| klandr | 107555 |
|
11.5.2010 7:31:08
ahojky
omlouvám se že vstupuju,potřebuji jen event.zkušenost.Kamarádka má synka stejně starého jak máte děti staré vy a od cca 9ti měsíců cvičí vojtovku a snaží se s ním "prát" doteď.Máte někdo zkušenost s cvičením takto velkého dítka?děkuju |
| sladidko+Nikolka08,Michálek10 | 79306 |
|
|
10.5.2010 21:47:38
Ahojky,
tak se jdu taky nahlásit,že jsme v pořádku. Nikolka je bezva,je docela hodná, i když občas se vzteká,ale není to tak hrozné, jsem za to ráda,protože já jsem teď nějaká pořád unavená, tohle těhu mi dává zabrat víc než to první,ale asi je to tím, že před tím jsem mohla odpočívat kdy jsem chtěla, neměla jsem žádné starosti, to teď s Niki nejde. Navíc nás čeká stěhování, máme dosud 2+kk ve 4.patře bez výtahu. No to si neumím představit se dvě dětma tyhle schody hamtat takže jdeme do 3+1 ve 2 patře- to bude úleva,ale už aby bylo stěhování za námi, jak říká moje mamča, to je snad lepší vyhořšt než se stěhovat.No nic, jdu něco dělat než zalezu do pelechu. Mějte se všichni krásně. |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
10.5.2010 16:52:17
Tak hlásím 18 měsíční prohlídku,ale o 16 dní dříve 11,3kg a 80cm, dneska to proběhlo v klidu i s pani doktorkou povídal, vzhledem k tomu, že trochu vtáčí nohy, chodíme s kozíma botama, tedy jen doma
Katulenko tak hlavně, že je už dobře. Brumlíčku je to hrozné tyhle tragédie. Už se zase těšíme na sluníčko byli jsme celé dny venku a ted je to zase na pytel ![]() |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
10.5.2010 14:07:21
Ahoj holky,tady je nějakej klídek
![]() My jsme už zdraví,pevně věřim,že na dlouho ![]() Jen Maty blbě spí,vzbudí se kolem desáté a řve,chce k nám do postele....tak jsem na konec odolala,ale už byl zase probuzenej e nemohl zabrat...v jednu přišla Káťa,že se jí zdál špatnej sen,jestli může k nám...ve 4 začala vrečet Anduli...v 5 jsem si jí brala k nám.... ![]() MM během noci odešel do obýváku ,takže tam bylo místa ....Ale já jsem jak přejetá a těšim se až večer zalehnu...ted ale běžim do práce...a koukejte taky občas psát![]() ![]() |
| brumlíček+Vojtíšek 11/08 | 37115 |
|
|
10.5.2010 12:46:30
Ahojky,
Katulenko tak ať se brzo uzdravíte a už vás ty choroby nechají na pokoji ![]() Meginko brácha chodil na základku do Hostomic. Pocházím od tamtud, ale brácha byl starší o 11 let. Děti neměli. Je to hrozný, ale občas to jde. Musíme jít dál, jen je mi někdy líto všeho. Na víkend jsme byli u kamarádky má miminečko chlapečka šest týdnů. Bylo to prima. Pak jsem zůstavala u kamarádky v Plzni, se kterou jsme tam jeli. No a neděle horor. Vojtík se vztekal a řval pořád. Už jsem myslela, že se to zlepšilo, ale ten den jsme byla KO. Fakt jsem nemohla. No návrat domů byl také super ![]() Jak jsem byla vyždímaná tak chudák manža , ale v tu chvíli jsem prostě neměla chuť ani mluvit natož něco poslouchat a být chápavá manželka![]() ![]() |
| jandulkaja | 45944 |
|
|
8.5.2010 7:23:53
Ahojky holčiny.
Katulenko,jejda to si užíváte,ať je brzo lépe ![]() Maginko,no to věřím,mě taky nejvíc chybí tatínek. Dnes se chci ještě někam podívat a koupit tatínkovi na hrob též nějakou kytku.Hned vezmu i babičce a dědovi. Včera jsem byla v Ikee,ale tam měli jen růže a lilie a takový.Já bych chtěla chryzantény,je to kytka tatínkova narození. Minulou neděli jsme byli v Leteckém muzeu Kbely,bylo to prima.Jindrásek byl úplně nadšený z vrtulníků.Iva mu tam koupila malé letadýlko a on pak furt hučel jako že letadlo lítá ![]() Dnes jsme si naplánovali Vlakové muzeum v Lužné,tak snad nám bude přát počasí. A zítra jedeme k mé sestře,neteř má klučinu bude mu tento měsíc 1 rok,tak si s Jindrulou pohrajou. |
| Meginka+Vašík6/01+Honzík11/08 | 81237 |
|
|
7.5.2010 13:00:59
Katulenko ať je brzy líp
.My jedeme do toho Hornbachu, než tam budou miliony lidí. |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
7.5.2010 12:41:40
Ahoj holky
Brumlí,to je hrozný neštestí...měli děti? ![]() Tak ted ta nemoc skolila nás dośpělí,doslova umíráme,MM si vzal dovolenou,včera ležel,dneska já...Je mi zle,jestli bylo takhle Matymu,tak se nedivim,že se mlátil do hlavy...protože mě bolí,že by mi měla rupnout... ![]() |
| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
7.5.2010 11:13:18
hezký pátek
chci Vás jenom pozdravit a popřát hezký víkend ad odrážedlo - Filip docela už jezdí,ale zatím jen doma-rovné,hladké. Brumlíčku - to jsem nevěděla,upřímnou soustrast. Smrt patří k životu,ale já se s ní hodně těžko smiřuju. Vždycky mě zpráva o smrti zasáhne (ať už to je někdo blízký,nebo i neznámý) |
| Meginka+Vašík6/01+Honzík11/08 | 81237 |
|
|
7.5.2010 10:47:49
Ahoj před víkendem
![]() My máme Vašíka na škole v přírodě, tak toho s Honzíkem využíváme a chodíme na návštěvy a tam, kde to Vašíka s námi nebaví .Brumlíčku jak jsi napsala o bráchovi, tak mně hned napadlo, jestli jsem s ním nechodila do třídy. Bylo mu tak 40 a chodil na základku do Hostomic? Dozvěděla jsem se tu smutnou zprávu mailem od spolužačky. Ty jsi o dost mladší, Tebe bych si nepamatovala. Honzík má taky motorku, ale zatím jen na doma, spíš na ní chodí. Už jsem koupila helmu a chci to s ním venku natrénovat, než se vrátí Vašík, abychom ho překvapili. Taky máme v neděli ukládání urny babičky, zemřela už v létě, ale strejda jí měl pořád doma. Nějak se mu jí nechtělo dávat do hrobu. Odpoledne pojedeme s Honzíkem koupit samozavlažovací mísu na hrob a nějaké pěkné kytky už na léto, ať to tam mají všichni moji blízcí hezké. Je to blbý, když to tak napíšu, ale pořád mi z nich nejvíc chybí maminka... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.