| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 32181  [Dalších 31461 >>]
Kačudka+♀+♀ 74582
23.3.2010 11:36:43
díky~;(( vypadá to moc dobře, snad už to špatné má vybráno~:( ty jsi z UO,že? jsme od sebe kousek... taky přeji hlavně zdraví~R^
Kaplanka+kluci 07/05+11/08 61347
23.3.2010 11:28:38
jéé, není zač. Doufám,že už je vše v naprostém pořádku a užíváte si společných chvil. Přeju hodně štěstíčka do dalšího života.~x~
Kačudka+♀+♀ 74582
23.3.2010 11:19:53
omlouvám se za vpád, hledám Kaplanku a konečně jsem ji našla~g~
chtěla jsem ti moc poděkovat za nabídku pomoci, když jsem byla s malou na podzim v Motole. Sice jsme ji naknec nepotřebovali, ale moc si toho vážím. Už dávno jsem ti to chtěla napsat, ale nevzpomněla jsem si, kde tě hledat.~;(( ještě jednou díky. Kačud.
Kaplanka+kluci 07/05+11/08 61347
23.3.2010 10:55:50
ahoj

Katulenko, jéé, to je hezký s tou kamarádkou.

Kacutl, krásný foečky. Jen se blbě zeptám - vy bydlíte někde v "pohraničí"?Že tam máte dvojjazyčný cedule.

No mě dneska trochu vystrašila Filipova dr. Byla jsem s ním radši na prohlídce (celou noc horečkoval a kašlal) a ona prý slyší na srdci šelest~:( prý už ho slyšela před asi měsícem, poté,co Filip fakt dlouho různě marodil. Takže příští týden dostanu termín ke kardiologovi. Trochu mám teda nahnáno. Doteď bylo vše OK. Říká se, že neléčené chřipka může "sednout" na srdce,tak snad to není něco podobného....
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
23.3.2010 10:04:47
Ahoj hlky
Kactul ,malá je krásná!!!
Pájo,Naty také~s~a je fajn,že ti to pomohlo,mám radost~R^~R^

Dneska ráno mi přišla skvělá zpráva,kamarádce se narodila holčička(má 3kluky~;)),porodila doma s ambulancí,už nestihly převoz...bydlí v Anglii,takže je pak odvezli do porodnice na zvážení a vyš. a pak jeli zase domů,ráno se kluci vzbudili a našli mamku s malou setřičkou v ložnici~R^,bylo to pro všechny překvapení,protože to fakt nevěděli a mysleli se,že to bude zase kluk~;)Tak tu tak nostalgicky vzpomínám~n~~f~

No,jdeme ven,odpolko nám přijede babička(moje mamka),neviděli jsme jí od vánoc....tak musim ještě něco nakoupit a uklidit~;)
kactulik + 2 93143
22.3.2010 22:14:42
jeee, ty fotky jsou nějaký veliký, tak to se moc omlouvám...~d~

Katulenko dávala jsem Emče na ten kašel pár dní Mucosolvan a teď dávám jitrocelový sirup a už dobrý.

Tak já jdu zalehnout a zítra usednout ke strojům~3~~3~
kactulik + 2 93143
22.3.2010 22:05:38
Ahoj holky ~3~

Už jsem dlouho nedávala žádný fotečky, tak to zkusim napravit malou tapetáží ~j~

Verísek+VELAMATO 23592
22.3.2010 21:50:11
PÁJO, no, já Naty dlouho neviděla, takže to pro mě byl hl. šok, jak veliký dítě to máš:-) Tak možná tím, jinak je to teda dle rozměrů spíš drobek- jako my:-)

HOLKY, je mi moc líto, že takhle marodíte- znám tu šílenou bezmoc, já se v tom s V. plácala 2 roky, marnost nad marnost:-( Hrůza, vždyť i tu L. jsme počali i kvůli tomu o rok dřív, prostože bych stejně byla víc doma než v práci s nemocnou V.- jsem teď zvědavá na L., ale doufám, že my už si to vybrali- ťukám kde se dá:-( Bylo to pro mě strašný období:-( Tak se držte!

Jinak ty naše holky jsou jiný snad ve všem- V., kdybych nevyhodila násilím z kočárku ve 3 letech, tak jezdí snad ještě teď, zato L. je teda chodec- normálně už 2. den dáváme takové túry, že jen koukám! Je teda v tomhle šikovná, ani nepadá, prostě paráda, tak jsem aspoň za tohle ráda... Jen teda je šílená vzteklina, ona musí vézt kočárek s panenkou a V. ho nepůjčí ani omylem, takže musíme pořídit ještě jeden, jinak ji zabiju na trase, vzteklinu!!!

Petraend, Dennis a Nicolas 99344
22.3.2010 17:50:10
všem marůdkům přeji uzdravení~6~ je to děs, my jsem se v tom taky pěkně plácali tak doufám, že už se nám budou všechny hnusy vyhýbat obloukem (skromné to přání, že??)

dneska byl Dennisek skoro celý den venku dopoledne s babičkama a odpoledne se mnou na procházce a hřiští (slkuzavka je děsný mor)~y~
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 32181  [Dalších 31461 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.