Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
16.3.2010 9:34:25
Katulenko - já metr do jara stříhám už dost dlouho, a ono furt nic,tady je zase bílo
mně to vadí hlavně kvůli nemocem. Ať jsou děti zdraví.Kluci jsou všeobecně mnohem zdravější než loni,ale marodí napřeskáčku, od Vánoc 7 neděl filip,vzala jsem pak i Matěje ze školky, aby do toho všeho nepřinesl nějakej větší "sajrajt" a ted matěj už přes měsíc rýma + kašel, nic hrozného, minulý týden u dr. byl OK (nechápu,i když to je dobře), nemůže se toho zbavit,do školky nechodí, má mít očkování a nemůže atd.Takže kloudně jako rodina nemůžeme dělat zimní aktivity jako bazén at. a doma už se asi pozabíjíme. |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
16.3.2010 8:53:58
Ahoj holky
už odpočítávám dny,kdy má být hezky Už mám tý zimy nějak po krk....Protože ted zase děti rýmujou kašlou,tak jsem už týden doma,ale dneska už půjdem ven,už se tady řežou vlastně nepřetržitě a nic je doma nebaví...Maty měl teploty jen jeden den,takže dobrý,ale jsou pořád dost zahleněný...Ty botky teda tak o 1cm větší než je nožička? Radko,at to s malou,s tím kakáním vyřešíte,musí to být děs chudinka![]() MM jede zítra na 4dny do Alp,tiše mu závidím ,bohužel do toho vyšel v pátek pohřeb mé tety,byla to mamky sestra,celkem mi blízká,takže tam chci jet,ta si musí tady naše babi vzít dovolenou a já brzy ráno vyrazim a vrátím se večer...no strávim na silnicích 6hodin,tak snad už nebude ten pitomej sníh.... |
| KacaK. | 18185 |
|
|
15.3.2010 22:55:21
Radko, se zácpou neporadím. Ono při opakovaných problémech se to snad může stát psychickým problémem, ne? I když to u našich prcků asi ještě ne. Každopádně přeju, ať se toho zbavíte!!!!
Hodně sladkýho taky způsobuje zácpu, mně napadlo. |
| KacaK. | 18185 |
|
|
15.3.2010 22:53:23
Ahoj!
Zase mám doma oba kluky. Luky kašle a rýmuje, dnes byl i hrozně moc unavený, no v noci toho moc nenaspal, jak se budil tím kašlem. Zítra snad bude lepší. Kamarádka mi na noc půjčila zvlhčovač vzduchu, prý je na kael skvělý. A on fakt ještě ani nezakašlal. Jen se děsím, když to přehupsne na Viktora. Teď jsme se jedný rýmy zbavili ![]() Lentilko, jinak já jsem zase pro nechat proti neštovicím naočkovat. Teď je měl sousedky kluk, hrůzný průběh. Nechápu, proč mučit dítko nemocí, kterou určitě chytí a je proti ní očkování. Jen ho dám asi naočkovat, až po povinném očku. To jsem ještě nerozmýšlela. Botičky? Nadměrek je 1,2 cm. V krámech jako cvok? Nakupujte u mně ![]() Já se naučila chodti se špejlí. Obkreslím se stoje nohu na papír, podle té větší si ulomím špejli ( vdélce). A razím s ní do krámu. Už jsem zjistila, že kluci mají normálně širokou nohu a můžu chodit nakupovat i bez nich. Ještě jsem nic nemusela vracet, zatím vždy všechno sedělo. No, a když mám je s sebou, tak vyberu dva tři kousky se špejlí a pak jim je zkusím. Ale už raději chodím bez nich. |
|
15.3.2010 20:20:07
Radko
![]() vůbec se nenervuj, že bys jí mohla kapkama ublížit!! osobně si myslím,že to je blbost, ale za zeptání dr. nic nedáš,pro klid. Je to divný,když píšeš, že má dost vlákniny,dost pije atd. Nebere třeba železo? Jinak při velké zácpě,tvrdé stolici se může natrhnout konečník,tím jak tlačí (asi) + ty tvrdý bobany jsou dost "ostrý". Vím, že s tím měl problémy táta.ALe vůbec Tě nechci strašit. Ale určitě to bude chtít něco,aby stolice byla měkčí,aby si chudák nevypěstovala zácpu i tím,že se bude bát kadit. |
| RadkaRR, M05, L08, E10 | 32328 |
|
|
15.3.2010 18:36:11
Kaplanko, tak až se někdy potkáme v obuvi, budeme vypadat jako dvě šílený sestry - jelikož já se v obuvi chovám dost podobně.
![]() |
|
|
15.3.2010 18:34:22
Kaplanko, jj, ona má problémy s tímto už od maminka, vždycky dost usilovně tlačí, někdy u toho pláče, ale teď už to prostě překročilo únosnou mez. Poslední tři kadění byly horor. Opravdu mám strach, aby se jí tam něco nenatrhlo. Je to vůbec možné?
S těma kapkama jsem to myslela tak, jestli jsem ji třeba nějak nezasáhla do vývoje střevní mikroflóry, když jsem jí je jako miminku dávala na prdíky. Teď je nemá a už vlastně pěkně dlouho - takže je to jen asi nějaký můj výplod, blbost. Zkusím ty laktobacily nasadit. Děkuju holky všem za rady!! Moc! |
|
15.3.2010 18:00:19
Radko - chudě malý. Lactobacily upravujou střevní mikrofloru a pomáhají jak na průjem tak i na zácpu. Alespon u mě.
Myslíš, že má zácpu z kapek? To mě nikdy nenapadlo. to má problémy už tak dlouho? Pohádko - prek matka začátečnice ale neboj nejsi v tom sama.Vždycky v obuvi vypadám jako pako. Nevidím,neslyším, mluvím si pro sebe polohlasem a snažím se z toho množství vybrat to nejlepší odpovídající cenové relaci. Já totiž nesnáším nakupování. Při vstupu do obchoďáku se mi totálně zatemní mozek. |
|
|
15.3.2010 16:23:31
Leduško, pomohly až ty laktobacily? Já se přiznám, že mám z toho trochu strach. Napadla mě totiž taková myšlenka, když měla Linda to kakání tuhé už od miminka (kojená), jestli to právě nezpůsobila ta probiotika v kapkách, která před tím dostávala. Vím, že jsou obecně považována za supr věc ve výživě, ale nějak mě to nedá spát.
Myslíte, že to tím být nemohlo? |
|
|
15.3.2010 16:20:58
Rený, já myslím, že i jo. Kolik toho tak může vypít? Pokud budu počítat i mlíko, tak by to ten 1,5 litr denně měl být.
Budu se snažit jí teď vůbec nedávat sladké typu buchta, koláč, piškoty. Dobrý nápad. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.