| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 32181  [Dalších 31621 >>]
Paja + Naty11/08+12tt 80345
31.3.2010 13:45:31
Katulenko máte tam veselo s těma dvojčatama ~;), no jo ústní domlouvání a vysvětlování oni ještě nechápou...
31.3.2010 13:40:47
No jo, dnes je fakt hnusně a to si máme jít (cca 1km od domu) pro kolo s dětskou cyklosedačkou, kupovali jsme Natálce tu přední, tak nám to tam pan prodavač chtěl namontovat přímo na kolo, protože vůbec neví, jak to tam bude držet, že s tím nemá žádné zkušenosti, ale v tom dešti se mi tam moc nechce.

Teď může ze mě tady někdo nechápat, že kupuju přední cyklosedačku a ne zadní tak jako 99,9999% ostatních, vím, že budu za exota, ale mě se prostě nějak nelíbilo mít dítě na kole za sebou a nevidět na něj a taky ono moc nevidí - před sebou má jen moje záda (=nuda,ne?), takhle když ji budu mít před sebou, tak může hezky kukat a já ji mám také na očích ~R^ . Když jsem si tam tu sedačku objednávala, tak mi oba prodavači, co tam byli, dávali najevo, že jsem asi trošku divná, že přední sedačky se vůbec nenosí, ale já se nenechala odradit...
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
31.3.2010 13:38:27
Jo,to mne Rený mnohokrát rozbrečela nějaká sestra přístupem..to je fakt,já jsem spíš vycvičená,že jsem vždycky musela Kačku drapnou a pevně držet,spolu s ostatním personálem a neměla čas jí litovat,jinak když malým píchaly uši,byla jsem z toho špatná strašně~n~

Já vařečku taky neuznávám...
Ale zrovna dneska jsem si na vás vzpoměla...Anička vzala hrající hrnec,koukla na mě,dala ho do výšky,jako,že hodí,já na ní houkla,že ne,tak ona ho dala o něco níž a stejně s ním flákla...hned ho vzala znova do výšky už se napřahovala...takhle to udělala asi 3x,já se jí snažila v klidu říct a ukázat,že se hází míčkem..bla bla bla nebo že přes ručičku dostane a stejně si s gustem předemnou naposledy s hrncem švihla~d~a to je jen malinkatá ukázka,jak to na mě zkouší,pochopitelně,to vše pozoroval Matyáš,strašně uvědoměle stál dělal,že on je hodnej a pak šel k bedně,vyndal nějakou velkou hračku,o které ví,že se s ní nehází a švihnul s ní o zem....Tak nevím,v tomhle případě se mi zdá,že se vysvětlování i odvedení pozornosti míjí účinkem,když jsem jí dala přes ručku,flákla sebou uraženě na zem a pak s úsměvem šla,vzala míček a ukazovala mi ,že s ním se házet může~;)
Lenka a Markétka 04 + Mára 08 20416
31.3.2010 13:29:10
Tak v tomhle je skoro každá máma stejná,trpí za své děti.I když třeba první narkozy a operace vůbec jsem se strašně bála.A když šla za 6 týdnů na druhou tak jsem to nesla o moc lépe,protže jsem věděla,že o tom prvním zákroku a probuzení z narkozy byla v pohodě.takže nás i po té druhé pustili z pokoje do herny,aby nebudila ostatní spící děti.Ale trauma z doktorů si už asi ponese celý život.Takže jít s ní k dr je fakt zážitek.Teď v pondělí opět předvedla krásnou scénu.
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
31.3.2010 13:28:17
Ahoj holky

Kaplanko,chudáček...at je mu líp~s~Pájo,malé taky~R^

U nás se rýmuje,Anička měla dva dny 39tky,dneska už jen zvýšenou...na víkend máme odjet,tak jsem zvědavá...cpu do nich všechno možný ....~;)Jen mě viděj se lžičkou,už zdrhaj...~v~

Pájo,je to vždycky hroznej pohled...já nechápu,ale Kačka od mala řve u dr. jak tur-do ted a dvojčata,jakmile vejdem do ordinace,spustěj neskutečněj virvál...na té 1,5r prohlídce,dr. říkal,že to tu dlouho neměli...~f~no,já na to,že u nás už jsou zvyklý...~;)Prostě jen postavit prcka na váhu-to nešlo,změřit...už vůbec ne...no a pak očkování...tu už byla úplná hysterie...takže už jsem vycvičená,že mě tyhle situace nerozhodí,ač jsem jinak cíťa děsnej...

