| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 32181  [Dalších 31901 >>]
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
2.5.2010 12:17:51
Ahoj holky

Tak u nás jedním slovem šílený~n~~n~Matyáškovi teploty trvají,včera byl úplně schvácenej,apatickej,jen plakal nebo ležel na mě....a kašlal,odpoledne jsme se zbalili a jeli na pohotovost,dr. ho poslechla-bez nálezu-možná malinky chrůpky,ale spíš přeneseně z pláč,krk relativně klidný,prý ATB zvažuje,vzhledem délce teplot,ale udělá ještě CRP,to bylo pod 8...takže anamnéza děsná,ale klinicky nic,prý dnešek má být zlomový,kdy by se měl lepšit,jinak zí jiné odběry~d~,závěr viroza....na noc na kašel Prothazin,jinak stoptisin,co dávám,ale nezabírá,dopoledne měl několik záchvatů kašel,nic nejí ani nechce ty léky...včera jsem nad nim už ~n~,když jsem ho viděla...Anička má taky teploty a kašel,ale menší a snáší to ok...ta je s MM ,Maty se mnou jak klíště celý den i noc,když jdu na WC,tak sedí na stoličce a čeká na mě,když se převlíkám,drží mě za ruku nebo sedí na posteli a čeká...chudáček...dneska k ránu už tak netopil,tak uvidíme,ale dopoledne probrečel a prospal...Jestli to je jen viroza,taknaprosto šílená,na jednu stranu jsem ráda,že nemá ATB,ale nevim,jak mu pomoc..ještěže je víkend a nebyla jsem tu sama...
Kaplanka+kluci 07/05+11/08 61347
2.5.2010 12:09:55
Gandalf ~R^ ale jestli to je on? ~t~
2.5.2010 12:04:50
Jitule - přidávám se ke gratulacím k těhu.

Vzpomněla jsem si na Sonindu - myslím,že má termín v květnu.
2.5.2010 12:02:05
hezkou neděli,

Katulenko - tak jak marod? už je to lepší?

Minulý týden byl Filip na 1,5leté prohlídce. Bylo mu teda o 14 dní méně,ale kvůli 4.hexe jsme nechtěli čekat,než onemocní (musí se naočkovat do 18m věku nebo co). Takže má 12kg a 80cm, on teda mi na jaře dost pohubl při nemoci. Ale i tak to je dobrý. No ale měl reakci na očkování jako blázen. Vždy měl max malé zarudnutí.Teď měl tvrdý horký rudý bolavý otok 15x10cm,takže celé stehno~a~ bez nurofenu a IBU-HEPA masti to nešlo...

Radko - krásný fotky a krásný pupík~s~ čaroděje nevím- "ten" z Pána z prstenů? Gargamel ne, ale nějak podobně to znělo? už si nepamatuju~f~

vlasy jsme Filipovi ještě nestříhali. Má je kudrnatý,takže nevypadají jemně.

Arni 19497
1.5.2010 21:44:54
My uz jsme Maxika ostrihali, mel takovy stredni proud, velke ciro a jak mu to slo pres ty kratsi boky, tak to mel jak prehazovacku~t~ Ted to ma vsechno ostrihane na stejnou delku a vypada v tom hezky, mamka je sikovna, docela se pak uz cukal:-)
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
1.5.2010 21:23:13
Radko už máš pěknej pupíček~6~

čaroděj nemá chybu~t~~t~

Pohádko taky závidím vlasáče, Dennis jich má tak asi polovinu~e~

Arni 19497
1.5.2010 21:03:36
Ahojky, vsem pekny vecer~x~

Jitule, taky ofiko gratuluju a at je vsechno ok~R^ Mas uz nejake priznaky?
Teeda, se tu nejak s tema mimcama roztrhl pytel, coz je teda bezva~g~~R^, jsem zvedava, kdo se jeste prida~t~
Ja jsem si kazde tehu uzivala a bricho milovala, ke konci uz pak teda ne, ale tehule se mi vseobecne libi. Ja jsem se citila tak nejak celkove pekne a vubec to bylo strasne naplnujici, nosit to miminko pod srdcem a uvazovat o tom, jak asi vypada a jak se tam ma~s~~s~~s~ Hned bych do toho sla, ale uz by to asi neslo.

Radko, tobe to slusi~g~, mas pekny pupicek, tech 9 kg mas urcite jen tam, jsi porad stihlounka. Na te prvni fotce mi prijde Linda jeste jako miminko, takove kulatoucke tvaricky miminkovske, ale na te pak, jak drandi na motorce - pri predstave, ze tak jezdite na prochajdy, tak wow~e~ Maxik tedy na motorce neujede ani zbla, ani ho to na ni netahne, moc toho neujede, nejak ho nechytla za srdce~d~ Viktorka na ni drandila, sotva spickama na zem dostala.
Jo a toho carodeje nepoznam~f~, ja na ty fantasmagorie moc nejsem~j~~;)

Zkoukla jsem zpatky fotecky~g~, nad dortickama zasnu, hlavne bych si teda s chuti kousla... Asi si pujdu dat jeste zmrzlinu aspon~w~~;)
RadkaRR, M05, L08, E10 32328
1.5.2010 19:34:56
Jitule, tak veliká gratulace!!! Ať jde vše, jak má!!

Mně to přijde taky takový divný, že už jsem těhotná naposledy. Je mi to líto už teď a to zrovna nejsem typ, co by se nad svým pupkem kdekterak rozplýval ~t~

Mám nahoře zase už 9 kilo, jsem prostě děsně nenažřaná a nemůžu si pomoct, už to vidím, že to zase dotáhnu na 20.

Pohádko, kluci jsou nádherní. Raubíři od pohledu. sakryš já vám ty vlasatý děti závidím, Linda je furt takovej poloplešoun, vlásky má jen zezadu (a lá fotbalista 80. let).

Meginko, koukám, že Honzíka do jídla fakt nutit nemusíš, co? Není nad pořádnej kus masa~:-D

Petro, dort nádherný. Pro mě je tohle úplně nepochopitelný ~t~

Vkládala jsem fotky, tak to sem nakopíruju taky:

Nejprv výroba čarodějnice.

Schválně jestli poznáte, za jakého šel Mára čaroděje :)

A moje maličkost:

Laurenka 85484
1.5.2010 10:05:46
ahoj holky,
jsem ostuda, už jsem tu dlouho nebyla, ale byly jsme i s malou nemocné a ve volných chvílích se buď učím nebo blbnu na facebooku (že, Jituš? :-))

Jitule, moc gratuluju.

Pohádko, mě se po těhu nestýská, kdybych mohla mít hned tak roční dítko, byla bych radši ~t~

Ad nočník: nám došel ve čtvrtek, sytě žluťoučký, malá už ho nosila všude po bytě, tak jsem zvědavá. Ale vůůůbec nespěchám, není kam, že.
jitule458 82377
30.4.2010 20:36:00
Holky děkuju moc
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 32181  [Dalších 31901 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.