Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
15.4.2010 14:11:07
No Kači, s trochou nadsázkou to je u nás normální
![]() ![]() Oni rabovali "svůj" úsek v lince...olej dávám až úplně až dozadu,za roh,podcenila jsem Matyho,že vleze do skříňky a vytahá všechno...no už ho tam nedávám ![]() Leduško,at je malý brzy ok...já si pamatuju,jak na jarné alrgii trpěla moje šéfová a její syn a strašně jim pomohla nejdříve akupunktura a pak homeopatie... |
| Leduška+Vašík 02/05+Mařenka | 18331 |
|
|
15.4.2010 14:09:01
Kačo - tý jo, to je šikovný, že vypije rýžové mlíko, mě tedy nechutnalo a Maník mě tím mrskla po hlavě. Lepší je sojové mlíko, jogurty, pudinky. Díky soje je tam zastoupení i látek co jsou v normálním mlíku, myslím tím minerály a tak. Je daleko chutnější. Dá se koupit to sušené, které jsem nezkoušela. Ale jinak v krabicích mají v DM, tescu a určo i jinde. Jogurty kupuji ve zdravé výživě. Jsou famozní. Dávala jsem jeden kamarádce, která měla zakázané mléčné věci kvůli bakterii. Nejdřív ochutnala s velkou obavou. pak ho přímo sežrala a hned jsem jí vezla další.
Dneska jsem ho nesla ochutnat sestřičce k dětské doktorce, protože ta chtěla vědět, jak to chutná. Jen ta cena je fakt příšerná |
| Leduška+Vašík 02/05+Mařenka | 18331 |
|
|
15.4.2010 14:05:44
Vizitu jsem včera viděla poprvé a koukala přesně kvůli tomu ekzému. Mě jako mamince, která má doma dítě s ekzémem tam prostě nesedělo spoustu věcí. podle mého to nechali zajít dál než to zajít muselo. Nechápu, že ve dvou letech jí dřív neudělali alergické testy. Do nemocnice přišla v punčocháčích a až na konci řekli, že musí nosti čistě bavlněné oblečení. Nikde neřekli, jestli vyzkoušeli i jiné alternativy. Prostě mi té holčičky bylo strašně líto.
Mařenka je hodně silný atopik, ruce a kolem jednoho kotníčku to má stejné jako ta holčička. To jsou dvě místa, které prostě nestáhnu ani za mák. Vždy přez noc ještě jo, ale přez den, jak se šmrdlá v jídle, přez pusu, tak to jde prostě okamžitě do háje. Tváře to samé. Pokud hodně brečí, je úplně olezlá v obličeji. Ale pořád s tím bojuju, zkouším a vymýšlím nové věci. taky je na omezené mléčné dietě. Nesnese jogurty, sunar ano a tvrdý sýr. Alergii na mlíko nemá, takže je to jen o zkoušení. ovoce a zeleninu skoro žádnou v syrovém stavu. Lepek vyšel taky negativní na testech. Prostě mě v tom pořadu fakt něco nesedělo. Teď míchám ichtiolovou mast s konopnou a skvěle jí to zabírá ![]() A Vašík fakt to je na pyl, z jídla to nebylo tentokrát. Jenže on je na tom jak já, pokoj začne mít tak v srpnu ![]() |
| Pohádka+Ondra 2/05+Matěj 11/08 | 18980 |
|
|
15.4.2010 13:59:25
jo ještě k té alergii - Odnra takhle začal vloni, přesně touhle dobou. Neustále rudé opuchlé oči, slzel, šmrdlal si je stále. Měl to celé léto až do podzimu, kdy jsme tedy vyrazili na alergologii a tam samozeřjmě zjistili pyly a trávy :-((( Takže te´d bere Aerius a zatím to jde, i když už si taky oči mnul, že ho trochu svědí. Snad se nerozjede víc.
|
| Pohádka+Ondra 2/05+Matěj 11/08 | 18980 |
|
|
15.4.2010 13:57:53
Leduško je mi taky moc líto toho vašeho exému, to musí být hrozné. Na Vizitu jsem se včera taky dívala, bylo mi té holčičky tak moc líto :-((((
|
| KacaK. | 18185 |
|
|
15.4.2010 13:57:35
Jandulko, upřímnou soustrast!
Katulenko, normální den? To by mně kleplo. Viktor teda nemá naštěstí nic podobýho v dosahu, vlastně i v lince má vyhrazený svůj prostor. Víceméně to funguje. Vylitý olej to je noční můra ![]() Leduško, to je hrozný. Takhle se chudáček trápí! Na co má alergii? Je možný že už to bude mít brzo za sebou (to období). Jinak mně mudra doporučila nějakou mastičku na ekzem tady od jedný báby. A nám to zafungovalo suprově. Když tak ti dám na ní kontakt, nebo ti můžu zařídit a sjet tam, kdybys to chtěla vyzkoušet. Je to v Přešticích u Plzně. Ale musí to bejt prý atop.ekzem. My máme normálně horní špičáky a já o tom vůbec nevím. Přitom Luky u špičáků vyloženě trpěl. Jo, a skončili jsme s kojením. Dnes už ani nehledal prso ve výstřihu, tak snad už to tak zůstane! Je alergický na mlíko, tak mu ráno dávám rýžový mlíko s kakaem. Kdyby jste měli někdo tip na něco jinýho, sem s tím, budu moc ráda! |
| jandulkaja | 45944 |
|
|
15.4.2010 13:57:03
Holky,moc vám všem děkuju.
No je to zajímavý,u babičky to bylo taky.DEn před smrtí byla ok a měla chuť na pivo a ráno volali z nemocnice že umřela.Taťka aspoň umřel doma. Tak mám malýho vzhůru,seděl na nočníku,ale nic neudělal.Za chvíli dostane svačinu a ve 14:45 odcházíme s Ivčou na léčebnou procedůru. |
| Arni | 19497 |
|
|
15.4.2010 13:51:17
Viktorka chce smajliky;)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Radko, gratuluju k dalsi cacorce ![]() ![]() Jednu maminku s dvouma detma a predporodnim brichem si pamatuju z bazenu take, pritahovala strasne pozornost. Aniz bych nejak chtela, proste ten pupek je magnet a hnedtak se to nevidi (v zavesu s dvema detma) Vsem tehlulkam drzim palce Chtelo by to ale nejakou tapetaz, ne? Jak rostou II. pupiky Ledusko, s tou alergii me to mrzi a vubec, ze si to tak vyzirate:( Vcera jsem se divala na Vizitu, byla tam holcicka s silenym ekzemem a dohanelo me to k slzam, hruza ![]() Vazne jsem vdecna moc moc, ze mam zdrave deti ![]() |
| RadkaRR, M05, L08, E10 | 32328 |
|
|
15.4.2010 13:43:12
Jandulko, to mě moc mrzí. Přeju upřímnou soustrast!!!
![]() ![]() |
| Arni | 19497 |
|
|
15.4.2010 13:38:56
Jandulko, take se pridavam, uprimnou soustrast tobe i cele rodine
![]() Je mi to moc lito. Ted premyslim, ze je zvastni, ze obcas se lidem pred smrti ulevi, asi aby meli ten odchod ulehceny. Muj deda take tak umrel, akorat v nemocnici, ale najednou ho prestalo vsechno bolet a dr. se divili. Tak ze ho druhy den pusti a tu noc zemrel. Jeste rikal babicce, ze se mu zdalo o andelich... Dost nas to vzalo, ale na druhou stranu jsme byli radi, ze odesel pokojne. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.