Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
14.4.2010 12:35:46
Ahojky holky,
Jájo,holky jsou krásné ![]() ,to naši prci s jídlem nic neuměj,ještě tak vidličkou něco napíchnout,ale u lžíce čekaj až jim dám do pusy a jinak se v tom sami matlaj a míchaj![]() Jinak jsou šikovný,co jim řeknu,podaj,ukliděj...obzvlášť Matyáš...až si s MM říkáme,že to neni normální u takovýho malinkýho dítěte...on prostě všechno do detailu udělá jak se má,já řeknu,že se jdem přebalit a půjdem ven...on hned běží do ložnice donese mi dvě plíny,ubrousky a když je v dosahu oblečení na ven,táhne mikiny atd...Vylije pití na zem nebo stolek,vezme utěrku a utře,tuhle jsme jim zkoušeli dát právě nakrájený chleba s vidličkou u malého stolečku,když dojedl,vzal talířek a odnesl ho na linku,pak vzal ubrousek a utíral vidličku ...atd atd...to jsou věci nad kterýma jen zůstávám kroutit hlavou a pak už je zapomenu...ale několikrát za den mě překvapí,co udělá...Když se oblékáme ven,ukazuje a dělá pazvuky do té doby,než nenachystám k ruce i věci pro Aničku...nebo když brečí,běží a donese jí dudlík nebo pití...Obráceně to je Aničce šumák,jestli tam má Maty věci ńebo dudana... |
| Jája a spol. | 71011 |
|
|
14.4.2010 12:34:48
KacaKu a proc myslis, ze jsem tak silela nad tema // ? obe mi tu rvou jak paviani vetsinu dne, taky mam pocit, ze to nejde zvladnout, ale ono proste bude MUSET no.....Pro mimino bude nejdulezitejsi, aby dostalo najist, mohlo spat a vymenila se mu plina...dvouletackam bude muset brzo dojit, ze nemam cas resit vsechny sarvatky, pokud nebude jedna druhou bouchat fakt tezkou hrackou po hlave a vsechno ostatni se casem podda. No a jak jsem psala, jestli skoncim v blazinci, dam vedet, az me daji dokupy
![]() Vztekani je u nas nekolikrat za den, nepodam, co chteji, odchod ze hriste, obcas pri jidle, pri davani vecer do postylky=konec hrani, tahani o hracky, atd....takze skoro furt |
| KacaK. | 18185 |
|
|
14.4.2010 12:26:04
Ahoj!
Jájo, to je teda mazec! Ale v dobrém! Myslím, že začátky budou krušné a pak už to bude spíš pohodička! Ty to zvládneš. Taky mám kamarádku, co otěhotněla po IVF normálně. Po porodu se vůbec nechránili, když jim to stejně nejde a šup. Má kluky rok a půl od sebe. A všem dalším těhulkám moc moc gratuluju Já bych to teda nedala, tak blízko od sebe. Jsem srab!![]() Pardon, ale vaše děti se taky vztekají. Jupí!!!! Já už si říkala, že Viktor není normální, když začal takhle brzo. Dost mně uklidňuje, že nejspíš je Ale je to spíš Někdy je to náročný. |
| jitule458 | 82377 |
|
|
14.4.2010 11:25:27
Kaplanko a myslíš,že je velký rozdíl jestli je to "po dvou" nebo po 3 letech? Já totiž začínám mít strach
![]() |
| Jája a spol. | 71011 |
|
|
14.4.2010 11:09:37
Ahoj holky,
Hlasim se po skoro roce! Prestala jsem k vam chodit z casovych duvodu, ze zacatku jsem jeste docitala, pak nakukovala a pak uz byla uplne mimo misu. Tak se omlouvam ted vsem, co me uz neznaji, jiste pribyly nove maminky. Dekuju vam, co jste me prisly podporit na mnou zalozene tema, to jste koukaly co ![]() ![]() Verisku i tobe za mailika Ja jsem taky byla vykulena, kdyz jsem objevila ty //. Nejak jsem to schroustala, az me ted mrzi, ze jsem si to neuzila. A to jsem si planovala, jak pri tretim ditku (nekdy za spouuustu let), kdyby se podarilo fakt otehotnet doma, jak to manzovi reknu nekde na veceri, romanticky a jak si to vynahradime, kdyz u holcicek diky IVF to kouzlo bylo nulove. Ale byl to fakt sok ![]() Pohadko a maso to bude kazdopadne, jenze na potrat jit proste nedokazu. Treti ditko jsme planovali, hold bude driv a az takova vychutnavacka-jak jsem mela v planu (haha) to nebude. Clovek mini, priroda meni. Spousta lidi mi napsala, ze je to zazrak a asi fakt je, tak uvidime, jestli to opravdu dopadne, zatim nemame srdicko, takze to neni jiste. Diky mooc za podporu, Katulenko ![]() Ja dam vedet, jak to s nama pokracuje, pripadne poslu smsku z Bohnic v zime ![]() no a ted ty moje kuratka, poslu aspon fotku. Mame se fajn. Zrovna dneska maji presne 18 mesicu. Umi si nasadit cepici, snazi se jist samy kasi (ale je to vsude ) Podaji boticky, plenku. Uz si i samy vydrzi hrat, ale jeste stale mame hodne kravalu za den, kdyz se zatahnou za vlasy, kousnou-vzdy pretahovani o nejakou hracku.![]() ![]() |
| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
14.4.2010 10:31:45
holky všem těhulkám, i těm novým přeju pohodové těhu,aby vše bylo OK.
je to krása docela obdivuju Vaší odvahu mít děti do 2 let je Vás tu fakt hodně.Koukla jsem na ten prosinec 2010 a Jája už zní docela vesele (četla jsem tu diskuzi,co založila) |
| sladidko+Nikolka08,Michálek10 | 79306 |
|
|
14.4.2010 10:28:32
ahojky,
Tak s tím vztekáním - u nás je to to samé,Nikola zkouší co vydržím :-(,ale jen chvíli,pak dá pokoj,tak to není zae taková hrůza. Jitule-tak gratuluju(potichoučku) Já jsem ve 13tt, mám za sebou prvotrimestriální screening, vše v pořádku,tak jsem moc ráda. |
| jitule458 | 82377 |
|
|
14.4.2010 9:00:04
tak to jsem se práskla "zbytečně, já myslela na prosinci 2010 :-D
|
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
14.4.2010 8:12:05
Bylo to na skorodvojčatech...Jitule,tak to potichounku gratuluju a držím palce
![]() My dnes jdem na poslední Prevenar ,to bude zase řevu![]() ![]() |
| jitule458 | 82377 |
|
|
13.4.2010 20:03:26
Tak jestli myslíme stejnou diskuzi, tak jsem ji taky četla, jelikož tam možná zapadnu, ale je to tak čerstvé a ještě jsem nebyla u doktora,takže to nepíšu neb to nechci zakřiknout
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.