Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
|
25.3.2010 14:58:46
Řádění v zeleném a s Elenkou, na kterou děsně L. žárlí:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
|
25.3.2010 14:54:33
Ahoj holky, využívám, že mi malá usnula a hodím "pár" fotek- teď se sem už asi moc nedostanu- od soboty tady budu mít na ty 2 měs. ségru s rodinou a babičku s jejich hafanem k tomu našemu, takže to bude bojový
Laura řádí přes den a malá Elenka od ségry večer a do noci, babi je jako další dítě, takže cirkus Humberto Tak užívejte jara a ať jste zdraví![]() Ještě vzpomínka na sníh- náš výlet s V. na lyžovačku do špindlu- za odměnu, že celý den vydržela lyžovat dostala pod sjezdovkou origoš čepičku a V. první lyžařský závod tady u nás na Vysočině a taky náš výlet do Aquapalace v Čestlicích: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| kactulik + 2 | 93143 |
|
|
24.3.2010 22:05:52
Ahojky,
tak konečně jsem dovařila na zítra, aby tady měla Emča s chůvou co papkat k obědu, ufff..., už se těšim do postele. Někdy je to náročný s tou prací, ale nestěžuju si .Kaplanko to jsi mě fakt pobavila ![]() ![]() ![]() . Jsme z Prahy, ale ty zimní fotky jsou z Harrachova, byli jsme tam někdy v lednu na pár dní.A přeju, aby bylo vše OK ![]() Leduško držim palce a snad to zmáknete za pár dní ![]() ![]() ![]() |
| Leduška+Vašík 02/05+Mařenka | 18331 |
|
|
24.3.2010 13:35:46
Jinak vás všechny zdravím. U nás jsme na válečné stesce. Mařenka po té střevní chřipce ze změnila na příšernou závislačku prsní. Přez den ani ne, ale v noci chtěla kojit co půl hodiny. Tak jsem jí v pondělí utla. Prostě jsem odmítla v noci být za dojnou krávu. První noc příšerná, ta byla vzteklá, ječela, vyváděla. Noc na dnešek už lepší, jen byla dvě hodiny vzhůru a pobrekávala a nebo se po mě válela. Před chvilkou vzala za vděk i sunarem. Takže doufám, že do týdne to zmákneme a konečně se třeba po víc jak roce a půl vyspím.
|
| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
24.3.2010 10:40:30
ahoj
Jandulko - super, že MOnča je ve škole OK. No a tatínkovi přeju,ať se rychle zotaví. KacoK - krásný fotky, jsou to chlapáci. A s bratrem to samé - ať je OK, o celiakii vím,co dokáže za paseku. Petro - to jsem netušila, že má Denisek takový problém, tak ať se to dále jen zlepšuje. všem děkuju za podporu, já jsem docela v klidu, říkám si, že kdyby to bylo něco echt vážného, tak už lítáme po vyšetřeních, že by to dr. nenechávala. Vrozenou vadu by snad mít neměl. takže uvidíme. Mamka mi včera říkala, že já měla šelest mezi 10 rokem a pubertou,už jsem to i zapomněla, prý růstové. |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
24.3.2010 9:21:47
Kaplanko, u Denniska v porodnici při vyšetření zjistili šelest a následně při ultrazvuku dirky mezi komoramy a neuzavřený spoj mezi plícemi a mezi komorami jsme sledováni na dětské kardiologii
cestičky jsou už uzavřené asi v půl roce normálně pár dní po porodu a s dirkama jdeme na kotrolu ještě ve dvou letech, ale to bude nejspíš poslední píšu to proto, že kdyby nedělali v porodnici celkové vyšetření kvůli tomu, že byl malej asi 6min bez kyslíku tak by na to ani nepřišli a vše by se samo dalo do pořádku, ale jsou i těžší formy této vrozené vady a to se řeší operací ani naše pani doktorka nic neslyšela tak držím palečky aby to nebylo nic vážného akorát se připrav na ekg, že nebude pro něj moc příjemné, alespon tam kam chodíme my se musí dítě zafixovat, aby se nehýbalo, rozpažené ručičky a natažené nohy trvá to, ale jen chvilinku no, ale Denniska to otrávilo natolik, že pak už nechtěl moc spolupracovat tak to zvládněnte a hlavně klid to bude dobré ![]() |
| KacaK. | 18185 |
|
|
24.3.2010 7:52:02
Ta ne, tak jinak... Podaří se?
![]() ![]() ![]() |
| KacaK. | 18185 |
|
|
24.3.2010 7:50:27
![]() ![]() ![]() Snad se mi to tentokrát zadaří napoprvé. |
| KacaK. | 18185 |
|
|
24.3.2010 7:48:47
Jandulkajo, jéé, to je mi líto. Ať je to co nejdříc dobré!!!
Kalapnko, snad to nic nebude. Se šelestem se dá v pohodě žít (má ho můj taťka) a někdy se dokonce i s věkem ztratí. Ale držím palce na vyšetření. Tak mně napadá, že jsem vám ani nepsala, že můj brácha (30 let) skončil před měsícem v nemocnici s masivní oboustrannou plicní embolií, do toho mu odcházejí z těla bílkoviny. Nikdo neví proč a co s ním. Potřebovali by udělat biopsii ledvin, ale nemůžou, jak mu ředili krev. Do toho mu přišli, teď, na celikakii. No, už je doma a nějak se snaží zotavit. Ale řeknu vám byl to šok v jeho věku. Ale snad to bude dobré! Ještě že je ta medicína tak moc daleko! Taky vám dám nějaký fotky, těch našich kluků. |
| jandulkaja | 45944 |
|
|
23.3.2010 12:38:39
Ahojky maminy a dětičky.
Tak konečně přišlo to jaro huráááá ![]() My jsme teď opět měli příšerný týden.Když se to uklidnilo z Mončou ve škole,tak zase můj táta skončil v nemocnici.Prochází chemoterapií,po operaci nádoru na svěrači(má doživotní vývod).Snášel to dost špatně,hodně padal a teď už nechtěl ani jíst,zvracel.No hrozný.Nakonec mamče upadl a už ho nezvedli,tak volali záchranku.Bylo to strašný,bulela jsem jak želva,taťka vypadal strašně.Říkal že ví že už se z nemocnice nevrátí.Dnes mu dělali poslední vyšetření a má všechno v pořádku,jen je ještě slabý na to chození,takže chodí jen s chodítkem.Ještě dostává atb,má zápal plic.Takže to vypadá že až se to dolečí a bude nějak lépe chodit,půjde domů.Mám takovou radost,no vlastně všichni v rodině jí máme.Jinak Jindrásek se naučil pít konečně z hrníčku,takže jsme vyřadili flašky,jsem ráda.Teď ještě dudlík,ale zatím mu ho nechám.Bylo by toho moc najednou. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.