| jandulkaja | 45944 |
|
|
26.4.2010 14:13:54
Leduško,krásná fotečka,no z očí jí koukajá samé kulišárny.A jaký má culíčky
![]() Jindrásek je to samé. Jo a uspávám taky,lehnu si s ním do ložnice a povídám pohádku,čtu nebo zpívám. |
| jandulkaja | 45944 |
|
|
26.4.2010 14:13:47
leduško,krásná fotečka,no z očí jí koukajá samé kulišárny.A jaký má culíčky
![]() Jindrásek je to samé. Jo a uspávám taky,lehnu si s ním do ložnice a povídám pohádku,čtu nebo zpívám. |
| jandulkaja | 45944 |
|
|
26.4.2010 14:11:05
Katulenko,jejda to musel být šok.Maty je šikula
![]() Jindrásek taky nemluví,na vše ukazuje,ale Monča začla mluvit až kolem 3 roku.A manža byl to samé.Tak uvidíme co nám řekne dr na 18měsíční prohlídce,jdeme příští týden. Pájo,tak to je škoda,tak držím palečky aby to vyšlo příště ![]() ![]() ![]() Rený,moc hezká fótečka.Musím dát taky nějaké do albíčka. |
| Leduška+Vašík 02/05+Mařenka | 18331 |
|
|
26.4.2010 14:04:45
![]() To aby jste viděli, jak Mařenka taky vypadá. No z očí ji koukají čertíčci a neposedí ani chviličku. A jinak od pátku nekojím Podařilo se mi jí odstavit a jsem za to fakt ráda. Tělo mám zhuntovaný a hormony rozházený. Mařenka ač byla neskutečný závislák to nese dobře. Ale to tím, že už víc jak pět týdnů jsem jí tenkrát nechala vyřvat v noci a odmítala kojit co dvě hodiny. |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
26.4.2010 13:22:40
Ahoj holky
Radko,jojo,přeleze klasickou postýlku ,na kliku u dveří prcek ještě nedosáhne,na klasickou velkou židli vyleze teprve chvíli,ale postýlku přeleze-jde do rohu,tam se nějak vyhoupne,přehodí nohu a zbytek jsem neviděla....dneska v noci jsem jen slyšela ránu-jak dopadnul a už mazal za mnou...Tak nevím,pokojíček budou mít až se přestěhujem nahoru místo rodičů... Jo,a další perlička Matyášova smysl pro pořádek a perfektnost-od doby hezkého počasí chodíme hned z venku do koupelny mít ruce,jednou jsem jim to ukázala,dala stoličku k umyvadlu...od té doby ještě než stihnu Aničce sundat boty,Maty táhne stoličku směr koupelna a domáhá se otevřít dveře,hned jak se s radostí umyje,tlačí tam Andulku ![]() Pájo,tak ti aspon pomohlo k tomu vědění,že je ten správný čas.... ![]() Evo,naše děti taky nemluví,na všechno ukážou,všemu rozumí,ale nemluví... |
| AVET | 82507 |
|
|
26.4.2010 13:00:46
Ahojky holky,
Chci jen napsat, že Tom teda moc nemluví. On v 7.metru říkal mama. Potom kolem roka říkal auto, pes, snažil se říct traktor, prostě se snažil a já se ho v tom snažila podporovat a chválit. Ale tak dva měsíce říká akorát Ham a ano. To je vše. Vystačí si s posunkama. Na vše ukáže, strašně moc věcí pozná, i různé "povely" jako, aby si sedl na schody, že mu obuju botičky a tak. Ale prostě přestal mluvit. Tak nevím. Za 14 dní jdeme na 18.měsícní prohlídku, tak snad se rozkecá. A když ne, tak se svět nezboří. Vadí mi to jen proto,aby v tom nebyla nějaká psychická záležitost, kdyby nemluvit vůbec, tak neřeknu..... Pájo, to je dobře, že Ti to pomohlo k rozhodnutí, jestli ještě druhý chtít či ne. Já v hloubi duše moc chci holčičku, ale mám z toho takovej strach. Jsem na vše sama. Teda chlapa mám, ale fakt mi nikdo s Tomem nepomůže, partner maká do večera, babičky mám daleko¨..., já nevím. Snad mít holčičku někdy budu, aji kdyby to byl chlapeček, to je fuk, ale fakt mám strach. Na druhou stranu, kdybych to stihla, než budou Tomovi tři roky, tak v práci mi zase budou muset držet místo a TOm už nebude malej uprchlík, co musí za každou cenu všechno vyzkoumat. Tak se opatrujte, občas sem juknu. V mnohém jsem zde našla radu. |
| RadkaRR, M05, L08, E10 | 32328 |
|
|
26.4.2010 12:51:21
Katulenko, takže Maty už přeleze klasickou ohrádku u dětský postýlky?
