| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
11.5.2010 17:10:03
Jandulko je vidět, že máme všechno pěkně načtené a držíme s mírami dle tabulek
![]() ![]() dej prosím vědět jak jste na ortopedii dopadli, Dennis chodí celkem v pohodě akorát dělá blbiny a vtáčí obě nohy a občas cupitá po špičkách ![]() Pájo domeček ti moc přeju, je to super mít zahradu a klid od sousedů. Katulenko no tak to je úleva s tou neurologii a noci to musí být na palici, u nás musím zaklepat, že to celkem jde nebudu si radši stěžovat Sladidko přeji hodně energie .Evo, Tom je tedy pořádný obr se ani nedivím, že dosáhne na kliky, to my ještě naštěstí řešit nemusíme ![]() Kaplanko kozí boty mu nazouvám, jen na dopoledne, on s píš s tím chodzením blbne a když mu ty botky otočíme je to v pohodě, ale musíme vyndavat vložku z bot |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
11.5.2010 13:57:45
Ahoj holky
Pájo,to je super...at to jde řemeslníkům od ruky... ![]() Holky,nás DNES konečně vyřadili z NEUROLOGIE!!!! Mám radost,po tom cvičení v lonském roce a vlastně čekání,jestli se "něco" špatného neodhalí...Pochválili oba,jak pěkně chodí(hlavně Aničku-ta měla vždy něco jinak),jak mají správně nožičky atd....Děti tam byly překvapivě v pohodě,Anička si hrála s jejich panenkou,při čemž předvedla vše co chtěli vidět ..No prostě mám radost...i když jsem dneska v noci děti málem zabili ,protžr nespaly od 1-5....nechápu,Maty řve,chce do postele k nám,tak ho tam dám,ale furt se točí ,povádá,ne a ne usnout,pak začla i Andýna,tak tam byly oba,jenže to se začly dotýkat ručičkama a strašně řřechtat...a bylo po spaní úplně..takže jsem je nakonec dala do postele a nechala řvát ...Jiná metoda mě nenapadá a jsem odhodlaná v tom pokračovat snad to přinese opětovné spaní celou noc... |
| AVET | 82507 |
|
|
11.5.2010 13:41:59
Ahojky holky, tak jsme se vrátili z prohlídky a máme 89 cm a 13.2 kg, takže koukám, že je Tom pěkně dlouhej
![]() Jinak Pájo, moc Ti to přeju a taky moc závidím. Toto je jeden z mých snů. A měla bych tam zahrádku a pěstovala bych si tam bylinky a zeleninu Máme 3plus 1 ( nevím, kde je plus na notebooku a je mi to tady malý. Ale o to by ani nešlo, ale vadí mi, jak jsme obklíčení sousedama a mě to prostě nějak vadí. |
| sladidko+Nikolka08,Michálek10 | 79306 |
|
|
11.5.2010 13:20:19
K mtorce- Nikolka ji nosí doma, občas se povozí ale moc tomu nedá, ale koupili jsme tříkolku s vodící tyčí a o je jinčí kafe, to se jí moc líbí, nechat se vozit a řve,když jdeme domů a už musí slézt
![]() |
| sladidko+Nikolka08,Michálek10 | 79306 |
|
|
11.5.2010 13:18:29
Tak Pájo- gratuluju k domečku a ať jde vše tak jak má.
K druhému těhu- je to fakt hustý, poprvé si člověk odpočinul,kdy potřeboval,teď to prostě nejde, ale alespoň už mi není špatně, jen mám občas motolice, musím si dávat pozor na rychlé pohyby¨. Jo a taky Nikolka se mi zdá,že je nějaká těžší,asi mi i ubyly trošičku síly ![]() |
| Paja + Naty11/08+12tt | 80345 |
|
|
11.5.2010 12:50:14
Ahoj holky,
Katulenko dobře,že už jste zdraví-moc Vám přeji, ať na hodně dlouho, vyžrali jste si těch nemocí už fakt dost a s dvojčatama je to všechno daleko náročnější, to je jasné! Sladidko-toto říká hodně druho-těhulí, že druhé těhotenství je daleko náročnější než první, v neděli jsme byli u kámošky, co je po druhé těhotná a jen se plazí jak je pořád vyřízená, u pvního si to užívala a teď je z ní pomalu troska, no já jsem pořád plná optimismu, že po druhé to bude v pohodě, tak snad mě ten optimismus potom moc nepřejde ![]() Jinak holky my jsme dnes ráno v 8 hodin začali stavět náš domeček! (Teda spíš zednící začali,ale to je jedno), jsem z toho úplně taková nadšená a rozrušená. Tak dlouho jsme to řešili, projekt, stavební povolení, inženýrské sítě, atd. a dnes to konečně vypuklo-MAZEC až se Naty probudí, tak sedáme na kolo (máme to cca 13km) a razíme tam očumovat bagry jsem z toho fakt hotová-náš domeček už se staví ![]() |
| jandulkaja | 45944 |
|
|
11.5.2010 12:28:05
Petro,tak to májí ty naši lumpíci úplně stejné míry
![]() Jinak Jindrásek točí pravou nohu dovnitř,tak jdeme 28.5. na ortopedii,poslala nás dětská dr. My byli v sobotu ve Vlakovém muzeu,bylo to prima.Ale všude teda olej,měla jsem černý i kočár.No bylo to něco hlavně pro manžu,i když Jindrásek taky nadšený,ale v tom Leteckým byl nadšený víc. V neděli jsme jeli k mojí ségře,neteř má klučinu ročního,tak si kluci hráli.Jindrásek tam na zahradě jezdil na motorce,už vypadá že přišel na to jak ![]() |
| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
11.5.2010 11:11:59
Brumlíčku - vztekání vzdor jen tak nepřejde, akorát se mění podoby a vyvrcholení bude puberta
![]() ale je to důkaz zdravého vývoje, dítě si uvědomuje svoji identitu, učí se fungovat, ví co chce. Jen my matky jsme z toho občas na provaz.Chápu Tě. |
|
11.5.2010 11:09:09
Petro - hezké míry, taky je to kus chlapa.
Zaujalo mě,že Denisek chodí s "kozíma nohama". Zrovna včera byl v Sama doma odborník na "stereotypy chůze" a říkal, že boty na kozí nohy nedoporučuje. Dítě by mělo mít nějakou speciální obuv atd, které by vadu korigovalo. Ale nemám osobní zkušenosti. Jen,že mě to zaujalo. My se máme fajn. Filipovi se teda pořád derou zuby. Ale jinak je to drak. V neděli jsme byli v Punkevní jeskyni v Moravském krasu. Tak jsme si to užili. A máme skoro každý víkend nějakou akci. Takže mně to teď pěkně utíká. Zrovna dneska jdu do školky na besídku ke Dni matek. |
|
11.5.2010 11:03:43
ahoj
Klandr - zkušenosti s Vojtovou m. nemám vůbec žádné, takže neporadím. Sladidko - tak gratulace k novému bydlení. Katulenko - teda, to jste si vyžrali ošklivou nemoc celá rodina. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.