Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leduška+Vašík 02/05+Mařenka | 18331 |
|
|
13.4.2010 17:34:41
tak já tedy diskuzi s Jájou nečetla. Ale schodou okolností mám kamarádku z netu, která má holčičky taky z IVF. Když jim bylo dva, tak k nim přibyl bráška, který je z přirozeného otěhotnění. No a holkám bude letos pět, klukovi byli dva a co čert nechtěl, tak v listopadu čeká čtvrté. No nebylo to vůbec plánované, ale teď už to bere v pohodě. Jen holky jsou fakt čertice, takže kdo by si myslel, že to měla v pohodě, tak opak je pravdou. Ale zase jí bude mít víc srdíček ráno a říkat jí mami
![]() |
| Pohádka+Ondra 2/05+Matěj 11/08 | 18980 |
|
|
13.4.2010 16:08:53
jé, tak tu diskusi jsem četla, ale vůbec jsem nevěděla, že je to Jája. Je to tedy síla, to bude orpavdu mazec. Já se přiznám, že tohle bych fááááák nezvládla. Nebo asi jo, ale to už bych skončila v Bohnicích na 100%
![]() |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
13.4.2010 12:51:34
Ahoj holky,
u nás se vzteká Andulína a to tak,že když něno nemá hned nebo se jí prostě něco nezdá,začne kolem sebe mlátit,kdo je u ní schytne to taky a pak hází vzteky hračkama... Na závěr zůstane ležet...no taky se jí snažim nevšímat,ale s tím mlácením a házením hračkama musim zasáhnout...Matyáš se vzteká zase venku...je to sranda,na zahradě se bojim,když jednoho mám z dohledu,tak musim vždycky jednoho odnést,no a to su mu nelíbí![]() Jinak snad už jsme bez rýmy...zítra jdem na poslední Prevenar...MM má hnusnej zánět dutin,ale chodí do práce Tchánovi leželi oba celý minulý týden...tak DOUFÁM,že už se nám ty chřipajzny vyhnou...Jinak jsem mluvila na jedné diskuzi s Jájou,snad to zde můžu napsat...je těhulka,mimi se narodí,když holkám bude kousek po 2letech...Min. týden založila na toto téma diskuzi vpravo,tak to bylo veřejné,proto to píšu...Psala,že stíhá jen svojí domovskou diskuzi,jinak nic na netu...To už je 3. případ,co znám,že po IVF se to pak povedlo přirozeně...Dokonce mi včera říkala kamarádka o jedné známé,co má 6m dvojčata z IVF a ted přirozeně čeká trojčata ![]() ![]() To by mě asi fakt kleplo![]() |
| Leduška+Vašík 02/05+Mařenka | 18331 |
|
|
13.4.2010 12:37:52
Brumlíčku - ujišťuji tě, že takových scén ještě bude. U nás to je na denním pořádku. Pokud se začne vztekat venku, tak záleží na situaci. pokud není v ohrožení života, tak nechávám se válet a počkám až to přejde. Pokud je to někde na blbém místě, tak poponesu a počkám. Pokud doma, odvádím do ložnice a buď přijde se řevem, pak vrátím a nebo přijde už zticha. Potom obejmu a řeknu jí, že se to nedělá.
Vašík to pochopil celkem rychle, Mařenka je ďábel a zkouší to pekelně. |
| brumlíček+Vojtíšek 11/08 | 37115 |
|
|
13.4.2010 12:27:55
Něco málo jsem dočetla, ale přiznám se moc nestíhám. Řešili jste pindíka. No tak také nevím, nám dr. řekla přetahovat jen kam to jde, dál né, že se to postupně zlepší, tak teď nevím, čekat či né.
No hraje si s ním i ve vaně a pak říká mami kuk. Protože já mu přitom říkám, koukneme se na něj ![]() Jinak musím říct, že jsme strašně vzteklý, už to bylo docela ok, ale dnes jsme byli na cvíču s dětma a to bylo scén. Nejraději bych se propadla někam do země. Řval tam, vztekal se a ležel tam po zemi. No já jen stála a koukala, moc dobře nevím co dělat, řvát a mlátit ho nechci a i si myslím,že je to naprd, ale co potom nevím. Samotná ignorace je asi také špatně. No prvomatka Mluvit se nám také moc nechce, umí si ukázat, říct to chci nebo si vystačí s eee. No prostě pěkný lumpík je to. Někdy je to zlatíčko, ale dnes to bylo na paňáka. Co budu dělat dál, to netuším![]() |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
13.4.2010 8:36:37
Sladidko, ted už bude jen lépe, v kolikátém týdnu vlastně jsi???
Já jsem zvědavá na sebe za jak dlouho se nám podaří otěhotnět a jaký to bude mít průběh, první těhu bylo naprosto v pohodě až na pár maličkostí |
|
|
13.4.2010 8:31:49
Holky asi tak dva dny furt Dennisek říká "dadaš, dadaš" pořád jsem nechápala, ale včera byla záhada vyřešena byl v postýlce pořád křičel to svoje dadaš, dadaš a ukozoval na ovladač od televize
![]() ![]() jedny z novějších slovíček ja tak buš (autobus) a maus (mikymaus) jinak v mluvení je šikulka skoro všechno se snaží opakovat a některá slovíčka vysloví opravdu pěkně, ale některá jsou si tak podobná, že je hádám podle situace ![]() například inka, inka je rozinka, ale může to být i mandarinka ![]() |
| sladidko+Nikolka08,Michálek10 | 79306 |
|
|
12.4.2010 20:10:14
ahojky,
tak mě konečně opustily těhu nevolnosti a je mi už fajn. Ke golfkám- my jsme taky loni kupovali od Cam, jsou skoro do lehu, ale moc je nepoužívám,Nikolka chce chopdit, ne se vozit, ale využívám je přesně jako Leduška- na polední spánek-spí v nich klidně dvě-tři hodiny, taky neumí přes den usnout v postýlce. |
| Pohádka+Ondra 2/05+Matěj 11/08 | 18980 |
|
|
11.4.2010 19:27:17
Taky máme Peg Perego Pliko a jsou bezva. Neznám nikoho, kdo by byl s nimi nespokojený.
![]() ![]() ![]() |
|
|
11.4.2010 15:26:27
Laurenko já jsem na podzim kupovala od Camu, jsou lehké jedny z menších, jdou skoro do lehu, dají se zvednout i nohy, stříška se dá popustit jako clona proti sluníčku, v základní výbavě je i pláštěnka a nánožník stály 2300,- ted jsou kolem 2000,- jsem s nimi spokojená, byli jsme s nimi u moře a taky v nich Dennisek spal. Košík je taky dostačují a mají i celkem dobrou stabilitu kolikrát jdu z nákupu a na řidítkách několik nákupních tašek.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.