštěvách, ale chtěla jsem i nějaký výlet pro Vašíka, tak snad nebude lít celé dva dny.
Já jsem si včera osázela pár truhlíků na balkoně, ale jsem zmlsaná, když kouknu do různých zahradnictví, OBI, Baumax a podobně, tak vzpomínám, co jsem si navozila krásných kytek do obchodu a jaký jsme měli výběr v druzích. Je fakt, že jsem se nedostala do Hornbachu, jak jsem minulý týden plánovala, ale byly takové fronty už před Jižní spojkou, že jsem to vzdala. Tam by to asi bylo lepší. Mám ráda na balkone různorodé kytky, i třeba jen okrasné listem, ne jen muškáty a surfinie, které jsou všude.
Honzík teď spí, ale nenechám ho asi dlouho, pokud se mi podaří ho vzbudit, protože máme před sebou tři hodiny cesty pokud to půjde dobře, potřebovala bych, aby alespoň chvíli v autě spal, jinak jak mi tam hýká a pořád na mně volá mami, tak se nemůžu soustředit na řízení.
Verísku - jako tradičně krásné fotky krásných holčiček. A nevěřím TI, že je Laurinka takový raubíř, to není možné ~t~~t~~t~
Brumlíčku s Tvým bráchou jsem tedy chodila čtyři roky do stejné třídy, ve škole mně zlobil :-) Ještě jednou, je mi to moc líto.
Honzík je taky jiný než Vašík, není to velké zlobidlo, ale je určitě víc samostatnější, když se mu něco nelíbí zaječí, vztekne se, ale brzy se uklidní. Myslím, že bude živější než Vašík.
Jo a dostala jsem na tu mojí bolavou nohu léky na bolest, poslední injekci kterou mi mohl dát a berle, abych si nohu odlehčovala. Jen mi neprozradil, kdy s nima mám chodit ~t~. Doma to nejde, to bych se o Honzíka přerazila nebo by se mi na ně věšel a venku jdu buď s kočárem nebo ho naháním. Mám přijít za měsíc a mluvil i něco o operaci ~:(.
Tak se mějte o tom deštivém víkendu hezky, taky jako Katulenka doufám, že jim ta předpověď úplně nevyjde ~;)
Kaplanka+kluci 07/05+11/08 61347
14.5.2010 10:54:54
Katulenko - užijte si víkend

My máme taky spoustu akcí ale má být zima a všechno je venku~n~ tak uvidíme.
Kaplanka+kluci 07/05+11/08 61347
14.5.2010 10:53:57
Leduško ~:-D ty máš radost z cizího raubíře, jo?
Neboj, Filip je sice kluk,ale Matěj je kliďas, a tak taky poznávám,co je to mít doma neuvěřitelného raubíře a draka~t~e v jednom kuse padá a leze kam nemá.A je neuvěřitelně hlasitej :-) ale je kudrnatej modrookej a vypadá jak andílek :-)

Verísku - krásné fotky - tak přece jenom se ve vaší rodině vyskytl miminko-kluk? tak další bude Váš, ne?

holky - kojíte ještě některá? Tentokrát mě to nějak přestává bavit. Uvažuju o odstavení,ale ono je to dané hodně tím,že Filipovi rostou zuby (mizerný 3~o~~n~) a furt si o mě ty zuby brousí.

Leduška+Vašík 02/05+Mařenka 18331
14.5.2010 10:34:25
Jinak vás všechny zdravím. Holky nevím jak vy, ale já mám doma totální raubířku. Ani snad nemohu psát, co všechno provádí. Kde jaký kluk jí nesahá ani po kotníky. Ke všemu má modré oči, culíčky, hází úsměvy a každého si omotá kolem prstu. Fakt mi málo kdo věří, že je taková. Na návštěvách se totiž stydí a tak je hodná.
Byli jsme na prodlouženém víkendu u našich. Tak ti vědí jaká je. To bylo vzrůšo a fakt se bavili méně, než když jim to popisuju do telefonu~t~~t~~t~~y~
Včera si utrhla celou uzdičku na horním rtu, fakt šikula~6~

Pájo - gratuluji ke stavbě a přeji pevné nervy na zařizování a stavbu. Moc vám to přeji

Verísku - ach jak jsem ráda, že se u vás ječí. Já vím, že to není legrace, ale zpřízněná duše je vždy příjemná

Pohádko - už jste doma že???

Kdo má v blízkosti drogerii Schlecker tak mají akci na ty gelový kapsle na praní. Musíte mít jejich kartičku, kterou vám klidně dají ihnet na pokladně. A pak při koupi tří krabiček platíte dohromady za všechny tři 120,-Kč. Né za jednu ale opravdu za všechny tři.
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
13.5.2010 12:54:29
Verísku skvělý fotky...holky jsou krásné..
Obdivuju tvojí trpělivost,to u nás by jsme spolu už všichni nemluvili,kdyby nastala takováto situace...~q~
V Čáslavi jsme nebyli,to bylo na severu čech..Kačka je tam prvním rokem,takže po soutěžích ještě moc nejezděj,ale ty starší jezděj na můj vkus až moc~e~

Tak Matýsek už v noci pochopil,že pláčem si nevyřve ,aby jsme ho vzali,takže dneska úspěch,vzbudil se prvně v půl2(dříve už třeba v 21h~o~) a brečel chvilinku a pak si sám lehnul a spal...pak když mm vstával do práce (v 5) to taky zkoušel,ale jen stál a čekal,tak ho MM položil a on spal dál skoro do 8h~g~
Takže jsem se zase i vyspala,zítra jedem k našim,tak se obávám,že tam ale skončí u nás,tam ho řvát nemůžu nechat a bude to nanovo...No a hlavně,nebyli jsme tam od velikonoc,tohle je jediný víkend,kdy můžem všichni a oni hlásej nějaké přívalové děště a zimu~Rv,hlavně na jihu,kam zrovna jedem....~n~Tak pořád doufám,že jim ta předpověď nevyjde~;)
brumlíček+Vojtíšek 11/08 37115
13.5.2010 12:02:38
Verísku fotečky jsou úžasné~g~
No a snad se L. zase zklidní, když už babi odjela a najede do svých starých kolejí.~;((
Verísek+VELAMATO 23592
13.5.2010 10:06:27
Omlouvám se za tu hovniválovou, ale ona byla tak pyšná:-) Pak následovalo ještě zatleskání si a veselé podupávání:-)
Verísek+VELAMATO 23592
13.5.2010 10:03:22
Vítání jara a podoba?

[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 32181  [Dalších 31961 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.