| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 32181  [Dalších 31841 >>]
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
25.4.2010 21:01:53
Ahoj holky,

My dneska poprvé vyjeli na kolech...Když jsme děti dávali do vozíku,málem se to nepovedlo jak stršně řvaly~n~~n~...no ale pak po cestě už to bylo ok...Ujeli jsme 20km,Kačenka už nemohla dojet,bylo toho na ní moc..poprvé,na novém kole...

Jo,holky,dneska v noci jsem měla šok~o~...děti už tak týden blbě spěj,noc z pátku na sobotu byla šílená...tak už jsem byla připravená je nechat řvát...začal Maty asi kolem jedné,2x jsme u něj s MM byli,stejně říl a říl...odešla jsem,za chvíli klid a MM říká...on vylez´z postele a tluče do dveří...~e~a já~e~ ho ještě zpucla,že je blázen,když jsem to uslyšela...no nechápala jsem..Matyáš stál za dveřma a bušil do nich...prostě to moje malé miminko už vylézá s postele~:(~:(...Takže skončil u mě a dneska přes poledne vylez 2x,večer taky a strašně řve...Takže konec pohodového usínání po dání po postýlky,musela jsem u něj sedět než usnul(bylo to teda asi za 5min.~j~),ale stejně...Doufám,že je to jen přechodný stav,to řvaní...
Arni 19497
25.4.2010 20:48:46
Ahoj po krasnem vikendu~x~
Byli jsme dnes v Ova Zoo, bylo hodne lidi, ale super jsme si to uzili, nemohli jsme jeste o pul pate deti dostat pryc:-) Videli jsme krmeni simpanzu, to byly skoro az telala~t~, jedna tam mela i miminko, to bylo krasne no a vudce smecky se delal dulezity, tak tam delal poradky a radil jak cerna ruka. Chvilema jsem se i bala, jestli se nemuze dostat pres ten prikop, hazel i do lidi, co mu prislo pod ruku, tak pak babi s Maxikem radsi odesli. Chovatelka to na mirkofone komentovala a rikala, ze jsou to velice agresivni zvirata a kolikrat se pokousou do krve. No, zajimave:) I hrosi se tam chytli~e~ "Udrzba" slonu byla strasne legracni, nastkovali nohy tem, co je sprchovali ze zadu jakoby na masaz, jeden mel "nalozenou" kazdou nohu zvlast v lavoru, tam jsme taky skejsli no a pak na kazdem hristatku, ale s tim se pocitalo~t~~R^
Fotky nemam jeste stazene, tak hazu aspon jednu ze vcerejska, jak si Maxicek ve vane telefonoval:-)~s~
jandulkaja 45944
25.4.2010 8:04:22
Radko,Marečkovi vše nej k svátku~x~~x~~x~
jandulkaja 45944
25.4.2010 6:56:09
Jo a Jindrásek toho taky moc nenamluví.Mele sice o sto6,ale není mu rozumět.
jandulkaja 45944
25.4.2010 6:55:08
Hezké ráno.

Včera bylo fakt nádherně.Byli jsme u mamky,tak jsme jí vytáhli na procházku.Šli jsme do lesa,Jindrásek si tam hrál s holčičkou a pak na písku.No měl písek až v plíně~t~Bylo to prima.

Maginko,tak s kolem to naštve.my je máme raději na balkoně,ale odvezeme je na chalupu.tam jezdíme hodně,víc než v Praze.

Pájo,taky jsem zvědavá co ukáže testík,tak snad se brzy ozveš.

Radko,taky moc děkuju.
Jinak Jindrásek je to samé,vše musí dělat sám.Jak se mu do toho někdo plete,flákne sebou na zem a řve.No skvělá podívaná.
RadkaRR, M05, L08, E10 32328
24.4.2010 20:36:21
Ahoj holky, zdravím po tradiční pauze.

Pájo, téda, držím palce a moc nás pak nenapínej!

Jandulko, vy se s celou rodinou držte. Je mi to moc líto.

Katu, supr fotky ze ZOO, teda, já už jí mám tak dlouho v plánu. Budeme muset přejít k realizaci .)

Kaplanko, tak výsledky dobré.To je moc dobře, když je ko až za 3 roky, tak to určitě bude v pohodě.

