Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leduška+Vašík 02/05+Mařenka | 18331 |
|
|
15.4.2010 13:38:53
Holky já mám zase den. Sedím tu nad kafem a myslím na lepší zítřky.
V devět jsem šla s Mařenkou k doktorce pro mastičku na ekzém, co je jen na předpis. Nikdo tam skoro nebyl, hned jsme byli venku. Strojím jí a v tu chvíli telefon ze školky. Volali mi, že Vašík má úplně opuchlé oči a že oni jdou ven. Tak jsem ještě klepla na sestru, domluvili se, že ho mám přijít ukázat. Letěla jsem do školky, tam akorát potkala maminku s Kristýnkou. Taky chudák úplně opuchlé a až krvavé oči. Vašík opuchlý kolem očí. Tak k doktorce, tam jsme prostě se schodli, že nic krom léků a kapek do očí co už mám není. Vašík byl tedy ve školce od února tak dva týdny. Prostě nemůže mít nic normálního jako rýmu a kašel. Ale nejdřív Imptigo, pak ten pindík a teď alergie. V pondělí mi volali před obědem, že jim tam leží v postýlce a usíná. To měl léky v sobě a bohužel byl otupělý, v úterý doma a dneska otekl. Fakt žůžo. Maník ekzém hrozný, já ještě horší. Chtělo by to moře, ale o něm si tak můžeme nechat zdát. Radko - gratuluji k holčičce. Máte jméno? A ve velký posteli spí Mařenka už dva měsíce. Ovšem já s ní. Až přestanu kojit, tak tam určo bude chrupkat s Vašulkou |
| Leduška+Vašík 02/05+Mařenka | 18331 |
|
|
15.4.2010 13:35:31
Jandulko - upřímnou soustrast tobě i celé rodině
|
| jandulkaja | 45944 |
|
|
15.4.2010 13:24:47
Petro,taky moc děkuju.
|
| jandulkaja | 45944 |
|
|
15.4.2010 13:23:09
Katulenko,no Jindrásek mi dokázal vylít celý friťák,no aspoň mě donutil ho konečně umýt.
Jájo,chválím holčičky,jsou to kočičky.A gratulace k těhu,bude to teda záhul,ale věřím že to zvládnete. Radu,tobě taky obr gratulka k holčice ![]() |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
15.4.2010 13:21:11
Upřímnou soustrast a hodně sil ![]() |
| jandulkaja | 45944 |
|
|
15.4.2010 13:20:11
Holky moc Vám děkuju.
Dnes už je to trochu lepší,ale včera jsem byla fakt na prášky,malýmu jsem málem udělala kafe místo čaje. Do toho všeho ráno volá manža,že ho nabourala ženská s vysokozdvižním vozíkem,měla na něm palety a neviděla ho.On na ní troubil,auto samozřejmě nepojízdné.No ještě že se nestalo něco jemu.A to má jet zítra na Slovensko Chtěl jet domů,ale já mu řekla ať je v práci,že mi tady stejně moc platný nebude,přijede teda v pondělí. |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
15.4.2010 13:19:08
Radko,gratuluju k holčičce
![]() Já dneska ráno potřebovala vyřídit jeden telofonát...děti byly u linky,klasicky rabovaly...už telefonuju a najednou koukám,jak je převržená láhev s olejem,povolené víčko a jen to pomalu teče ...a nasává se to do Matyho punčocháčů..ten do toho vesele dělá pláci plác...no bylo to skvělý,olej všude,ještě ted se to leskne a všude jsou cápoty a to už jsem to nejmíň 5x vytírala a pěnili jsme jarem všichni ..děti jsem převlíkla,šla vytírat,mezitím okupily koupelnu,vlezly do sprcháče a hrály si s hračkama z koupání-jenže plné vody...ale aspon jsem to vytřela a pak znova do suchýho děti převlíkla...no prostě takový normální den![]() ![]() |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
15.4.2010 13:12:15
Jandulko,upřímnou soustrast,hodně sil celé rodině
![]() |
| Pohádka+Ondra 2/05+Matěj 11/08 | 18980 |
|
|
15.4.2010 13:01:09
Jandulko, je mi to moc líbo.... upřímnou soustrast
![]() |
| Pohádka+Ondra 2/05+Matěj 11/08 | 18980 |
|
|
15.4.2010 12:59:57
kaplanko - dvě se prostě nevejdou nebo asi jo, ale byl by celý pokoj zabraný a to se mi nechce. Možá jsem si říkala, že bysme Matesovi přechodně pořídili takovou tu střední postel z Ikei, to je jediná možnost. Jinak Matěj usíná večer sám, to naštěstí ano, i když občas jsou taky výkyvy, kdy najednou brečí a vyžaduje si mě u sebe. V noci má stále jednou UM.
Matějovi rostou teď tři řezáky najednou (jeden už má venku) a je to tedy taky chuťovka. Převlíkám ho zas tak 6x denně jak slintá :-( a je utrápený, pobrekává. Ach jo, ať už jsou venku. Ondra to měl taky nejhorší ty trojky. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.