Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leduška+Vašík 02/05+Mařenka | 18331 |
|
|
5.4.2010 13:36:13
Ahojda holky!
Všem přeji hezké Velikonoční pondělí. Víc jak týden jsem tu nebyla. Minulou neděli jsem vezla Vašulku s mm do nemocnice. Byl na obřízce. V pondělí mu to dělali a super. Sice byl v pondělí a úterý takový bolestín, pořád dával bacha na pindíka, ale více méně ho to nebolelo a od středy řádil jak černá ruka a jezdil na Mařenčině odrážecí motorce. Měli nadstandart a super. Já z toho měla asi fakt největší nervy. Proto tam šel s ním manžel a navíc já pořád ještě kojím ráno a večer Mařenku, tak to asi moc dobře s ní nešlo. Ještě tento týden bude ze školky doma, tak to tu bude jak na nádraží. Oba ječí, lumpačí a klid jen chvilku po obědě ![]() ![]() ![]() |
| brumlíček+Vojtíšek 11/08 | 37115 |
|
|
4.4.2010 20:54:44
Jdu jen na skok, abych Vám popřála krásné Velikonoční svátky a pěkné pondělí :-D Tak ať těm našim drahým polovičkám neuschneme
![]() |
| Arni | 19497 |
|
|
2.4.2010 11:46:32
Ahojky,
my uz jsme z chaty zpatky doma, bylo tam strasne moc nebezpeci pro Maxika a nedelala jsem nic jineho, nez hlidala, napominala, zachranovala ablabla. Navic se na me nalepilo prilis mnoho jinych decek , takze zahul. Balim veci k nasim a az prijde muzicek z prace, jedeme k nasim. Tesim se moc, ponevadz to bude pravy opak a hlavne pohoda![]() Kaplanko, jj, Maxikovi uz lezou trojky, mu zacaly zuby rust pomerne pozde, ale pak postupne v takovych kumulech, ze hruza des. No a ty trojky mu lezou uz asi na trikrat, vzdycky desna ryma, boli ho, popolezou, ale nevylezou a za 14 dni zase Jedna trojka je uz venku, druha je na spadnuti a spodni se ted derou zaraz![]() |
| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
1.4.2010 15:12:59
Lenko - tak se neměřte
já lehce zvýšeno teplotu kolikrát nezaregistruju |
|
1.4.2010 15:10:51
Katulenko - koukám,že to máte stejné s nemocema jako u nás. Tak ať je to jenom virozka a užite si Velikonoce. Pohotovost mají přinejhorším všude.
Lenko prý k 37st. ![]() |
| Lenka a Markétka 04 + Mára 08 | 20416 |
|
|
1.4.2010 14:23:41
Katulenko,tak ať je to jen viroza.Já vždy vše svádím na zuby:))
Bohužel mám v tomhle strašně ustrašenýho manžela,takže u nás jen se teploměr začně šplhat k 37,tak máme po ptákách.No jet na víkend by nehrozilo. |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
1.4.2010 13:00:26
Ahoj holky
Tak u nás je Anička už dobrá,Matyáš od včera odpol.39...už to fakt neřešim,zítra jedem na víkend k našim...od února máme vždy týden-10dní virozu pak týden ok a znova...teda bez ATB a ničeho...asi 2x tu byl dr,když měly děti asi 3dny horečky a vždy konstatoval,že jim nic neni... No,nevim,chcípáme všichni,já teda už ne,ale MM sotva dejchá,Kačka smrká...Měli jsme jet už dnes,Kačka se těšila,tak jsme jí nakonec vyslali busem z Phy-jela se sestřenkou(té je 12),švagrová volala,že už holky seděj v autobuse,tak snad dojedou v pohodě...Babi je tam vyzvedne... Kaplanko,jo,jo máš pravdu s tou nemocnicí a zákrokama...Já mám teda zkušenost se sestřičkama takovou,že když je s dítětem na pokoji matka,tak ony tam nechoděj Před zákrokem dostala premedikaci na lžičce,pak byla tak oblblá,že ji zřízenec vzal do náruče a odnesl na sál-to mi bylo teda hodně úzko a po zákroku jen občas nakoukly a to bylo vše... |
|
1.4.2010 12:28:50
jo a ještě k těm operacím. Myslím,že (hlavně pro nás matky) neexistuje "banální" zákrok u dětí. Bát se budeme vždy, teď záleží,jak hodně to přeneseme na děti. Matěj je taky bolístka. Minule na očkování sebou nečekaně tak škubl,že si vyrval z ramene jehlu. No a teď co byl s manželem na očkování,tak ani nepípl.Takže rada první - vyslat s dítětem do špitálu toho otrlejšího
A taky pozitivní podpora - spraví Ti tam pupík,ať ho máš jako maminka atd. Matěj byl na operaci pupeční kýly+ ještě předkožka. Operace krátká,narkoza 20min. Na bolest si víceméně nestěžoval (jen při čůrání na pindíka, což není Váš případ), po operaci se prospal a pak lítal jak drak po oddělení). Nejhorší je to probuzení z narkozy. Holčička,co byla s ním na pokoji se probudila hned, ale bylo jí špatně,brečela atd. Matěj hodně dlouho spal,ale od probuzení fungoval OK. To člověk moc neovlivní,záleží,jak na to dítě reaguje. Ještě to chce vybrat nemocnici s dobrým přístupem k dětem. Aby sestřičky všechno vysvětlily (u nás nacvičují dýchání do masky,zavádění kanyly) a taky dobrá premedikace. Aby dítě bylo oblblé,Matěj, i když byl objektivně vzhůru,tak si nepamatoval loučení s MM před sálem,uspávání atd. U nás teda je i při tomto zákroku 3 denní hospitalizace (resp. příjem v poledne - operace - propuštění do oběda), ale Matěj nechtěl domů,chtěl si tam hrát, neokoukané hračky atd. |
|
1.4.2010 12:08:27
Pájo
ale já byla na sloh dobrá![]() |
| Paja + Naty11/08+12tt | 80345 |
|
|
1.4.2010 11:58:24
Bavario
![]() , super, jsem ráda, že nejsem až zas tak úplně jediná široko daleko s přední sedačkou ![]() Kaplanko ven s tím - každej názor do diskuze je zajímavej, takže neřeš jak to zformuluješ, není to slohová práce, my to nějak z toho pochopíme ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.