Meginko, kurňa, to je teda s tím kolem fakt pech.~Rv

Rený, budu akorát slepě závidět :)

Mám dojem, že jste tu mluvili o 18m prohlídce. Tak my ji máme za sebou. Nějak jsme to se setřičkou špatně spočítali (ehm, to jsem matka, co?) a Linda byla už v 17 měsících. Kontrolu s ní absolvoval tatínek a užil si to se vším všudy. Linda byla nejprv v čekárně moc hodná, jenže asi po půl hodině čekání vstoupila so čekárny holčička s lízátkem. A naše paní (bohužel po velikonocích bratrem čerstvě poučená, jaká je to dobrota), to lízátko chtěla .... a nedostala. Takže prohlídku absolvovali v hysterickém záchvatu řevu, který se mu podařilo utěšit až doma a ještě dostal sprdunk od doktorky, že ji krmíme lízátkama. A to ještě díky tomu řevu neměla paní doktorka šanci zjistit, že naše paní ignoruje veškeré snahy o naučení zvířátek, odmítá cokoliv ukazovat v knížce, používá akorát baf a čč ma psa a kočku, jelikož je máme doma ~:-D (doufám, že není sama takovejhle lemplík). Její slovní zásoba taky zrovna nic moc. Nejčastější slovo je "hele", ale zase ho říká moc roztomile ~;)

Aktuálně jsme dnes byli na výstavě lega v Roztokách. Je malá, ale super, vřele doporučuji všem lego nadšencům. Mára byl nadšenej a protože má v neděli svátek, tak rovnou jedno lego dostal. Byl v sedmém nebi.

Pak jsme to vzali ještě přes Hornbach, zítra budem sázet jabloň a hrušeň a koupila jsem si taky nějaký kytky. Tak už se těším, že se zítra porýpu v hlíně.

Jinak u nás byli z pátka na sobotu babičky (má tchýně a pratchyně) a musím teda přiznat, že ještě chvilku a asi bych vylítla z kůže. Naše Linda je zrovna v takovém samostatném období (vše chce dělat sama a my ji necháváme, pokud ne, tak se vzteká a to ona umí opravdu pěkně). Jenže prababička ji chtěla do všeho zasahovat, do jídla (krmit), do chůze (vodit), zakazovala ji vytahovat oblíbené šuplíky a třeba i sedět na písku (protože je to studené). No nakonec se to dostalo do stadia, že jakmile babička promluvila, tak Linda spustila hurónskej řev. Což babička moc nechápala a zasypávala mě informacemi typu, že jí asi bolí ouško a má zánět středního ucha, nebo se např. ptala, co s ní jako dělám, když má takovejhle den
No nechci si stěžovat, neb mám obě babičky ráda, ale tentokrát sem toho teda měla fakt dost.

Ještě, že jsme pak vyjeli na to lego. Linda byla zlatá a hodná holčička.

Uf to bude po té dlouhé absenci zase mega příspěvek ~:-D
jitule458 82377
24.4.2010 11:16:45
tak Pájo jak?
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
23.4.2010 15:33:47
Meginko koukej to i vyfotit a hodit sem~b~
Meginka+Vašík6/01+Honzík11/08 81237
23.4.2010 14:45:01
Petroend díky za tipy. Recept jsem udělala přesně podle tebe celou dávku, říkala jsem si právě, že ze zbytku si něco vytvaruju do foroty. Kameny mám hotové, teď jsem dort naplnila krémem, jdeme s Honzíkem ven a až přijdeme a půjde spát (snad dnes usne, ne vždy se mu to odpoledne podaří) to chci potáhnout a namalovat šachovnici.
Dám vědět jak to dopadlo ~;)
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
23.4.2010 12:00:33
Kaplanko to je dobře, že vám to takhle dopadlo, my jdeme doufám na poslední kardio prohlídku ve dvou letech.

Pájo držím palečky~R^

Meginko to je pro zlost to kolo a k tomu ještě ta potahovka nedala jsi tam moc toho tuku na celou dávku je to 30g takže na 1/4 asi tak 7g
zkus přidt půl na půl mléko s cukrem, pokud se to drolí tak si navlhči ruce vodou a pokud je to hodně tvrdé dej to tak na 5 vteřin do mikrovlnky změkne to a jde s tím lépe pracovat
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 32181  [Dalších 31841 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.