| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 32181  [Dalších 31671 >>]
Kaplanka+kluci 07/05+11/08 61347
8.4.2010 7:36:14
ahoj

holky ty jo. Filip je teda se zubama pozadu :-)
Sice noci tomu taktéž odpovídají, jako u Pohádky, ale teprve čtyřky. Je to děs. Jsem trochu na ty zuby blbý naštvaná, že to moje milovaný dětátko, přes den tak hodný (jen se trochu vzteká, leze kam nemá a tak :-)) tak trápí. V noci si furt brousí dásně o moje prsa. Já tam budu snad mít mozoly.

jinak tady je konečně jaro !!!! ráno sice mrzne, ale odpoledne jsou luxusní.

Jandulko - gratuluju tatínkovi.

máte krásný fotky.

Leduško - to je dobře, že Mařenka se lepší s jídlem. Ale hladově na fotce nevypadá. Super, jak jste zvládli operaci malého. NEdávno jsme se o tom tady bavily. Nevím,jestli jsi dočítala.
Pohádka+Ondra 2/05+Matěj 11/08 18980
7.4.2010 12:00:12
Jo a zamilovala jsem se do těhle botek, chci je určo pořídit Ondrovi. Na Matesa asi ještě navím, jestli by se hodily, tak možná pořídím až na příští léto.
http://www.keenfootwear.cz/newport-h2/detail-83-554-1031.html
Pohádka+Ondra 2/05+Matěj 11/08 18980
7.4.2010 11:55:25
Leduško, to bude mít někdo radost :-) z takového balíčku.

Mates má jednu trojku venku, ostatní nateklé, tak čekám čekám... Noci tomu opět napovídají.

Jinak už jsem konečně snad definitivně zabalila fusak, resp. dala ho na vyprání. Příšít rok už ho asi potřebovat nebudeme co??? Nějak si to napamatuji. Tak nevím, jestli už ho mám prodat.
A taky už asi prodám Manducu. Pochybuji, že ho ještě budu někde tahat :-)
jandulkaja 45944
7.4.2010 7:15:22
Hezký den.

Moc děkuju za tátu,dopadlo to dobře a ve čtvrtek jde domů~b~
Jinak Jindrásek zatím trojky nemá,ale má dásně nateklý tak třeba brzy vykouknou.Teď má rýmu,ale není to nic děsnýho.
jitule458 82377
6.4.2010 21:04:15
Leduš kam ji posíláte :-D . Já objednala na zahradu pro Ondru kolečko a zahradnický nářadí, přišlo to v mega krabici,tak tam taky zalézá a ještě chce zavírat. Leze i do skleněný skříně pod akvárko a chce zavírat. Je to rarach.
Arni 19497
6.4.2010 17:06:13
Ahoj po Velikonocich. Ja jsem jeste u rodicu s detma a je to tu pohoda~R^, jen kdyby bylo krapet tepleji~f~~j~

Ledusko, Marenka super v krabici, rarasci ji koukaji z oci~:-D~R^ a hlavne tleskam za to jidlo, ze by se uz trochu umoudrila?~g~~g~~g~

Katul, to byla nejaka "pujcovaci" chata pro ruzne party a znami nas zvali, tak jsme to chteli prubnout. Jinak to tam bylo super, ale pro prcky fakt horor. V kuchyni jeste stare rozpalovaci kamna, dvakrat prikre schody, na kterych packovali i velci a v hl. mistnosti otevreny velky krb a na kazdem pokoji dvoupostele s zebrikem~j~ Chata byla ve strmem kopci, takze kolem takove dost razovite, Maxik se tam vzdycky rozbehl, necekal ten sklon, tak dost padal a ja furt vsude za nim. Dvojmo to mit, tak jsem za hodinu pryc~t~~;)

Maxikovi vylezla konecne druha trojka, mel silnou rymu, tak mu to i asi sedlo na prudusky, kasle a chropti, ale bez teploty, tak snad bude ok, at nemusime k dr. Nasadila jsem mucosolvan, tak snad bude dobry~6~ Dneska mela mamka dovcu, tak jsem si vyjela trochu po nakupech, vyvetrala jsem pekne tu penezenku~f~~t~, ale jsem spokojena, mam par peknych kousku na letni dovcu a detem taky neco i pro MM, toz super:-)~R^ Jeste mam v planu botky a hotovo, at zbyde neco na tu dovcu~t~~5~

Jandulko, drzim palce, at to vys. tatovi dopadne dobre~;((
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
6.4.2010 13:27:16
Ahoj holky

Tak my nakonec v pátek odjeli k našim...děti jen rýmovaly a měly trochu kašel...teploty přestaly,takže jsme si to užili,jsem ráda,že jsem to neviděla černě a odjeli jsme...Počasí nakonec taky vyšlo,krom pondělí,ale to jsme už jeli domů...
Jen,jak psala Rený u nich na chatě,tak u našich je taky všude nebezpečno,takže jsem musela neustále za nima,aby na sebe něco nestrhly,někam nevlezly apod...ale byli jsme i dost venku...

jandul,tak at to tatínkovi dobře dopadne~R^
jandulkaja 45944
6.4.2010 11:41:44
Ahojky holky.

Tak můj tatínek jde dnes na CT a pokud to bude ok,půjde v pátek nebo v sobotu doma~R^~g~

Konečně se mi podařilo prodat kočár,paní si pro něj dojede příští týden.Budeme ted o víkendu kupovat golfáč Cam,vyhlídla jsem si ho v Puntanele.Manža je přes týden v Brně.
V neděli koupil manža malýmu odstrkovadlo motorku,tak se už umí posadit,ale jezdí dozadu~t~,než na to příjde bude zatím jezdit po bytě.Tak máme o zábavu postaráno.
Jinak chce už častěji jíst sám,vyjde sám nižší schody,takže procházka je spíš o mým běhání za ním uff,no aspoň zhubnu~:-DJinak je děsně ukecanej,ale vůbec mu nerozumím,tak snad brzy začně něco srozumitelného povídat.Jediné co umí je ham,au,na mě volá mam a umí jak dělá auto brrrr.
Leduška+Vašík 02/05+Mařenka 18331
5.4.2010 13:37:27
A jinak trošku můžu zaklepat, ale Mařenka začala trošku jíst. I oběd si dá, hlavně má ráda polívky a pak omáčky s těstovinama. Nesnáší brambory a rýži, ale to je jedno, hlavně, že už něco jí. A docela bez křiku a šermování rukama.
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 32181  [Dalších 31671 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.