| jandulkaja | 45944 |
|
|
30.4.2010 10:13:16
Ahojky holky.
Teda fotečky kráááása,dětičky jsou úžasný ![]() ![]() Petroend,dort je teda nádherný,jsi šikulka ![]() ![]() Jitule,velká gatulace k těhu .Taky bych brala ještě jedno,ale to už by jsme se do bytu nevešli a hlavně finance v tom hrajou taky roli. No jinak u nás už nějak pohoda.Občas si ještě popláču,tatínek mi hodně chybí.Ale život jde dál.Pomáháme mamince finančně.Teď jsme se dohodly se ségrou že koupíme hrobku,maminka na to nemá.Tak ségra už má hrob a v pondělí jí bude volat paní kolik to bude stát. No sanatorium už se nám chýlí ke konci,už jdeme jen 6x,tak hurááá.Ivče to hodně pomohlo,má lupénku už pryč,tak jsem ráda. Dnes jdeme taky a pak hned na čarodějnice,já s Jindrulkou jen na chvíli.Konečně nám přijede doufám dnes taťka,tak se na něj těšíme.Tak mažu se dát do vaření oběda a pak půjde Jindrásek a já si dám ![]() |
| Pohádka+Ondra 2/05+Matěj 11/08 | 18980 |
|
|
29.4.2010 21:46:14
Jitule no paráda
![]() Mě je normálně líto, že už nebudu nikdy těhu :-( Ale tři fakt asi nedám. Díky za pochvalu kluků, Ondra na fotkách vypadá jak blbec, pořád teď dělá ksichty, ale podle mě z něj roste hezký kluk ![]() |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
29.4.2010 21:26:27
Jitule,taky gratulace
![]() ![]() |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
29.4.2010 20:46:07
Katulenko tak snad bude lépe
![]() Jitule no tak to gratuluji, to je mazec jak se to tu rozjelo ![]() Holky děkuji za pochvaly ![]() |
| jitule458 | 82377 |
|
|
29.4.2010 19:50:36
Tak už to mám i ofiko, jsem těhu
![]() |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
29.4.2010 17:30:30
Tak jsme zavřený doma,je to k vzteku...anička si užívá sama babičku venku,řádí podle co slyšim pěkně
![]() Tak tu dr. byl....Matyáš je poslechově čistý,krk klidný...jen viroza,prý to řádí...No a Matyáš na takovýhle teploty trpí...chudáček,ted spí v kočáře na chodbě,v postýlce spal málo,tak jsem ho uhoupala,jen apaticky ležel...tak snad mu zítra bude líp... Petro,ten čoko dort vypadá úžasně,jsi šikula ![]() ![]() |
| Jája a spol. | 71011 |
|
|
29.4.2010 14:46:54
Holky, teda vy jste taaaaak sikovne kucharinky, to neni mozne. Petro, ten dort vypada fakt uzasne !! Ted bych hodila slintajiciho smajlika, kdyby byl.
Katulenko, at jste z toho brzy venku a mate super doktora, to by se u nas nemohlo stat ze by prisla k nam.Pohadko, kluci jsou krasnoucci ![]() To tak leti.....Dneska je tu prekrasne, tak cekam, az se probudi holky a pomazeme ven. Pekny den vsem !! ![]() |
| Leduška+Vašík 02/05+Mařenka | 18331 |
|
|
29.4.2010 13:07:08
Petroand - to si děláš legraci s tím dortem. Je nádherný, ale pro mě provokace. Snažím se zhubnout a tak takový věci mě příšerně lákají si kousnout!!!!
Katy - tý jo, to snad není pravda takovou teplotu. Hlavně, aby se mu ulevilo Pohádko - jů po dlouhý době fotky kluků. Jsou opravdu nádherný. Na ně se holky musí lepit jak vosy na med ![]() |
| Pohádka+Ondra 2/05+Matěj 11/08 | 18980 |
|
|
29.4.2010 12:44:42
Katulenko, to je děs, ať se z toho brzo dostane, ta teplota je dost vysoká :-(
Dneska je nádherně co, si chrochtám :-D a tady dvě od nás ![]() ![]() ![]() |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
29.4.2010 12:42:22
Meginko vkládám odkaz na čoko hmotu, pracovalo se mi s tím opravdu moc dobře akorát rozválení byla trošku fuška, ale nakonec to šlo celkem dobře
http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?f=26&t=7 Katulenko at to není nic vážného a je zase lépe My taky marodíme, ale ven chodí má rýmu sice zelenou, ale snad to tolik nevadí ne??? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.