Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leduška+Vašík 02/05+Mařenka | 18331 |
|
|
11.4.2010 12:25:47
Hezkou neděli přeji
Katulenko - krásné dětičky a židličky bohužel i velké židle jsou u nás taky na stoupání a tím došáhnutí požadovaného ![]() ![]() Golfky mám Peg Perega už za Vašíka jsem je kupovala a jsou super. Tedy mě vyhovují. Pro mě byl požadavek, aby se v nich dalo i spát. Prostě aby šli skoro do lehu a byla ta část ležící i s nožičkama co nejdelší. Což tyhle báječně splňují, pak skladnost a velký košík mají taky. Měli jsme je několikrát i u moře a loni už i Mařenka v nich jezdila když seděla. Jinak je tedy využívá každý den na poobědové spaní. V noci spinká v posteli, ale přez den není schopná usnout jinak než v kočárku. takže je mám v ložnici, šoupnu jí do nich a ona se krásně vyspinká do růžova. Někdy i tři hodiny ![]() |
| Laurenka | 85484 |
|
|
11.4.2010 11:16:43
Katulenko, moc hezké fotečky. To jsou židličky z Ikea, že jo? Včera jsem je tam viděla. Vydali jsme se koupit stoleček a židličky, ale neměli tam ty, co chceme. Tak jsem se na netu zapsala, aby mi dali vědět, až je dostanou.
Normálně, mám strašnou radost. Posledních pár nocí zas Anče byla v noci dvě hodiny vzhůru a dělala vylomeniny, tak jsem dneska spala v ložnici a nechala ji spát samotnou v pokojíčku a normálně POHODA! Ani nezakníkla . Jsem se o půl čtvrté vzbudila a šla ji zkontrolovat a spinkala jak andělíček, vzbudila se o půl osmé. Ani nevím, jestli byla v noci vzhůru a hrála si. Teď se jenom bojím, aby to nebyla vyjímka. Taky jsem měla šílený pocit, jako kdyby mi přestřihli pupeční šňůru, ale to je normální, ne? Prostě je to velký krok, spaní samotná. Tak uvidím, jak dopadnou další noci.K pindíkovskému tématu nemám co říci, my se zase potýkáme se synechiemi nebo jak se tomu nadává. Takže maminky kluků nemusíte holčičkám závidět, každý máme něco Tak si říkám, jestli není načase koupit nějaké golfky, abysme byly ještě mobilnější a skladnější. Jako obvykle se v té nabídce nemůžu vyznat, máte někdo s nějakýma dobrou zkušenost? |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
9.4.2010 21:25:45
Máme nové židličky,ale nejlepší se na nich stojí....
|
| KacaK. | 18185 |
|
|
9.4.2010 8:34:14
Ahoj holky,
já opět vůbec nestíhám. Jak je teplo, jsme dost venku. Navíc ty botičky mi dávají dost zabrat. Vložila jsem už sandálky, koukněte: http://www.mimi bazar.cz/bazar.php?user=54686 (smažte mezeru za mimi ;-) ) Koukám, že řešítě pindíka. My máme přetahovat už od narození. Ale šlo nám to krásně, a držel se mu pod tím děsnej bordel. Ale jen kam to jde ![]() Písek: No když jsme na písku, máme i doma potom písviště, vysypávám to potom odevšud ![]() Jinak jsem zjistila, že Viktor není dítě, ale normální tryskomyš. Když je vezmu i s Lukym někam, kde to neznáme. Jsem opocená snad víc než při nákupu bot Zlatý neprovoz u nás na okraji města a široké chodníky![]() |
| Pohádka+Ondra 2/05+Matěj 11/08 | 18980 |
|
|
8.4.2010 20:09:59
Jo jo Matěj má písem vždycky až v zedečku, když večer meju, tak to drhne
![]() |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
8.4.2010 20:05:40
No Petro,to naši prcci mají na zahradě jen písek v takovété mušli,takže je to dost malé...a vydrží tam chvíli..ale pak jsme vyšli za zahradu na louku,kde je klasické a tam oba zasedli a přesýpali,hrabali,až jsem se nudila...Anička taky ochutnala a písek...ten je taky všude...
Je to pohoda,když můžeme být celé odpoledne venku![]() My pindíka Matymu obas přetáhnem-jde to dobře ![]() |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
8.4.2010 19:58:30
koupili jsme botky s plnou špičkou, dost často zakopává tak, aby neměl okopané prsty
![]() jinak taky nepřetahujeme, vyčkame na 18.měsíční kontrolu stejně jako u Jitule, když nemá plenku tak si za něj tahá, tak doufám, že to bude mít nějaký vliv jinak dneska bylo první seznámení s pískem, no asi půl hodinky pohodička a pak začal s ním pohazovat, no samozřejmě ho měl naprosto všude, pak si přihnul písku z bábovky , naštěstí ho začal hned plivat, ale jak s tím pohazuje, hází si ho i do očítiše trpím ![]() ve finále si do něj lehnul a pořádně si to váleníčko užíval ![]() no co vám budu říkat písek byl naprosto všude ![]() |
| jitule458 | 82377 |
|
|
8.4.2010 19:47:06
Ondra když mu sundám plínu před koupáním,tak si s ním hraje tak,že já skučím za něj a on se směje, takže doufám, že i to částečně pomáhá
|
| Arni | 19497 |
|
|
8.4.2010 19:46:34
Ahoj,
botky pekne, ale ta cena Ja budu nakupovat zdravotni sandaly opet v PL a do petistovky se vlezu urcite a mam taky vyhledle ty s krytou spickou, prijde mi to praktictejsi, ikdyz Maxik je dost opatrny, ale co bude v lete, nikdo nevi, ze Ale pockam jeste, budou nove vzory.Nepretahujeme, uvidim, co rekne dr. na 18mes. prohlidce, ale nehrotim to. A dve z dneska, bylo kraaasne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Pohádka+Ondra 2/05+Matěj 11/08 | 18980 |
|
|
8.4.2010 19:36:09
jo jo, po zkušenostech s Ondrou jsem si řekla, že začnu zkoušet dřív. Ale je to k ničemu, nejde to vůbec, pididírka :-(
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.