Včera bylo tak nádherně a dneska je hnus fuj,doufám,že ten víkend bude lepší,jak slibujou...
31.3.2010 13:24:37
Jé a už se to zase rozjíždí~j~

Třeba jednou pochopíš,že dostat vařečkou přes plinku není žádné "bití".Já jsem ráda že to pochopil a nemusím se bát že mi z toho okna vypadne či si jinak ublíží.

Arni 19497
31.3.2010 13:23:15
Pajo, ja jsem presne ten typ. Byla jsem s Viktorkou na operaci kanalku v roce a dvou mesicich a nesla jsem to tezce i za ni. Prvni den byl nejhorsi, nez se trochu vzpamatovala z te narkozy a uvedomila si vubec, kde je a co se ji deje a zbytek pobytu byl pro me trauma. ja tak ty spitaly nesnasim, fakt to tezce nesu, ten pristup personalu nejvic, proto se taky bojim pak te operace kyly, ackoliv je to udajne "banalni" zakrok.
Arni 19497
31.3.2010 13:19:47
Lenko, ono tak nejak nejde umele nadhodit, vetsinou to vyplyne prave z te bezici diskuze nejake tema:-)

Jinak Maxik taky nudli a to strasne, tece mu i z pusy, tak je to asi zase od zubu, to uz ted asi mesic vkuse~o~ Chudacek, uz je mi ho lito, ty zubiska porad ne a ne vylezt~q~ Trojky. Snad se mu to nerozjede v kasel, pak mu to vetsinou sedne na prudusky~n~ Mne je porad jaksi divne, mam takovou slabou rymu a skrabe me v krku, jinak bych byla fit, ted mam porad takovy divny pocit v sobe, ze tam mam bacila a nejsem dolecena. Pres vikend jsem brala paraleny, to mi bylo mizerne, ale v pondeli uz ok, tak asi ne tak uplne~Rv
31.3.2010 13:16:34
Přesně tak Rený, to nebyla bitka, ale pravá diskuze - však ony diskuze vzniknou nejčastěji jen tehdy, kdy mají diskutující jiné názory. Pokud bysme si tady všechny vykládaly a odsouhlasovaly jak děti mlátíme vařečkou a nikdo by nenamítal nic pro ti,tak by z toho taky diskuze nebyla, ale jen bysme si "přicmrndávaly"...

Stejně mi ale ta vařečka leží v hlavě, vůbec to nedokážu pochopit jak někdo může dát vařečkou ročnímu dítěti, fakt mi to hlava nebere. Vždyť oni jsou ještě tak malí, křehoučcí, roztomiloučcí, já bych fakt vědomě nedokázala udělat nic, co by Natálku bolelo. Včera jsem trpěla jak pes při jejích krevních odběrech a taky při rentgenu plic (kterej ani nebolí), ale musela jsem jí držet ručky nad hlavou, stála tam u toho na stoličce, vyslečená do půl těla jako trestanec a brečela (bála se, co se to děje)... Jestli půjdeme operovat tu kýlu, tak z toho budu hotová
31.3.2010 13:12:57
ahojsa,

jasně že jsme se nehádaly.~j~No já mám prostě domovskou diskuzi duben 2004 a od té doby co jsme na dámě tak rodinku pustím tak 1x za den.
Ale klidně nahoďte téma a já jdu diskutovat,to mě jako baví.~t~

Koukám že nikde není s nemocema klid.Market má v krku streptokoka,tak ji teď izoluju od Maryse.Tomu se rořezávají stoličky,takže začal zase nudlit.
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 32181  [Dalších 31621 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.