My máme tohle vyřešeno, podařilo se nám přestěhovat Lindu do velký postele. Od té doby, co spí s Márou v pokojíčku, spí výrazně lépe. Dnes sem za ní byla jednou, ale měli jsme už i noci (asi 3), který prospala celý, o čemž se mi mohlo dosud jen zdát. Taky usíná výrazně líp, usne už buď u pohádky, nebo potom sama (někdy na sebe ještě s Markem chvilku povykujou). A kupodivu z postele ani nezdrhá (až ráno) - toho jsem se bála taky. a já mám hlavně volnou postýlku pro miminko. |
| RadkaRR, M05, L08, E10 | 32328 |
|
|
26.4.2010 12:46:16
Pájo, tak to mi je líto, že nerozšíříš zatím řady těhotných. A máš pravdu, podle toho zklamání, když už s tím člověk počítá, se nejlíp pozná, že už zase chceš další. Tak budu držet palce, ať to vyjde brzo.
Rený, to je fotka, jak do Kolji Super, moc mu to sluší. A fotograf machr, jak decentně nainstaloval mlýnek, aby kryl pindíka ![]() |
| Paja + Naty11/08+12tt | 80345 |
|
|
25.4.2010 21:47:44
Katulenko také uspávám Natálku, že u ní jsem, takže si z toho nic nedělej
. Rený pěkná fotka malého telefonistu ![]() Radko je fajn když si prohlídky u dr., nebo jiné aktivity kolem dětí zkusí i tatínek, že? Si potom bude maminky alespoň víc vážit za tu dřinu, co musíme na MD kolikrát absolvovat ![]() |
| Paja + Naty11/08+12tt | 80345 |
|
|
25.4.2010 21:44:47
Ahoj holky, jejda Vy jste na mě tak myslely a já ostuda se tady celý víkend ani neukázala
, no měli jsme fakt pilno, že jsem si k PC sedla až teď. Včera jsme hned ráno odjížděli slavit 80.narozky mojí babi a dnes dopoledne k našim a odpol.jsme měli návštěvu, takže rychle zase zpátky domů chystat pohoštění, uklízet, atd. Takže nestíhačka.No jinak teda těhu nejsem, včera jsem to dostala, ale vůbec nevím, co takové zpoždění mělo znamenat, od pátku mě začalo dost bolet břicho, úplně mě to bodalo a měla jsem břicho nafouklé jako balon, vůbec jsem nevěděla, co se mi to jako s břichem děje, bylo tak nafouklé, že jsem fakt na to těhotenství dost věřila, jsem si říkala, že mi asi už roste děloha (v prvním těhu mi začalo bříško růst strašně brzo), v sobotu jsem měla břicho už jako dva balony a bolení pokračovalo a odpoledne jsem začala krvácet, tak jsem pochopila, že těhotná teda nejsem...poslední tři dny jsem se fakt už cítila úplně těhotně, že jsem fakt myslela, že jsem těhule a pořád jsem si to v hlavě skládala a uvědomila jsem si, že to mimi doopravdy už chci. Do teď jsem si nebyla úplně na 100% jistá, jestli fakt chci už, ale po tomto uplynulém podezření se mi to v hlavě poskládalo a vím, že druhé už opravdu chci a že to zvládnu...takže tak u nás ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.