| jitule458 | 82377 |
|
|
4.5.2010 10:48:36
Děkuju už aby bylo líp
|
| jandulkaja | 45944 |
|
|
4.5.2010 8:25:57
Ahojky holčiny
![]() Katulenko,teda to muselo být strašný,chuděrka Maty,přeju ať už je jen a jen dobře a něco takového Vás už nikdy nepotká. Brumlíčku,fotečky nádhera ![]() ![]() Jsem se chtěla zeptat,jak vašim dětem jde ježdění na motorce.Nás Jindrásek si na ní jen sedne a sedí,ještě neví co s tím i když mu ukazujeme jak.když jsem jí vzala ven,tak jí nosil,místo aby jezdil.Tak zatím budeme trénovat doma. Jo a ještě máme novinku,Jindrásek je už 3 den bez dudlíka,odhodil ho sám a už ho nechtěl ![]() Dnes jdeme na 18 měsíční,tak pak písnu jak jsme na tom. |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
3.5.2010 12:55:10
Katulenko tak to je mi líto, taková hrůza a bezmoc!!!!! Musí to být hrozný pocit
![]() Brumlíčku no fotečky nádherné, závidím ty snídaně a pití z hrníčku, u nás nehrozí pořád máme savičku, ale je zajímavé, že z pet lahve se pacholek napije a pokud jsou tam bublinky, tak je to bžunda jak ho šimrají v nose ![]() ještě z otevřeného hrnku by pil, ale to je naprosto všude takže jen pod dohledemDennisek taky ohmátává a očuchává babičce kytky je to sranda, chodí od jedné k druhé a pořád "voní, voní" ![]() |
| brumlíček+Vojtíšek 11/08 | 37115 |
|
|
3.5.2010 12:31:54
Katul tak to je hrozné, ale hlavně,že je Matymu už líp. Tak ať už vás takovýhle víkend nepotká.
Jitule gratuli k těhu ![]() pár foteček od nás ![]() mám zadeček ![]() snídaně ![]() můj stoleček ![]() koupačková ![]() motorista ![]() moje malé kytičky ![]() celou ruku bych si tam dal ![]() |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
3.5.2010 12:14:05
Holky tak si představte,že včera byl Matýsek ještě horší,jen ležel a koukal,už ani nebrečel
![]() prostě hrůza pohledět...odpoledne měl 40,5,tak jsem zavolala našemu pediatrovi a ten přijel a diagnostikoval jasnou bronchitidu a jasným poslechovým nálezem....takže dostal ATB a ještě nás poslal na RTG,aby vyloučil zápal plic-tak to naštěstí je dobrý....Takže se mi opět potvrdilo,že podle CRP se nelze orientovat ani po 3dnech horečkách,tj. rozjetém zánětu,jeho hodnoty byly negativní....A doktor super,i v neděli přijel,já mu říkám,že doufám,že za tři dny nebudu volat kvůli Andulce...a on,no a když budete,tak se nic neděje Musim mu donést nějakou lahvinku...včera jsm byla z Matyáše úplně hotoá,že jsem se zmohla jen na poděkování![]() Dneska je na tom líp,i když ještě hodně spí,ale ted zrovna leze na stůl a domáhá se PC ...takže hlavně at zlobí,jen už nechci zažít,to co tenhle víkend![]() |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
3.5.2010 12:03:25
Katulenko, at je Matymu co nejdříve dobře
![]() Jitule tobě taky ![]() Jsem zvědavá jak to bude u mě, jestli se tedy zadaří, taky první těhu bylo naprosto v pohodě tak se toho trochu bojím ![]() Právě jsem koupila dětskou houpačku, no Dennisek je nadšenej neskutečně, zatím není přidělaná tak má táty vytahané ruce jako opice , ale odpoledne jí bude přidělávat tak se moc těším na to jak si to bude malej užívat![]() |
| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
3.5.2010 11:48:14
Jitule, přeju,ať to zvládáš a přejde Tě to co nejrychleji.
|
| jitule458 | 82377 |
|
|
2.5.2010 20:42:33
Reny příznaky, snad všechny. Od bolení břicha, přes prsa a hlavně je mi zle, ale furt a to i z vody, furt se mi navaluje.
A do toho omlouvám se,že to sem píšu, se včera Ondra total pokadil,takže na sprchu, no tak jsem to neudejchala, nechala ho ve sprše a otočila hlavu do mísy. No hrůza. Fakt oproti minulému těhu asi tak o 180stupnu opačně. |
| Arni | 19497 |
|
|
2.5.2010 14:17:48
Krasnou nedeli!
Katulenko, moc drzim palce, nejak se to ted na vas lepi:( ![]() ![]() ![]() Kaplanko, pekne miry, ja jsem taky zapomnela napsat, ze jsem byla ted v tydnu s Maxikem na technicke, mel uz vlastne vic jak 18.mes a pul. Objednala ho tak kvuli ockovani po mesici, stejne ho nemohla naockovat, ze ma zarudly krk, tak se jeste tam potrmacime ted v tydnu. No a ty miry ma taky super, 12,5kg a 86cm ![]() ![]() Je to chlapik Dr. mu pretahovala pindourka, tak jsem malem na ni skocila, az mu zacala tect krev a Maxik jen vytrestil oci, ani nezaplakal, hrdina muj statecny a chrabry![]() ![]() |
| Meginka+Vašík6/01+Honzík11/08 | 81237 |
|
|
2.5.2010 12:22:12
Katulenko, moc moc držím palce, ať je líp. To radši ať zlobí, než být chudáčci takhle nemocní
.My jsme včera byli v Plzni na oslavách osvobození, měli jsme s sebou ještě synovce, tak si kluci užili zbraní, aut, spoustu si toho nafotili, líbilo se jim to . |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.