| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 32181  [Dalších 31721 >>]
Verísek+VELAMATO 23592
14.4.2010 21:16:39
JÁJO? tak jsem moc ráda, že jsi mě vyslyšela a nakoukla, napsala a ukázala holčičky tady všem:-) Díky ajsem moc ráda, že už jsi s mimi v pohodě:-) Je to fakt zázrak a nádhernej:-) Ať jste v pořádku a moc držím palečky:-)

JITULE, taky moc gratuluju:-)

Já, nějak nestíhám- doma teď se ségry rodinou a baabi to je náročný a Laura je snad víc a víc šílenější zvíře:-( To není období, ale stálý stav od narození- jsou z ní všichni paf a navíc je víc avíc závislák na mně, což mi vadí moc, jenže nikdo s ní nechce nic mít- je to s ní fakt hodně náročný, takže chápu, že každý raději mizí:-( Strašně se mi navíc zhoršila teď tou 2 měs. návštěvou ve spaní, což bylo její jedniné plus:-( Takže fakt se nenudím...
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
14.4.2010 14:31:09
Všem těhulkám~x~

Meginko vůbec nezávidím, at je to co nejdříve lepší ~;((

Dennisek se taky vzteká, ale zatím sebou nemlátí o zem, ale ryčí jako pavián a ve chvilince přestává, ale pokud se na něj ještě kouknu, přidá na intenzitě, takže ho nechávám o samotě a nevšímám si ho a za chvilku je klid~b~
Meginka+Vašík6/01+Honzík11/08 81237
14.4.2010 14:25:35
Holky díky, na další měsíc mám ty UTZ a laser, po ukončení procedur se uvidí, když mně to bude bolet dál, musím znovu k doktorovi, nevím co pak se mnou bude dělat. Asi to ale bohužel nebude naposledy, vyvolala mi to bolest v krku, měla jsem v těle zánět a přestěhovalo se to i do kyčle, prý se to od 35 dá očekávat :-(.
Jo a sice nemáme doma vztelinku, ale zase máme dudlíkového závisláka. Bez dudlíku neusne a pokud ho po spaní neuklidím, aby ho neviděl, tak pak se ho nerad vzdává.
Vašíka máme na karate a my jdeme ven.
Kaplanka+kluci 07/05+11/08 61347
14.4.2010 14:07:06
KacoK, fakt jo? No vidíš,zase jsem chytřejší. :-)
KacaK. 18185
14.4.2010 14:02:01
Meginko, snad budeš brzo OK!

Už musím letět!
KacaK. 18185
14.4.2010 14:01:36
Kaplanko, právě že u kamarádky měl problém manžel. Takže jsem to nepochopila. S jiným to prý opravdu nemá~t~ Asi nervy dělají svoje i u chlapů.

Katulenko, ten je úžasný!!!

Jájo, to zvládneš, i bez Bohnic, uvidíš~;) Jde fakt jen o začátek. Pak je prý malý věkový rozdíl výhodou!
Holčičky, jsou krásný!
14.4.2010 13:53:07
Jájo - ještě jednou gratuluju. Myslím,že po dvojkách zvládneš jedno miminko levou zadní :-) přála bych Ti to.~x~

to je zajímavé s těma přirozenýma otěhotněníma po IVF. Předpokládám,ale že to lze, pokud je problém na "straně" ženy? Že se to léčbou může upravit? Nevím, vůbec jsem o tomto neuvažovala.
14.4.2010 13:50:57
Meginko - rychle se uzdrav,ať jseš fit na léto. Je to na dlouho?
14.4.2010 13:50:21
holky myslím,že vztekání je normální:-) tím se utěšuju :-)

Jitule - no já bych dítě do 2 let nedala. Matěj byl v té době hodně kojený, hlavně v noci~q~, nemluvil, na plínách. V 2,5 letech se to všechno zlomilo a já za pár týdnů byla v tom :-)

určitě bude vše OK a všechny to krásně zvládtene~x~

Katulenko - to je hezký, jak se Matyášek stará :-)
Meginka+Vašík6/01+Honzík11/08 81237
14.4.2010 12:47:14
Ahoj holky,
tak jsem četla, že máme další těhulky. Gratuluju všem a přeju bezproblémové těhtenství ~R^ a hlavně pak hodně sil a pevných nervů :-).
My jsme včera byli na kontrole s oběma klukama na rehabilitaci, s Vašíkem cvičíme denně na záda a břicho, Honzík prý taky dobře chodí, máme jen v létě chodit co nejvíc po nerovném terénu, po trávě, hodně šplhat, chodit po schodech, aby posílil svalíky. A koupit nízké měkké lehké botky, doma chodit co nejdéle jen v ponožkách.
Jinak musím Honzíka pochválit, není vzteklinka, tedy alespoň zatím ~t~. Ale je pravda, že ani s Vašíkem jsem nějaké vztekací scény nemusela řešit. Honzíkovi pokud něco zakážu, tak třeba zabrečí, ale dá se určitá věc vyměnit za jinou vhodnější nebo když leze kam nemá, většinou ho umluvím, zatím i venku. Je ale pravda, že tak dlouho ještě venku nechodíme.
Katulenko s dvojčátkama je to úžasné, když se přežije to nejhorší období, co? Musela jsem se usmívat, jak píšeš, že je Matýsek šikovný. Máme v rodině taky dvojčátka holčičku (ta je celou dobu od narození drobnější) a ta od malička bráškovi pomáhala, přinesla mu nočník, když chtěl čůrat ~:-D.
Jájo holčičky jsou krásné, pamatuju si je z fotek jako scvrklé novorozenečky ~;)
Jinak já jsem skončila se cvičením, bohužel ~:(, mám zánět vazů co drží kyčel, není to ze cvičení, ale mým stavem kyčlí po luxaci při narození. Váhu si tedy držím, ale nemůžu ani s klukama na kolo, co jsem se tak těšila, žádné dlouhé procházky, do schodů. Bolí mně to, už dvakrát jsem byla na injekci, chodím na laser a UTZ.
Musím končit, Honzík se vyspinkal.
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 32181  [Dalších 31721 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.